Profile cover photo
Profile photo
Hafeez Anuar
90 followers -
Putting your money in the bank for safekeeping is a good idea, but it would be better if you use it for investing in a property.
Putting your money in the bank for safekeeping is a good idea, but it would be better if you use it for investing in a property.

90 followers
About
Posts

Post has attachment
​ - Peluang Perniagaan Simkad Prepaid Tune Talk Toneexcel - Peluang perniagaan mudah hanya dengan simkad prepaid tune talk toneexcel dan mula menjana pendapatan sampingan secara berterusan.
Add a comment...

Post has attachment
​ - Peluang Perniagaan Simkad Prepaid Tune Talk Toneexcel - Peluang perniagaan mudah hanya dengan simkad prepaid tune talk toneexcel dan mula menjana pendapatan sampingan secara berterusan.
Add a comment...

Post has attachment
35 Kelebihan Tone Excel - Menjana Pendapatan - ​ - Di laman ini saya akan menerangkan kepada anda apa itu toneexcel dan 35 kelebihan tone excel.
Add a comment...

Post has shared content
Peluang perniagaan yang hadir dalam hidup kita.

Kehadiran peluang perniagaan dalam hidup kita ini kadang-kadang ada yang nampak macam best tapi bila try berniaga,tak sesuai pula.

Ada yang nampak sangat peluang perniagaan yang datang tu tak best dan sebenarnya itulah yang terbaik buat kita.
http://www.suppliersimkad.com
Add a comment...

Post has attachment
Hafeez Anuar commented on a post on Blogger.
Astro patutnya jaga pelanggan mereka sebelum pesaing baru datang.
Bila pesaing baru dah mula nak masuk line,barulah sekarang nak berbaik-baik dengan pelanggan.
Kalau dari dulu rungutan dan idea pelanggan di dengari aku yakin,datanglah pesaing hebat macammana pun astro tetap di hati.
Tapi kini astro aku dah tinggalkan setahun yang lepas dek kerana aku meluat dengan servis poyo mereka.
Nak downgrade pakej bukan main payah.
Last2 aku minta terminate. Tu pun tak terminate2 jugak
Dan akhirnya aku tak bayar.Baru dia ada akai...Terus aku mintak dia terminate akaun aku.
Tu pun banyak songeh lagi ngan aku Haakkk Thuiiiiii.Astro!!!!!
Add a comment...

Post has attachment
Hafeez Anuar commented on a post on Blogger.
With this info,i will start do my campaign using short url on my site http://www.suppliersimkad.com
Add a comment...

Post has attachment
Laman Web AutoDownline

Dengan Pendaftaran Hanya RM20 Saja Ada Sudah Layak Memiliki Satu Web Replika AutoNetwork Beserta Kelebihannya.

BAca dan fahamkan dulu apa yang di maksudkan denga web replika autodownline dan apa kah kelebihan yang ada pada web replika tersebut di sini
http://www.suppliersimkad.com/auto-downline.html
Add a comment...

Post has shared content
Penerangan Mengenai Kelebihan Toneexcel 
Mazelan Abas Bergambar Bersama CEO Tune Talk

Tune Talk adalah salah satu jenama telco yang setanding dengan telco lain yang ada di Malaysia. Membayar komisen pada ahlinya setiap bulan bukan lagi mustahil. Tune Talk juga banyak menaja sukan-sukan lasak seperti MMA. Tune Talk akan menjadi sebuah syarikat gergasi suatu hari nanti yang setanding dengan telco yang ada di Malaysia sekarang
http://www.suppliersimkad.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded