Profile cover photo
Profile photo
Haarinstituut Hasselt
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Hairextensions van echt haar die met een hechtmiddel professioneel aan het eigen haar bevestigd worden. Afhankelijk van de hoeveelheid extentions (strengen) kan men zowel meer volume als lengte verkrijgen.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes, golvend, krullend of glad haar en in natuur- of fantasiekleuren. Naargelang de groeisnelheid van uw eigen haar kunnen extensions tot 6 maanden gedragen worden.
Add a comment...

Post has attachment
Hier zie je hoe we een haarwerk met langere haren aanbrengen. Klanten met haarproblemen of haaruitval kunnen dit type haarwerken altijd makkelijk aanbrengen. Vraag Nathalie van het Haarinstituut voor advies!
Add a comment...

Post has attachment
Hier kan je zien hoe we een haarwerk aanbrengen bij een klant.
Add a comment...

Post has attachment

Hoe gaan we te werk met maathaarwerk?
 
Vooreerst willen we verduidelijken dat dit voor mannen en vrouwen mogelijk is.

1. Een persoon met haarproblemen biedt zich aan. Wij bieden u discretie en geven professioneel advies.
2. Wanneer we overgaan tot een maathaarwerk dan volgen we enkele stappen zoals onderaan beschreven. Blijf niet treuren om uw verdwenen haar, maar doe er nu iets aan zoals miljoenen mensen dat ook doen. Vakkundig werk valt niet te onderscheiden van echt haar.
Add a comment...

Post has attachment
Wat is een standaard haarwerk?
Standaard haarwerken zijn klaar om te dragen. Ze hebben een zeer korte leveringstermijn en in vergelijking met een maatwerk zeer interessant van prijs(zie prijslijst). Deze zijn reeds volgens een bepaald kapsel gemaakt en in model gebracht (bijknippen steeds mogelijk).
Ze bestaan in zeer uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern, kort en lang, ... en worden eveneens onzichtbaar bevestigd. Op de foto's vind u enkele voorbeelden van voor- en na-foto's van haarwerken genomen in onze zaak.
Add a comment...

Post has attachment
Bij het haarinstituut heeft u geen dure maandelijkse kosten. U koopt uw haarwerk vanaf 850€ (afhankelijk van lengte, kwaliteit van het haar). U kunt uw haarwerk thuis gerust onderhouden of bij het haarinstituut. Kom gerust even langs om te vergelijken en te voelen van onze haarwekren. (liefst op afspraak om voldoende tijd uit te trekken).
Add a comment...

Post has attachment
Wij beschikken ook over een ruim assortiment speciaal ontworpen mutsjes die u zowel overdag als 's nachts kan dragen tijdens uw chemokuur. In de catalogus hieronder, of rechts kan u de voorbeelden bekijken.
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer een pruik?

Luisteren naar uzelf is heel belangrijk!
De professionele en menselijke aanpak zal u geruststellen en moed geven wanneer we oplossingen aanbieden om de bijwerkingen van uw behandeling te bestrijden. Zo kunnen wij een kleurmeting doen die gebaseerd is op universele gegevens om de kleur te kiezen die het meest lijkt op uw natuurlijke haarkleur.
Er werden meer dan 60 kleuren bestudeerd en ontwikkeld in ons kleurenpallet. Astinten, warme tinten en heel natuurlijke basissen zijn de meest gangbare kleuren in Europa.
Stralende kleuren diee het natuurlijke effect behouden, zelfs onder kunstlicht. U vindt vast en zeker uw kleur!
Danzij de kwaliteit van onze vezel verkrijgen wij een heel natuurlijk effect. Hoe mooier het haar, des te beter de kleur zal uitkomen.
U kan spelen met de lengte en het volume. Alles is mogelijk, want u blijft uzelf!
Wij bieden U een collectie van synthetisch haar waarvan de stijl van het kapsel perfect behouden blijft en het ondrehoud heel eenvoudig is.
Natuurlijk haar heeft andere eigenschappen. Zij die van lang haar houden en graag van stijl veranderen, van steil naar meer krullend, zullen het snel weer gewoon worden om hun haar te laten doen in hun haarinstituut!
Add a comment...

Post has attachment
Pruiken

Het is aan te raden om een afspraak te maken in ons instituut nog voor dat u haarverlies hebt.
In een eerste gratis en vrijblijvend informatie gesprek, kunnen wij exact de juiste kleur, structuur en kapselwens voor u registreren, zodat u tijdens uw chemokuur hetzelfde blijft uitzien. Dit alles gebeurd uiteraard in alle discretie en in de daarvoor voorziene ruimtes (zie aparte kabines). De haarvervanging wordt helemaal gratis geknipt naar de wens van de klant, aangepast aan het gelaat.
Het Haarinstituut biedt u tevens de mogelijkheid om pruiken kosteloos te reserveren voor chemopatiënten. Indien er dan haaruitval optreedt bent u er zeker van dat wij snel (binnen 24 uur) en accuraat kunnen reageren. Een pruik hebt u al vanaf 180€. Dit is de forfaitaire tegemoetkoming van het ziekenfonds. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij is er ook een tussenkomst indien men een hospitalisatieverzekering heeft.
U geniet van onze hulp bij de administratieve stappen naar het ziekenfonds en de eventuele verzekering toe. Bij aankoop van een pruikje, krijgt u een mutsje en pruikendrager gratis.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded