Profile cover photo
Profile photo
GustoNL
About
GustoNL's posts

Post has attachment
De afgelopen maand was het ontzettend druk bij ons en we hopen dat we samen met u terug kunnen kijken op een fantastisch jaar. Wij van Gustonl wensen u een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toe. Of hoe de Italianen het zouden zeggen: Buon Natale e Felice Anno Nuovo.

(Om 2016 gezond te beginnen hebben wij vanaf nu ook smaakvolle groentechips ;). Een gezond tussendoortje met een verrassende afwisselende zoute en zoete smaak goo.gl/Q2qvqa)
Photo

Post has attachment
Naast Snackgold Black Truffle chips (goo.gl/JwL2K2), onze ambachtelijke chips met echte truffelsmaak, hebben we onlangs meerdere truffelproducten aan ons assortiment toegevoegd. Wat dacht u van onze heerlijke truffel mosterd? Of pesto met truffelsmaak? Al deze producten (1036-1043) zijn gemaakt in Toscane, Italië en bevatten échte truffels.

Ons volledige assortiment vindt u op gustonl.nl/truffel-_-funghi.

Post has attachment
Even voorstellen... Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan het pittoreske Italië en hebben we weer mooie producten toe kunnen voegen aan ons assortiment. Een specialiteit uit de Italiaanse keuken is uiteraard plat brood. Vanaf heden hebben we dan ook focaccia en pizzabodems in verschillende smaken en maten, bereid op authentieke wijze. U kunt deze producten bekijken op gustonl.nl/pizza-en-focaccia.
Photo

Post has attachment
Hoewel de kerst nog een tijdje op zich laat wachten, zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen op een mooie kerstperiode. Evenals vorig jaar hebben we weer Panettones. Dit zijn heerlijke, luxe Italiaanse cakes met zacht deeg dat suiker en rozijnen bevat. Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om hiervoor in te schrijven, zodat u verzekerd bent dat u de Panettone op tijd in huis ontvangt.

De Panettones zijn verkrijgbaar in de volgende maten: mini (100 gram), middel (500 gram) en groot (900 gram). Daarnaast hebben wij ook de smaakvolle Pannetone Limone (900 gram, gevuld met een crème van limoncello) en Pannetone Cioccolato (900 gram, gevuld met een crème van chocolade).
Photo
Wait while more posts are being loaded