Profile

Cover photo
GUNTHER TORE Romania
28 followers|26,732 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Gunther Tore la Indagra Food Romexpo 2016- set de echipamente “high end” usor de curatat, etanse, cu viteze mari de deschidere si inchidere.
http://gunther-tore.ro/gunther-tore-la-indagra-food-2016-alimentara/#.WDWt9vl96Uk
 ·  Translate
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
USI CU PANOURI DIN FIBRA DE STICLA, CU IMPACHETARE LA BUIANDRUG
 ·  Translate
USA CU PANOURI DIN FIBRA DE STICLA, CU IMPACHETARE LA BUIANDRUG
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
USA CU PANOURI DIN FIBRA DE STICLA,CU IMPACHETARE LA BUIANDRUG.
Materialul (panourile din fibra de sticla), sistemul de deschidere (ridicare si depozitare a panourilor in pozitie verticala unul langa altul pe console deasupra golului), executia de o calitate exceptionala, sunt elementele pe care le gasiti numai la usa industriala Butzbach HT.
http://gunther-tore.ro/usi-cu-impachetare-la-buiandrug/
 ·  Translate
Usile industriale care au devenit in timp emblema companiei BUTZBACH: usi cu impachetare la buiandrug si cu panouri din fibra de sticla.
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Sistemele de cortine rezistente la foc sunt ansambluri de protectie pasive, nerecomandate utilizarii de zi cu zi, care se activeaza doar in momentul declansarii alarmei de incendiu. Caracteristicile specifice le recomanda pentru utilizarea in spatii precum spitale, cladiri guvernamentale si centre comerciale. In cazul izbucnirii unui incendiu cortinele reprezinta solutia viabila de compartimentare a spatiilor largi, atat din punct de vedere tehnic cat si economic
http://gunther-tore.ro/cortine-rezistente-la-foc/…
 ·  Translate
Cortine rezistente la foc - Gunther Tore Romania comercializeaza sisteme de protectie pasive, care se activeaza in momentul declansarii alarmei de incendiu.
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Continuam promotia!
Usa de garaj Gunther Tore seria CLASSIC cu panou DECOR LEMN o poti achizitiona acum la PRET de culoare RAL STANDARD!
http://gunther-tore.ro/usa-de-garaj-seriile-trend-si-classic/#.Vssi6px96Uk
 ·  Translate
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Gunther Tore Romania inoveaza piata usilor industriale sectionale, prin usa sectionala ”MAXIMA”, care aduce un plus de siguranta si confort, vizibilitate, un flux de activitate fara perturbari si reduceri semnificative a costurilor de mentenanta, o siguranta totala a personalului si a utilajelor si nu in ultimul rand, prestigiu pentru investitia dvs!
http://gunther-tore.ro/usa-sectionala-maxima/#.VlRHMHYrLcs
 ·  Translate
USA SECTIONALA GUNTHER "MAXIMA" Gunther Tore Romania inoveaza piata usilor industriale sectionale, prin usa sectionala "MAXIMA", care aduce un plus de siguranta si confort, vizibilitate, un flux de activitate fara perturbari si reduceri semnificative a costurilor de mentenanta, ...
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Sistem de autoreparare în cazul în care usa rapida este lovită accidental
 ·  Translate
Sistem de autoreparare în cazul în care usa rapida este lovită accidental.
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Cerința primordială în industria alimentara este curățenia și igiena camerelor de producție și depozitare și păstrarea unor temperaturi controlate, în condițiile unei economii de energie. De asemenea, fluxul de producție trebuie să fie continuu, iar costurile de reparații și mentenanță reduse la un nivel minim.
Gunther Tore România este furnizor cu o tradiție de 20 de ani în România pentru sisteme de uși și porți industriale automatizate, precum și de tehnică de încărcare. Pentru industria alimentară, Gunther Tore propune un set de echipamente “high end” ușor de curățat, cu viteze mari de deschidere și închidere, etanșe și cu grad înalt de termoizolație.
http://gunther-tore.ro/solutii-pentru-industria-alimentara…/
 ·  Translate
Pentru industria alimentara propunem un set de echipamente “high end” ușor de curățat,cu viteze mari de deschidere și închidere, etanșe și termoizolante
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Viteza de deschidere a unei usi rapide ITW este de pana la 20 de ori mai mare decat cea a unei usi industriale conventionale (2m/s).
Avantaje competitive:
- viteza mare de deschidere
- oprirea curentilor de aer periculosi pentru sanatate
- economie majora de energie prin oprirea miscarii volumelor mari de aer
- fiabilitate ridicata pentru utilizare intensiva
- mentenanta simpla
- rezistenta la accidentari (in functie de configuratie)
- motoare cu inverter in dotarea standard
 ·  Translate
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Usa rapida Novosprint de la Butzbach, cea mai rapida usa din lume: pana la 5m/s viteza de deschidere si pana la 2.5m/s viteza de inchidere.
http://gunther-tore.ro/usi-industriale/
 ·  Translate
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
MAGIC SWITCH este soluția contactless alternativă pentru butoanele de deschidere, contactor cu sfoara si alti activatori manuali. Încorporează un radar care actioneaza la fiecare mișcare intenționată apropiata și care permite deschiderea ușii fără un contact fizic cu senzorul.

gunther-tore.ro/usi-industriale/#.VtQq-5x96Uk
 ·  Translate
1
Add a comment...

GUNTHER TORE Romania

Shared publicly  - 
 
Pentru uşurarea proceselor logistice, Günther Tore România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă vastă  de produse din domeniul tehnicii de încărcare, rampe şi poduri de egalizare, de sisteme de burdufuri de etanşare şi o multitudine de accesorii de la control trafic până la blocarea automată a camioanelor în zona de andocare.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Inchidem eficient, deschidem rapid!
Introduction
Günther Tore Romania a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH. Günther Tore are o experienta de peste 40 de ani in domeniul sistemelor de usi si porti.
Acest brand este prezent pe piata romaneasca inca din 1995. In Europa compania se numara in prezent printre liderii pietei de profil, iar in Romania, in cei zece ani de la infiintare am castigat clienti importanti (retele auto, unitati de productie, unitati de transport, depozite, garaje subterane), oferind o gama larga de sisteme de porti atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide din pvc, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc, porti in consola si sisteme de actionare. Alaturi de Günther Tore reprezentam pe piata romaneasca alte cateva companii de renume: Stertil (Olanda), ITW-Torsysteme (Germania), Butzbach Hangartore (Germania), Came (Italia), Rolling Center (Italia). Acest lucru ne permite sa asiguram solutii complete in materie de sisteme de inchidere.
Filozofia marcii este orientarea fara compromisuri catre client. Calitatea, finisajul, durata indelungata de exploatare, garantia de minim 2 ani, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice sunt caracteristicile produselor de inalta clasa pe care vi le oferim.
Succesul de pana acum se datoreaza atat profesionalismului echipei Günther Tore Romania cat si retelei de distribuitori care ofera valoare prin flexibilitatea solutiilor si prin calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate. Am gasit astfel motivatia sa continuam in a ne orienta clientii spre solutii individuale si avansate din punct de vedere al tehnicii si calitatii.
Contact Information
Contact info
Phone
0040.21.411.60.37, 0040.21.411.60.85
Email
Address
str. Ana Davila 11, sect 5, 505491-Bucuresti