Profile cover photo
Profile photo
Guidance B.V.
8 followers
8 followers
About
Guidance B.V.'s posts

Post has attachment
7 tips voor een korter catalogus productieproces:
https://www.guidance.nl/nl/blog/7-tips-voor-een-korter-catalogus-productieproces

Het maken van een catalogus is van begin tot eind voor veel bedrijven een flinke klus. Informatie en afbeeldingen verzamelen, de juiste prijzen en productinformatie bij elkaar zoeken, een inhoudsopgave en index samenstellen, alles door een DTP-er laten opmaken, eindeloos controleren, en ga zo maar door. Wist u dat dit veel eenvoudiger en efficiënter kan? In dit artikel vindt u 7 tips om het productieproces flink in te korten. 
Photo

Post has attachment
Uw catalogus vanuit uw ERP systeem:
https://www.guidance.nl/nl/blog/uw-catalogus-vanuit-uw-erp-systeem

Het dubbel bijhouden van productinformatie om een catalogus te maken is niet nodig. Is in uw administratieve systeem alle productinformatie aanwezig? Dan kunt u direct vanuit uw ERP een complete catalogus genereren, geheel geautomatiseerd en professioneel opgemaakt.

Photo

Post has attachment
5 musthaves voor elke B2B webshop:
https://www.guidance.nl/nl/blog/5-musthaves-voor-elke-b2b-webshop

Het aantal webshops groeit elk jaar weer verder. Om de concurrentie voor te blijven moet uw webshop zo uitgebreid en klantvriendelijk mogelijk zijn, en daarnaast moet hij goed worden gevonden in Google. Met de 5 musthave webshop onderdelen uit dit artikel helpen we u op weg. 
Photo

Post has attachment
Een geautomatiseerde opmaak biedt op het gebied van tijd- en geldbesparing vele voordelen. Maar wat als u uw catalogus nou nét dat beetje extra wil meegeven? Een handmatige eindopmaak biedt hiervoor uitkomst. https://www.guidance.nl/nl/blog/geautomatiseerde-en-handmatige-opmaak-combineren-voor-de-mooiste-catalogi 

Post has attachment
In onze nieuwsbrief zit deze maand een leuke woordzoeker waarmee 3x een bioscoopbon te winnen valt!

Nieuwsbrief niet gehad maar wilt u nog meedoen? Abonneer hier snel op onze nieuwsbrief: www.guidance.nl/nl/contact met de opmerking 'woordzoeker' om hem nog te ontvangen.
Photo

Post has attachment
Heeft u een webshop en wilt u voor klanten ook een professionele productcatalogus uitgeven? Dan kan deze geheel geautomatiseerd gemaakt worden. 

Geautomatiseerde catalogi vanuit uw webshop maken:
https://www.guidance.nl/nl/blog/geautomatiseerde-drukwerkcatalogi-vanuit-uw-webshop-maken
Photo

Post has attachment
Net binnen gekomen: De nieuwe catalogus van Rotec! 
PhotoPhotoPhoto
2015-06-01
3 Photos - View album

Post has attachment
7 Catalogus trends voor 2015-2016:
https://www.guidance.nl/nl/blog/7-catalogus-trends-voor-2015-2016

Voor veel bedrijven is de papieren catalogus nog steeds niet weg te denken. Sterker nog; de catalogus wordt weer vaker uitgegeven en juist gebruikt om op te vallen tussen alle bedrijven die alleen een webshop hebben. Bedrijven die (weer) catalogi uitgeven besteden meer aandacht aan de details dan voorheen, waardoor er nieuwe trends en ontwikkelingen ontstaan. Wij hebben de 7 opvallendste catalogus trends op een rij gezet.
Photo

Post has attachment
Kortingscoupons & kassakoopjes: hoe ze uw omzet laten stijgen.
Lees er alles over in ons nieuwe blog artikel: https://www.guidance.nl/nl/blog/kortingscoupons-kassakoopjes-hoe-ze-uw-omzet-laten-stijgen

In Nederland zijn we dol op korting. Niet alleen bezoekers van consumentenwebsites worden hierdoor getriggerd, hetzelfde (psychologische) effect van korting werkt óók voor business to business bedrijven. Korting willen we allemaal, en hier kunt u als bedrijf goed op inspelen met kortingsacties in de vorm van coupons en kassakoopjes. 
Photo

Post has attachment
De nieuwe (geautomatiseerde) catalogus van Van Assendelft ziet er weer strak uit! 
PhotoPhotoPhoto
2015-05-13
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded