Profile cover photo
Profile photo
Grosen Friis
2,110 followers -
Senior SEO consultant
Senior SEO consultant

2,110 followers
About
Grosen's posts

Post has attachment
Har i dag holdt oplæg om SEO på Marketingdagen 2016 i København. Arrangøren er +Institut for Personaleudvikling  og jeg synes det er rigtig god stil, at de genbruger de identitetskort vi brugte i dag, i stedet for man tager dem med hjem og de til sidst ender i affaldsspanen  ‪#‎miljøvenlighed‬ :)
Photo

Post has shared content
Har fået den ære at gæsteblogge på +Thomas Rosenstand blog. Læs med her.
Denne her artikel og guide fra +Grosen Friis har du bare ikke råd til ikke at læse. Så'n er det!

Post has shared content
"I denne video vil jeg vise dig, hvordan du med Screaming Frog SEO Spideren kan finde 23 forskellige SEO-fejl, som du måtte risikere at have på dit website."

→ Se den nye video med +Grosen Friis på OnlinePartners.TV her: #Screamingfrog  

YES -> Så fik jeg ScreamingFrog til at køre i skyen via Google Compute Engine. Når man der kan få 8 CPU'er og 52 Gb RAM stillet til rådighed, så kan kan nærmest alt crawles uanset størrelse :)

Post has shared content
Efter mange måneders dialog og forhandling kan vi endelig dele denne store nyhed med dig, hvilket vi har set rigtigt meget frem til: http://www.onlinepartners.dk/blog/onlinepartners-opkoeber-aarhusiansk-online-marketing-bureau

Hjertelig velkommen til de nye medlemmer af Team-OnlinePartners :-)

Post has shared content
Børsen bringer i dag en række artikler om digitalt hærværk på Google, og vores direktør +Rune Hansen udtaler sig om emnet:
http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/115264/artikel.html
http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/115275/artikel.html

Er du blevet straffet af Google, eller ønsker du at rydde op i dine links? Så kan du med fordel læse denne guide: http://www.onlinepartners.dk/blog/straffet-af-google-saadan-rydder-du-op-i-dine-daarlige-links #børsen   #negativseo
Photo

Dagens primære gøremål = Færdiggøre forberedelserne til eksamen imorgen, hvor jeg er censor for SEO Business Diploma Hold 4 :)

En af de ting jeg synes er et ekstra plus ved at blogge om SEO relaterede emner, er, at man næsten altid går igang med et større research arbejde. For lige at sikre sig at det man skriver er teknisk gangbart og at man har fået vendt alle sten. Og næsten hver gang får man en aha-oplevelse, hvor at man støder på ting, som man ikke vidste man kunne SEO-skrue på :)

Post has attachment
På vej hjem fra Marting Camp 2015 i København stødte vi på det mest fantastiske vejr på vej over Storebæltsbroen. Mørkegrå skyer og regn mod syd og skyfrit og solskin mod nord. Og vi var også så heldige at optage et langt godstog da vi passerede Sprøg-ø :) ‪ Iøvrigt tak for et fedt arrangement :) #‎mc15dk‬

https://www.youtube.com/watch?v=6KFycEphbV8

Post has shared content
Jobmulighed....
Wait while more posts are being loaded