Profile cover photo
Profile photo
Grevelingen Veiligheid
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Als uw bedrijf door uw veiligheidsregio is aangewezen als BRZO-bedrijf, dan bent u verplicht om uw personeel op te leiden in het adequaat handelen bij brandweerincidenten op uw terrein.
Binnen de bedrijfsbrandweer moeten medewerkers worden aangewezen en getraind om industriële blusvoertuigen te bedienen.
Grevelingen Veiligheid heeft hiervoor een speciale leergang ontwikkeld; ‘Voertuigbediener Industrie’.

Voordelen:
Opleiden en examineren op het eigen voertuig in de eigen omgeving.
Geen aparte IFV-opleiding, dus u bespaart op uren.
Medewerker is direct na het examen inzetbaar.

Certificaat erkend door Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR)

De leergang Voertuigbediener Industrie is auteursrechtelijk beschermd. De stukken liggen ter inzage bij Leeman Verheijden Huntjens Advocaten te Rotterdam
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Wij brengen graag het volgende onder de aandacht.

Vanaf 1 januari 2018 geldt van overheidswege de eis, dat tijdens de openingsuren minimaal één volwassene aanwezig moet zijn met een geldig en geregistreerd Kinder EHBO certificaat of diploma.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
BHV training, wat is een BHV training?

BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlening. De BHV komt in actie bij een incident binnen een bedrijf. De BHV training is een must voor elke bedrijfshulpverlener binnen de organisatie.
Add a comment...

Post has attachment
Wij verzorgen de opleiding jeugd EHBO, de certificering vindt plaats via het Oranje Kruis of via ons eigen certificaat.
Add a comment...

Post has attachment
Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo waarom.

Hat kan een onderdeel zijn van een cursus bedrijfshulpverlening, maar ook gezien worden als een verkorte ehbo cursus. Met een cursus Levensreddend handelen verkorte cursus ehbo, krijg je voldoende handvaten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden totdat de professionele hulpverlening het over neemt.
Add a comment...

Post has attachment
Reanimatiecursus AED.
Vaak moet er eerst iets gebeuren voordat we denken aan een reanimatiecursus. Een reanimatie hoop je nooit toe te hoeven passen, maar als het erop aan komt is het fijn iets te kunnen betekenen voor een ander.
Kan je reanimeren, meld je dan aan als burgerhulpverlener.
Add a comment...

Post has attachment
EHBO bij sport is geen overbodige luxe en soms gratis.

Soms is een cursus GRATIS, omdat de zorgverzekering tot wel 100% vergoed bij een aanvullende verzekering of module. EHBO langs de lijn speciaal voor voetbal en Acute Zorg voor sport voor alle andere takken van sport.

Waarom wachten met het volgen van een cursus als je zorgverzekering tot wel 100% vergoeding geeft voor een ehbo cursus. Je hoeft het als sportvereniging vaak alleen maar te organiseren en de leden declareren bij hun verzekeraar.
Add a comment...

Post has attachment
Een BHV cursus en herhaling is conform de wetgeving verplicht in Nederland, Grevelingen Veiligheid verzorgt al meer dan 30 jaar incompany trainingen door heel Nederland.
Add a comment...

Post has attachment
Het lijkt zo simpel, je belt 1-1-2 en hulpdiensten zijn onderweg. Wat (groot) ouders en verzorgers vaak niet weten is dat in sommige gevallen en geen tijd is om te wachten op een ambulance. Soms is elke seconde belangrijk, in geval van een verstikking of reanimatie. Elke minuut dat je niet (kan) start(en) bij een reanimatie betekent 10% overlevingskans minder. Informeer naar onze cursus eerste hulp aan kinderen en baby.
Add a comment...

Post has attachment
Recentelijk heeft u in de bar hulpeloos toe moeten kijken hoe één van uw vriend voor zijn leven vocht, niemand was in staat te reanimeren. 112 werd snel gebeld, wachten duurde lang, iedereen keek elkaar aan, de hulpdiensten deden na aankomst wat mogelijk was, maar hulp kwam te laat.

U heeft een druk bestaan, werken, sporten een uitgaansleven en mogelijk nog een gezin. Kortom het ontbreekt u dus aan tijd om een uitgebreide cursus EHBO of eerste hulp te volgen, maar vindt het wel belangrijk om het verschil te kunnen maken tussen leven en dood.

Een hulpverlener kan het verschil maken tussen leven en dood. Bij een verstikking is het slachtoffer na ongeveer 2 minuten bewusteloos en moet u starten met reanimeren. Na 6 minuten zonder zuurstof raken de hersenen onherstelbaar beschadig en na 10 minuten is het slachtoffer overleden. De aanrijtijd van de brandweer is ongeveer 8 minuten, die van een ambulance zelfs 15 minuten. Hoe belangrijk bent u als toeschouwer?

Voor u is deze verkorte EHBO cursus dan een uitkomst om het verschil te maken van toeschouwer tot hulpverlener.
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded