Profile cover photo
Profile photo
Grevelingen Veiligheid
2 followers
2 followers
About
Grevelingen Veiligheid's posts

Post has attachment
Reanimatiecursus AED.
Vaak moet er eerst iets gebeuren voordat we denken aan een reanimatiecursus. Een reanimatie hoop je nooit toe te hoeven passen, maar als het erop aan komt is het fijn iets te kunnen betekenen voor een ander.
Kan je reanimeren, meld je dan aan als burgerhulpverlener.

Post has attachment
EHBO bij sport is geen overbodige luxe en soms gratis.

Soms is een cursus GRATIS, omdat de zorgverzekering tot wel 100% vergoed bij een aanvullende verzekering of module. EHBO langs de lijn speciaal voor voetbal en Acute Zorg voor sport voor alle andere takken van sport.

Waarom wachten met het volgen van een cursus als je zorgverzekering tot wel 100% vergoeding geeft voor een ehbo cursus. Je hoeft het als sportvereniging vaak alleen maar te organiseren en de leden declareren bij hun verzekeraar.


Post has attachment
Een BHV cursus en herhaling is conform de wetgeving verplicht in Nederland, Grevelingen Veiligheid verzorgt al meer dan 30 jaar incompany trainingen door heel Nederland.

Post has attachment
Het lijkt zo simpel, je belt 1-1-2 en hulpdiensten zijn onderweg. Wat (groot) ouders en verzorgers vaak niet weten is dat in sommige gevallen en geen tijd is om te wachten op een ambulance. Soms is elke seconde belangrijk, in geval van een verstikking of reanimatie. Elke minuut dat je niet (kan) start(en) bij een reanimatie betekent 10% overlevingskans minder. Informeer naar onze cursus eerste hulp aan kinderen en baby.

Post has attachment
Recentelijk heeft u in de bar hulpeloos toe moeten kijken hoe één van uw vriend voor zijn leven vocht, niemand was in staat te reanimeren. 112 werd snel gebeld, wachten duurde lang, iedereen keek elkaar aan, de hulpdiensten deden na aankomst wat mogelijk was, maar hulp kwam te laat.

U heeft een druk bestaan, werken, sporten een uitgaansleven en mogelijk nog een gezin. Kortom het ontbreekt u dus aan tijd om een uitgebreide cursus EHBO of eerste hulp te volgen, maar vindt het wel belangrijk om het verschil te kunnen maken tussen leven en dood.

Een hulpverlener kan het verschil maken tussen leven en dood. Bij een verstikking is het slachtoffer na ongeveer 2 minuten bewusteloos en moet u starten met reanimeren. Na 6 minuten zonder zuurstof raken de hersenen onherstelbaar beschadig en na 10 minuten is het slachtoffer overleden. De aanrijtijd van de brandweer is ongeveer 8 minuten, die van een ambulance zelfs 15 minuten. Hoe belangrijk bent u als toeschouwer?

Voor u is deze verkorte EHBO cursus dan een uitkomst om het verschil te maken van toeschouwer tot hulpverlener.

Post has attachment
Zuurstof bij eerste hulp. Deze cursus zuurstof bij eerste hulp, Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies, of Aquatic Oxygen, is  bedoeld om personen te trainen in het herkennen van mogelijke aan water gerelateerde verwondingen en hulpverlening met zuurstof toe te passen, terwijl men op de ambulance wacht en/of transport naar de dichtst bij zijnde ziekenhuis organiseert.
De cursus Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies, of Aquatic Oxygen Provider is een DAN gecertificeerde cursus.

Post has attachment
Je hebt een bedrijf met onder meer chemische stoffen, dan brengt dit bijzondere risico’s met zich mee. Gevaren zoals lekkages, een brand met gevaarlijke stoffen of een slachtoffer met chemische brandwonden liggen op de loer.
Een reguliere cursus bedrijfshulpverlening dekt niet de lading van uw risico inventarisatie (a ri&e), een aanvulling op de reguliere BHV opleiding is de cursus persoonlijke bescherming ook wel ademlucht of adembescherming genoemd. Tijdens deze cursus worden huidige de BHV’ers opgeleid voor het werken met ademlucht.

Post has attachment
Vandaag weer 4 nieuwe bevelvoerders industrie opgeleid. Van harte gefeliciteerd Bram Buth. Edwin Verhoef, Sebastiaan Huijgen en Eric van der Walle.

Post has attachment
EHBO bij sport of Acute zorg langs de lijn.

Jaarlijks lopen ruim 4.7 miljoen sporters blessures op, afhankelijk van de diverse takken van sport zijn de verwondingen divers. In 1.9 miljoen gevallen is medische behandeling noodzakelijk. Van dit aantal gaan er 18% naar de huisarts, 3% wordt op de spoedeisende hulp behandeld, 2% wordt opgenomen in het ziekenhuis. Het aantal personen wat overlijdt bij uitvoering van een sport is relatief laag, gemiddeld overlijden er 30 personen op jaarbasis.
Het is belangrijk dat er bij elke training of wedstrijd iemand aanwezig is met verstand van EHBO, zodat direct kan worden beoordeeld welke eerste hulp noodzakelijk is. Goed verlenen van eerste hulp bij sportblessures kan schade beperken en voorkomen, zodat snellere deelname aan het normale dagelijkse leven weer opgepakt kan worden.
De cursus EHBO bij sportongevallen of Acute zorg langs de lijn wordt incompany aangeboden aan een groep tot maximaal 14 cursisten.
 
Interesse in de cursus EHBO bij sport of Acute zorg langs de lijn, mail ons. Wij nemen contact met u op, zodat we in goed overleg de cursus voor uw vereniging of stichting op maat kunnen samenstellen.

Post has attachment
De opleiding acute zorg alcohol en drugs incidenten is een ISO 17024 gecertificeerde opleiding. Het certificaat wordt internationaal geaccepteerd en heeft een geldigheid van 1 jaar, de deelnemers ontvangt naast het certificaat ook nog een persoonsbewijs (pasje). De opleiding wordt gegeven door NIKTA (ISO) gecertificeerde instructeurs.
Wait while more posts are being loaded