Profile cover photo
Profile photo
Gregers Boye-Jacobsen
Never insult seven men, when all you got is a six-shooter
Never insult seven men, when all you got is a six-shooter
About
Posts

Post has attachment
Har rettet lidt kontrast, men ellers kommer billedet direkte fra kameraet.
Aalborg havnefront en tidlig morgen fra 4. Sal i KMD-bygningen. Jeg synes det fanger stemningen med nybyggeri i massevis meget godt :)
Photo

Post has attachment
Man ser nogen fantastiske solopgange når man bor på landet. Taget med mobilen
Photo

Post has attachment
 
Nogen der har erfaringer med amazons affiliate-program? Det ser ud til, at deres reccomendations er lige hvad jeg skal bruge på ønskesedlen. Tanken er, at jeg har en række varer nederst på siden når man tilføjer et ønske, så man nemt kan få lidt inspiration.
Mit problem er, at når jeg går ind på amazons affiliate-program og vil oprette en native ad->Recommendation ads, så loader den aldrig siden. Jeg har bare boksen med 'loading' og der sker aldrig mere.

Andre der har forslag til lign. affiliate-netværks?

Post has attachment
I alt for lang tid, har appelsin sun lollyer manglet i danske butikker - det skal der gøres noget ved!
Add a comment...

Hej Alle!
Er det muligt at lave affiliate-tracking på generiske links? Jeg arbejder på at få oenskesedlen.dk op at køre, og jeg tænkte, at affiliate marketing kunne være en god måde at få lidt penge ind på.

Ideen er, at folk opretter en ønskeseddel og tilføjer ønsker ved at paste linket fra en webshop. Eftersom jeg ikke styrer de links folk bruger, vil det være nødvendigt med link-tracking på en måde, der ikke involverer url'en.
Jeg forestillede mig, at alt der bliver refered fra oenskesedlen.dk kunne blive betragtet som et affiliate-link?
Er det en mulighed, eller skal jeg tænke i helt andre baner?

Post has attachment
Så er oenskesedlen.dk et skridt nærmere mod at gå i luften! Nu kan du forhåndstilmelde dig, og få besked så snart den er klar til at gå live, så du kan oprette din ønskesedler hurtigst muligt :D
Add a comment...

Er der nogen der kan komme med gode råd til, hvordan vi kan få folk til at se <firmanavn>.com istedet for <firmanavn>.dk når de bare søger på <firmanavn>? Vi lancerer i det store stygge udland, og vi forventer en del medieomtale, så det kunne være rart, hvis folk fik den internationale side først...
Add a comment...

Post has attachment
Hvad irriterer dig mest ved cookies?
-
votes visible to Public
0%
At hjemmesider kan følge mig
100%
At der er beskeder om cookies overalt
Add a comment...

Er der nogen der ved, hvorfor google siger jeg ikke har nogen konverteringer i min multi-channel-funnel, når jeg kan se, at mine mål er opfyldt indtil flere gange?

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded