Profile cover photo
Profile photo
GreaterVenues
9 followers -
special event venues, meeting venues, conference venues, design hotels, restaurants, bars, private dining, Hotspots, Boardrooms, Event venue, New venue, venue Amsterdam, venue Rotterdam, venue The Hague, venue Utrecht
special event venues, meeting venues, conference venues, design hotels, restaurants, bars, private dining, Hotspots, Boardrooms, Event venue, New venue, venue Amsterdam, venue Rotterdam, venue The Hague, venue Utrecht

9 followers
About
GreaterVenues's posts

Post has attachment
Toen Patrick Roubroeks werd benaderd voor de show van topontwerper Jan Taminiau, hoefde hij niet lang na te denken over de locatie. "Ik noem het ‘liefde op het eerste gezicht’. Zo mag je het wel noemen als je een klant met een speciale vraag kan koppelen aan een locatie die precies die uitstraling heeft die hij of zij in zijn dromen al zag, maar nog niet heeft gevonden."

Post has attachment
MECC Maastricht heeft grootse plannen voor een flinke renovatie van het congrescentrum. De komende jaren wordt 30 miljoen euro geïnvesteerd om de kwaliteit van MECC een impuls te geven.

Post has attachment
Floor17 komt, na de schaatsbaan van vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, dit voorjaar met een nieuwe attractie op het dakterras. Tot tien juni kunnen gasten slapen onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor 17. De gast overnacht hier in een doorzichtige ‘air-bubble’ die ingericht is als hotelkamer.

Post has attachment
Het is een van Nederlands grootste exportproducten: dancemuziek. Grote namen van Nederlandse komaf als Tiesto, Hardwell en Afrojack draaien over de hele wereld plaatjes en zijn in het buitenland misschien nog wel populairder dan hier. Hoe komt het toch dat wij daar zo groot in zijn? In een poging die vraag te beantwoorden introduceert House of Dj’s de Dutch Dance Experience: een interactieve ervaring waar bezoekers een tocht maken door de Nederlandse dance-historie, kunnen kijken naar live sets en zelfs zelf muziek kunnen maken.

Post has attachment
De RDM Onderzeebootloods in Rotterdam heeft een spectaculaire nieuwe aanwinst: een glazen wand van 250 vierkante meter. Dankzij deze imposante glazen wand ervaar je binnen in de industriële loods nog beter de dynamiek van de Rotterdamse haven. De wand werd deze week gepresenteerd tijdens een feestelijke opening.

Post has attachment
Kom jij graag in de nieuwste hotspots in Amsterdam, drink je het liefst cocktails in de beste cocktailbars, en eet je graag in goede restaurants? Goede kans dat je dan, zonder het te weten, in de aanwezigheid bent geweest van de Cityguys. De mannen van Cityguys.nl hebben namelijk de zware taak op zich genomen elke dag weer het beste eten, de lekkerste cocktail of het leukste feestje te vinden, om dat vervolgens met de wereld te delen. Maar wie zijn de Cityguys eigenlijk? GreaterVenues is ook altijd op zoek naar de nieuwste hotspots voor events, en sprak daarom met de mannen – in een hopeloze poging te achterhalen wat ze nou precies doen, wat het verdienmodel is en waar Cityguys naartoe gaat.

Post has attachment
Evenementenlocatie Kameryck mag gaan uitbreiden. Al sinds 2012 heeft de locatie in Kamerik de plannen klaarliggen voor een nieuwe congreslocatie op het terrein, maar die plannen stuitten op verzet van de omwonenden. Deze week gaf de Raad van State alsnog groen licht voor de nieuwe locatie.

Post has attachment
Het Wereldmuseum is na een onrustige periode weer zeker van haar voortbestaan. Per 1 mei 2017 maakt het Rotterdamse museum onderdeel uit van het Nationaal Museum voor Wereldculturen. Daarnaast nam het museum afscheid van het sterrenrestaurant. Maar wat betekent dit voor de evenementen? Wij spraken met Fenna van Beurden, manager events van Het Wereldmuseum.

Post has attachment
Groen Centraal is een samenwerkingsverband van negen conferentiecentra, die duurzaam ondernemen centraal hebben staan.

Post has attachment
Feyenoord krijgt toch een nieuw stadion. Deze week stemde de gemeenteraad van Rotterdam in met het megaproject, waarbij naast een nieuwe Kuip ook het hele gebied rondom het stadion zal worden ontwikkeld. In totaal omvat het project 325.000 vierkante meter.
Wait while more posts are being loaded