Profile cover photo
Profile photo
Graviola maahantuonti ja myynti
30 followers -
Graviolan sisältämien aineosien vaikutuksille on saatu jo 59 USA patenttia
Graviolan sisältämien aineosien vaikutuksille on saatu jo 59 USA patenttia

30 followers
About
Posts

Post has attachment
The Road to World War 3 | 11.9.2012
We are on a road that leads straight to the World War 3, but in order to see that and to fully understand what is at stake you have to look at the big picture and connect the dots. This video examines the history of the dollar, its relation to oil, and the real motives behind the wars of the past two decades.
Add a comment...

Post has attachment
Täysistunnon puheenvuoropyynnöt
 
124. TORSTAINA 4. JOULUKUUTA 2014 kello 16.00  —  Istunto käynnissä
4) Kansalaisaloite eduskunnalle avioliittolain, rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain ja transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta annetun lain muuttamisesta (KAA 3/2013 vp)
1. Niikko Mika /ps
 2. Oinonen Pentti /ps
 3. Pekonen Aino-Kaisa /vas
 4. Modig Silvia /vas
http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/organisaatio/taysistunto/puhujalista.htx?lng=fi
Add a comment...

Post has attachment
Parannussaarnaa Suomelle
Riikka Halko kertoo kuinka hän kohtasi Jeesuksen ja kuinka Jumalan Henki voi vapauttaa ja parantaa myös sinut.
Add a comment...

Post has attachment
Soursop Fruit
The soursop fruit grows in a variety of shapes. Though the fruit on an average weighs from 400 to 800 grams, the heaviest ones may weigh close to 7 kilos. The fruit length varies from 5 to 10 inches.
The skin of soursop is spiky and green. It can be eaten raw like any other fruit and can also be processed to make products like smoothies, juices, ice creams, etc. In fact, it is also used to make a variety of food and beverage products. The fruit is also used as and to make medicine.
Rich in fiber
Rich in vitamin C, phosphorus and calcium.
Low in sodium but high in potassium.
Low in fat.
Contains a variety of vitamins and minerals.
http://graviola.fi/graviola-amazonilta/graviola-annona-muricata/
Add a comment...

Post has attachment
The five biggest lies about Ebola being pushed by government and mass media
Lie #1) Ebola won't ever come to the United States
Lie #2) Ebola is only spread via direct contact with body fluids
Lie #3) Don't worry: Health authorities have everything under control
Lie #4) The only defense against Ebola is a vaccine or a pharmaceutical drug
Lie #5) Ebola came out of nowhere and was a random fluke of nature
http://graviolateam.blogspot.fi/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kurkuma tehokkaampi niveltulehduksiin kuin ibuprofeiini!
 - Turmeric Beats Ibuprofen for Arthritis of the Knee.
Science Confirms Turmeric As Effective As 14 Drugs
Titled, "Efficacy and Safety of Curcuma domestica Extracts in Patients with Knee Osteoarthritis,"[i] the multi-center trial was conducted with 109 patients with primary knee osteoarthritis who were randomized to receive either ibuprofen 800 mg day ibuprofen (55 patients) or 2,000 mg turmeric (Curcuma domestica) per day (52 patients), for 6 weeks.
http://graviolateam.blogspot.fi/2014/11/turmeric-beats-ibuprofen-for-arthritis_4.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NIGERIALAIS VELJEN HERÄÄMINEN KUOLLEISTA
- Kävi taivaassa ja helvetissä
Kuolleista heränneen Danielin sanoma Suomelle.
Pastori Daniel Ekechukwu kuoli auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin Perjantaina
30.11.2001 ja Jumala herätti hänet kuolleista Sunnuntaina 2.12.2001. Lääkärit totesivat hänet
kuolleeksi ja hänet vietiin ruumishuoneelle. Daniel oli kolme päivää kuolleena.
Hänen sinnikäs vaimonsa Nneka sai sydämeensä Hebrealaiskirjeen 11. luvun kohdan, jossa sanotaan, että vainiot, ovat saaneet ylösnousemuksen kautta kuolleensa takaisin. Nneka vei Danielin ruumisarkussa Reihard Bonnken kokoukseen, jossa tämä heräsi eloon ja kertoi käyneensä taivaassa ja helvetissä. Hänet oli kuitenkin käsketty palaamaan maan päälle ja varoittaa tämän viimeisen sukupolven ihmisiä, että taivas ja helvetti ovat totta.
Tunnelma Pirkkahallissa oli hyvin vakava. Pastori Danielin todistus järkytti ihmisiä. Moni kristitty joutui vakavasti miettimään omaa tilannettaan: pääsenkö taivaaseen vai en.
Tässä seuraavaksi katkelmia pastori Danielin puheista: "Kuolin ambulanssissa matkalla sairaalaan. Enkelit tulivat ja lähtivät kuljettamaan minua ylös. Näin, että ruumiini oli jäänyt baareille verta vuotavana ja hirveän näköisenä. Vaimoni yritti ravistaa minua hereille, mutta hän ei tiennyt, että sieluni oli lähtenyt ruumiistani pois. Se sisäinen ihminen, jota enkelit lähtivät viemään pois, oli pehmeä, siloinen, ehjä ja terve! Silmänräpäyksessä tulin autioon paikkaan, jossa ei ollut ketään. Siellä oli vain valkoista pilveä, ei edes niitä enkeleitä, jotka toivat minut sinne, olin täysin yksin.
Huolestuin sydämessäni ja mietin, missä ne kaksi enkeliä ovat. Yhtäkkiä valkoisesta pilvestä tuli yksi enkeli minun luokseni. Enkeli sanoi: "Daniel, oletko huolestunut Armosta ja Hyvyydestä?" En vastannut hänelle mitään, koska en ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti. Olin hiljaa. Enkeli sanoi: "Daniel, puhun niistä kahdesta enkelistä, jotka toivat sinut tänne. Toinen, oikealla puolellasi oli Hyvyys ja toinen, vasemmalla puolellasi oli Armo. Nämä kaksi seurasivat sinua koko elämäsi ajan! Kun kuolit, he toivat sinut tänne. Älä murehdi heistä, et tule näkemään heitä enää, heidän tehtävänsä on suoritettu sinun osaltasi." Hän sanoi vielä: "Mennään paratiisiin." Minut vietiin paratiisiin, asuinsijaan, jonka Jeesus on luvannut omilleen.
Paratiisissa tunsin, että olin tullut paikkaan, jonne sieluni oli aina kaivannut. Tunsin, että nyt sieluni on täysin tyydytetty. Se rauha, jonka koin paratiisissa, oli jotain niin syvää, mitä en ollut ikinä kokenut. Sydämessäni koin: "Tässä on kohtaloni, päämääräni, olen tervetullut tänne, olen nyt perillä kotona, taivaassa." Olin tullut paratiisiin, jossa ihmisten ihot loistivat kirkkaasti. Huomasin, etten ollut vielä muuttunut heidän näköisekseen. Enkeli sanoi, etten saa mennä pitemmälle. Odotin, että minä näkisin paratiisissa Jeesuksen. Siellä ei Häntä kutsuta kuitenkaan Jeesukseksi. Hänen nimensä on siellä Kuningasten kuningas ja Kirkkauden Herra. En voi sanoa, että katsoin Jeesusta kasvoista kasvoihin, koska Hän oli niin kirkas, etten voinut katsoa suoraan Häneen. En tiedä, niiltä Jeesuksen kasvot näyttävät tarkasti, mutta tunsin kuitenkin Hänen läsnäolonsa voiman ja kirkkauden.
Sitten enkeli sanoi: 'Vien sinut nyt käymään helvetissä". Välittömästi olimme suuren portin edessä, jossa luki: "Tervetuloa helvetin portille." Portin auettua näin ihmisiä, samanlaisia kuin sinä ja minä. Heitä oli kaikista kansoista ja heimoista. Se paikka oli aivan täyteen pakattu ja pimeyden peittämä. Siellä huudettiin ja itkettiin. Pimeyden vuoksi en pystynyt näkemään kaikkea, mitä siellä oli, mutta se valo, mikä hohti enkelistä, auttoi minua näkemään. Ihmisiä kidutettiin sellaisella tavalla, mitä ei ole koskaan nähty missään maan päällä. Siellä näkymätön voima mursi jonkun käden, niskan tai repi jonkun ihmisen palasiksi. Tämän jälkeen luonnollisesti ajattelisi, että se ihminen on nyt kuollut. Näin ei kuitenkaan tapahdu helvetissä. Sen jälkeen ihminen palasi takaisin voimiinsa ja koki tuon saman kauheuden uudestaan ja uudestaan. Jotkut söivät siellä omaa lihaansa, itkivät ja oksensivat lihan ulos, söivät oksennuksensa ja söivät uudestaan lihaansa ja taas oksensivat ja taas söivät. Enkeli sanoi, että he eivät voi enää kuolla toistamiseen, vaan he ovat siellä ikuisesti.
Näin siellä erään pastorin, joka huusi helvetistä: "Auta minua. Varastin seurakunnan rahoja." Kun hän sanoi tunnustuksensa, hän meni kappaleiksi, tuli jälleen kokonaiseksi ja tunnusti uudestaan ja taas meni kappaleiksi. Kun katselin tätä, enkeli sanoi minulle: "Helvettiä on laajennettu. Helvetti on lähettänyt agenttejansa ympäri maailmaa pettämään, tappamaan ja lähettämään ihmisiä helvettiin". Kun katsoin, niin helvettiin tuppautui ihmisiä sisään yhä lisääjä lisää. Suurin osa siitä kidutuksesta, jota näin helvetissä, on sellaista, mitä ei ole maan päällä. Kukaan ei voi kestää sellaista maan päällä. Se on niin kuolettavaa ja hirvittävää! Nämä ihmiset huusivat täyttä kurkkua ääni käheänä... huusivat ja huusivat. Kun katselin tätä, niin se kaikki kidutus, jota siellä oli, alkoi vaikuttaa myös minuun ja aloin tuntea sitä samaa kipua kuin ne muut.
Enkeli sanoi: "Daniel, jos sinun aikasi olisi nyt ohi, niin tämä paikka olisi sinun osasi." Huusin ja itkin sanoen: "EEEI, olen Jumalan lapsi ja pastorikin!" Mutta enkeli sanoi: "Daniel, sinulla oli onnettomuus perjantaina. Kun olit kuolemaisillasi, pyysit Jumalaa antamaan kaikki syntisi anteeksi. Mutta muistatko, kun vaimosi pyysi sinulta anteeksiantamusta päivää aikaisemmin, sinä kieltäydyit antamasta anteeksi! Kun tämä tuomio ja kärsimykset tulivat minun päälleni, muistin tuon kaiken, mistä enkeli muistutti minua ja tiesin sydämessäni sen olevan totta. Muistan, kun vaimoni sanoi torstaina: "Anna anteeksi". Se, mitä tein, oli paholaisen tekoja! En halunnut kuunnella vaimoani ja antaa anteeksi.
Kaikki, mitä enkeli sanoi minulle oli totta ja tuomio oli oikea. Tuo tuomioni sulki suuni enää sanomasta, että olen Jumalan lapsi. Daniel, koska et antanut anteeksi vaimollesi, Jumala ei ole antanut sinulle anteeksi. Sinä niität sitä, mitä kylvät.
Enkeli muistutti minua Jeesuksen sanoista: "Jos rakastat minua, pidät minun käskyni."
Sitten sain kuulla, että saisin vielä palata maan päälle. Jumalalla oli minulle tehtävä; varoittaa ihmisiä, että Jumalan Sana on totta, taivas on totta ja helvetti on totta. Kun palasin henkiin, polvistuin vaimoni edessä ja sanoin: "Olen antanut sinulle anteeksi ja annan uudestaan ja vieläkin uudestaan ja etukäteenkin, jos joskus loukkaat minua!" Kun nyt kuulet tästä ystäväni, niin tiedä, ettemme sodi enää lihaa ja verta vastaan! Pahat henget käyttävät muita ihmisiä, että tulisit loukatuksi sellaisella tavalla, että katkeroituisit, etkä antaisi sitä anteeksi! Tällä tavalla toimien riskeeraat elämäsi! Oletko vai etkö ole täysin tosissasi Jumalan kanssa? Nyt kuule kuolleen ääni: Taivas on todellinen, Taivas on todellinen! Suomen kansa, teidän verenne ei ole minun päälläni. Taivas on todellinen ja helvetti on todellinen!
Matt. 6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
Matt. 6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.
Pakene henkesi edestä! Et tiedä, milloin kuolet! Et tiedä, kuinka kuolet ja milloin Jeesus tulee takaisin! Tee Jumalan lapsena täyttä totta elämässäsi, kuten Jeesus opetti. Kun Jeesus laitettiin ristille, hän sanoi: "Anna heille anteeksi!" En tiedä, mitä sinulle on tehty, mikä on saanut aikaan sen, ettet ole antanut anteeksi. Olet silloin lukinnut itsesi anteeksiantamattomuuden vankilaan ja anteeksiantamattomuus on silloin ylläsi! Vapauta itsesi tästä tänään...tässä ja nyt! Et voi taistella tässä ihmistä vastaan, tämä ei ole sellainen taistelu! Anna elämäsi Jeesukselle ja anna toisille ihmisille anteeksi, siten pakenet henkesi edestä! On olemassa taivas ja helvetti! Sinun ruumiisi tulee kohtaamaan loppusi joskus, mutta sielusi ja henkesi, elää ikuisesti! Taivas on todellinen! Helvetti on todellinen! Suomen kansa, älkää laiminlyökö tätä kuolleista heränneen miehen ääntä! Se, mitä näin helvetissä, on sellaista, mitä sinun ei tarvitse nähdä eikä kokea. Pakene henkesi edestä Jeesuksen syliin! Nyt on oikea aika, tänään on oikea hetki tehdä parannus. Minä olin kuolleena perjantain, lauantain ja sunnuntain. Kun olin herännyt kuolleista Reinhard Bonnken kokouksessa ja vaimoni oli tuonut minut takaisin kotiin, kysyin: "Mitä on tapahtunut, miksi olen tällainen kuin nyt olen?" Hän vastasi: "Tiedätkö, että tänään on sunnuntai? Sinä kuolit perjantaina! Tiedätkö, että sinut tuotiin kokoukseen ruumishuoneesta arkussa? Muistatko auto-onnettomuutesi?" Vaimoni kertoessa aloin hiljalleen käsittää. En ikinä tiennyt elämäni olleen loppumassa ennen perjantaita! Jos olisin tiennyt, olisin menetellyt täysin toisin! Tiedätkö sinä, mitä sinulle tapahtuu huomenna? Tiedätkö, milloin Jeesus tulee takaisin? Et tiedä, anna elämäsi Jeesukselle tänään, tässä ja nyt!
Raised from the dead - Daniel Ekechukwu (Heaven and Hell Testimony)

http://www.cbn.com/700club/features/amazing/raised_from_dead091603.aspx
Add a comment...

Post has attachment
PH-tasapaino
On vain yksi fyysinen sairaus - veren ja kehon kudosten ylihappamoituminen, joka saadaan aikaan käänteisten elämäntapojen, syömisen ja ajattelun avulla. 
Tämä kehon ylihappoisuus johtaa mikro-organismien ylikasvuun, joiden myrkyt aikaansaavat oireet joita sanomme "taudeiksi"
- Tohtori Robert O. Youngin mukaan sairaudet eivät tule meidän ulkopuoleltamme, vaan elimistömme alkaa happamoituneena tuottaa itse bakteereja, hiivoja, homeita ja sieniä. 
Elimistömme maatuu elävältä. 
- Luukadon syy on elimistön happamoituminen, jota aiheuttavat maitotaloustuotteet, joita on meille markkinoitu hyvinä kalkin lähteinä. Tosiasiassa maitotaloustuotteiden käyttö kiihdyttää luukatoa, jota esiintyy erityisesti maitotaloustuotteita käyttävissä maissa.
http://graviolateam.blogspot.fi/2014/11/kehon-ph-tasapaino-ja-ph-tasapainoteoria.html
Add a comment...

Post has attachment
Infrapunakuumemittarit - Digital Infrared Forehead Food Body Thermometers
Three color backlight (color alarm): When the body temperature is normal, the backlight is Green, Yellow backlight for slight fever and Red backlight for high fever.
Large memories: can store 50 memories for data analysis.
OVH HINTA: € 17,29 /  kpl + ALV14% + postituskulut.

http://graviola.fi/kauppa-uutuudet/infrapunakuumemittarit/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
David Herzogin  kotikaupunki on Sedona, Arizona.
SEDONA WEBCAM LIVE VIEWS OF SEDONA WITH TRAVEL INFORMATION AND TOURIST ATTRACTIONS
http://www.sedonawebcam.com/
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-10-12
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded