Profile cover photo
Profile photo
Graphic Exception
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Is de huisstijl nog wel up to date? Doe de test!

De huisstijl werkt niet voor je of is deze al een aantal jaar in gebruik?
Dan kun je je afvragen of deze toe is aan een re-styling of een complete vernieuwing.

De huisstijl kun je testen met een kleine test van enkele vragen die onderaan het artikel staan. Volg de onderstaande link en zie of je toe bent aan een re-style, vernieuwing of dat je nog goed zit.

#huisstijl #logo #update

https://www.graphic-exception.nl/is-de-huisstijl-nog-wel-up-to-date/

Post has attachment
“Content is king” met goede web teksten

In onze moderne, digitale samenleving is de betekenis van beelden enorm toegenomen. Toch is het schrijven van goede web teksten hoofdzaak om de gewenste doelgroep te bereiken.

#content #webteksten

http://www.graphic-exception.nl/content-is-king-met-goede-web-teksten/

Post has attachment
Vandaag is de website van De Veiligheidsladder live gegaan!
Dit is een website over veiligheidsbewustzijn. Kijk op http://www.veiligheidsladder.nl om het resultaat te zien.

Deze website is gerealiseerd door Regina Eggink van Communicatiebureau Some Time (Communicatiebureau Some Time) en Andy Schoot (Buro 43 Webdesign) en Graphic Exception.

Trots op het resultaat!

Post has attachment
We hebben eerder een website opgeleverd die gebruik maakt van een eigen webfont! In dit design zijn uniek ontworpen icoontjes gebruikt en door hier een webfont van te maken, zijn deze eenvoudiger te gebruiken.

Icoontjes helpen ons content sneller te begrijpen en zijn daarom niet alleen geschikt voor off-line media, maar ook prima toe te passen in webdesign.

Lees op ons blog meer over de toegevoegde waarde van icoontjes in webdesign. http://www.graphic-exception.nl/verbeter-je-webdesign-met-icoontjes/

#icoontjes #webdesign #webfont

Post has attachment
In het Internet tijdperk zijn de meeste bedrijven meer of minder sterk afhankelijk van een website om omzet te genereren. Gemiddeld is een website na zo’n 3 tot 4 jaar verouderd en toe aan een grote opfrisbeurt voor zowel de technische kant als ook voor het webdesign.

Dat betekent dat er een keuze moet worden gemaakt om de website te vernieuwen. De actuele vraag is dan of er een nieuw standaard WordPress open source CMS (Content Management Systeem) wordt gebruikt of dat een vernieuwend Custom Build CMS wordt aangeschaft. De meningen over beide oplossingen zijn nogal verdeeld. Beide kennen hun specifieke voor- en nadelen en bijpassende gebruikstoepassingen.

http://www.graphic-exception.nl/flexibel-easy-cms-voor-mkb/

#Webdesign #WordPress #CMS

Er is tussen de bedrijven door een nieuwe magazine template gemaakt en ook weer geplaatst :)

Deze magazine template is vooral gericht op het bedrijfsleven, maar is uiteraard voor meerdere doeleinden te gebruiken. Met deze template kunt u zelf een magazine maken of tegen een gereduceerd tarief door ons laten opmaken.

#magazine   #template   #theme   #graphicriver  

http://www.graphic-exception.nl/project/business-magazine-template/

Het is bijna weer zover (2, 3 en 4 juli), maar voor nu nog even terugblikken op het vorige jaar.

Ter ere van het 25 Jarig Jubileum van ons Zomerfeest heeft Graphic Exception een Jubileum Magazine (de Molik) gemaakt evenals de Tickets enkele opdrukken voor de T'shirts en de Banners bij de ingang van het Zomerfeest en de Camping (Kemping). 

http://www.graphic-exception.nl/project/25-jaar-zomerfeest-tinte/

Met het 'Klassiekers jaren 50' Magazine kan op een toegankelijke visuele manier het grote publiek nader kennis maken met de auto's uit hun jeugd en/of (groot)vaders tijd, die elk een geheel eigen karakter hebben.

Graphic Exception heeft zowel het logo als opmaak van dit nieuwe thema Magazine verzorgd. http://www.graphic-exception.nl/project/autos-van-gisteren/
Wait while more posts are being loaded