Profile cover photo
Profile photo
Gracia Cita
35 followers -
MUA, Beauty Blogger
MUA, Beauty Blogger

35 followers
About
Posts

Post has shared content
Siapa disini yang suka bingung dengan Terminology Skincare?
Aku pun pernah bingung seperti kalian.. so.. kemarin ini aku coba membuat semacam Beautypedia seri 1: Skincare Terminology. Jadi disitu kalian bisa check A-Z terminology yang suka ditemukan diskincare packaging.

Yuk dicheck postingannya. Also, feel free buat kasih masukan kalau - kalau ada terminology yang belum ada dilist ya, so, biar aku bisa update menjadi lebih komplit ;)

Thank you!

#skincare #skincareterminology #beauty #beautyblog #indonesianbeautyblogger #beautyblogindonesia #tipskecantikan
Siapa disini yang berpendapat bahwa untuk bisa merawat kulit wajah lebih maksimal, kita perlu memahami Terminologi Skincare? Saya pribadi merasa perlu banget untuk mempelajari terminologi – terminologi skincare. Kalau kita tidak paham terminologi –…

Post has attachment
Morning semuanya! I have new [#updateblog] nih. Kali ini aku mau share Product Review Lokal - Ovale Beauty Micellar Cleansing Water yang baru - baru saja launched (gak tahu uda official belum). Jadi aku nemu produk ini pas main - main di Beauty Festival Asia minggu lalu. Karena penasaran aku beli deh. So, pengen tahu kualitasnya seperti apa, yuk dicheck aja langsung reviewnya :D

http://wp.me/p72xA3-19i

#ovalemicellarwater #notsponsored #skincare #skincarereivew #ovalebeauty

Post has attachment
Gracia Cita commented on a post on Blogger.
Dark brownnya lbh ke coklat bata ya.. gak bnr2 dark..
hm.. numpuk ya.. mirip punya Viva donk..
tp hrg 30 doank ya.. msh lbh murah dr viva dan lbh pjg jg..
Well ok lahh.. can't complain.. ha3..

www.blossomshine.com

Post has attachment
A #makeover  for the beautiful Agnes. Thank you for trusting me to do your #makeup

Book your Makeover Session now!

Makeup Service:
- Bridal
- Pre-wedding
- Engagement
- Photo-shoot
- Sweet 17
- Sweet 16
- Birthday
- Graduation
- Prom Night
- Pensi
- Other Special Occasions

Line:@jovialbeauty

#makeupartistjakarta   #makeupartisttangerang   #belajarmakeup   #kelasmakeup   #makeupschool   #sekolahmakeup   #muajakarta   #muatangerang  
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Check out my latest #beautytips  on how to look fresh all day! <3

Post has attachment
Hello everyone, Today I'd like to share with you one of my favourite #lipcolor  that I have been loved for months now. It has good quality, yet affordable <3 Enjoy!~ http://wp.me/p72xA3-Dj

Post has attachment
Happy Sunday everyone!
What are you guys up to today?
I have a new #Blogpost update that you may be interested to read; it's about the Make Over Eyeliner, which I have been obsessed since the day I bought it <3 Enjoy! :D http://wp.me/p72xA3-TK

Post has attachment
Hello everyone! I am sorry for missing out for a while. I have been working on new domain! Yay! <3 Thank you very much for your support and prayer that my blog can go this far. Without you guys, I won’t be where I am now. So, please continue supporting me…

Post has attachment
The first time I tried brand SilkyGirl was when I shopped around at Watson Singapore. As usual, the sales girl asked me, what I was looking for and if I needed her help. Then, she show me the SilkyGirl newest lippy, the Matte Fever LipColor Balm. That’s…
Wait while more posts are being loaded