Profile

Cover photo
Verified name
Gplussa
7,048 followers|3,091,361 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube
People
Have them in circles
7,048 people
Rajib Barua's profile photo
Whitening Dentalspa's profile photo
vankhai khai's profile photo
Modern Garden Furniture's profile photo
Agusshodik Assurabaya's profile photo
やしまゆきを's profile photo
Inpection Lp's profile photo
bishnu barman's profile photo
Bondan Ramadhani Purnomo's profile photo
Communities
7 communities
Contact Information
Contact info
Phone
050-5460534
Email
Address
Gplussa Jyväskylä, Finland
Story
Tagline
Google+ osaamista kaikille!
Introduction
Tervetuloa Gplussan yrityssivulle!

Yritykseni Gplussa auttaa, kouluttaa ja ylläpitää.
Tarvitsetko Social media community manageria hoitamaan Google+ -sivuasi? Haluatko Hangout On Air videostriimauksen tilaisuudestasi?
Ota yhteyttä: 050-5460534 / Jaana Nyström


Blogini suomeksi: GooglePlussasta 

Gplussa löytyy myös Facebookista

☆ ☆ ☆ 

Google+ coaching and business services
Helping Finnish start-ups and companies get more visibility abroad

Gplussa helps where Google+ is concerned:

Coaching for businesses and communities.
Hangouts On Air live streaming and to YouTube from small events. Google+ business pages setup and content production.

Social Media Community Management for businesses looking also for an international clientele. Based on my long experience travel trade would get the biggest advantage.

Google+, Twitter, Facebook, LI, Scoop.It, Paper.li and Pinterest.

About me: http://about.me/JaanaNystrom

In Finnish: http://striimaus.fi/striimaajat/jaana-nystrom/

Specialties

Google+ specialist and coach, managing your social media channels, social media for travel trade, sales training, customer relations, lecturer, marketing, trade shows, content production.

☆ ☆ 

Hyvät kanssaPlussaajat, 

Tervetuloa uusimman ja monipuolisimman sosiaalisen median ‘työkalun’ käyttäjäksi! Tämä on kuin maailman suurin ja avoimin keskustelupaneeli.


Google+ tai Google Plus on täynnään ominaisuuksia jotka tekevät sosiaalisesta kanssakäymisestä verkossa nautinnollisempaa sekä helpommin hallittavaa. Muista: Google+ EI ole kuin Facebook! Sisältö on alusta saakka ollut asiapitoisempaa ja mielenkiintoisempaa. Voit seurata ketä haluat, osallistua mihin tahansa keskusteluun asiallisesti tai huumorilla. Kirjoituksesi voivat olla pitkiä tai lyhyitä, päätät itse.  On helpompaa kommentoida tai perustella omaa kantaa ja mielipidettä kun merkkimäärää ei ole rajoitettu. 

Tämä sivusto on suunniteltu teille, aloittelevat käyttäjät, jotta tuntisitte olonne kotoisaksi uuden G+ -maailman valloittamisessa.

❀ ❀ ❀ 

Helpotan heti elämäänne: Tästä linkistä pääset muuttamaan sähköposti- ja muita asetuksia. Poista ‘Viestit ja nimeni maininnat’ -osion turhat ruksit tai muuten menee maili tukkoon.

Uutiset, päivitykset, linkit ja liitteet eli ‘Jaa kuulumiset’ -boxi 

Voit päivittää statustasi Facebookin tapaan, lisätä linkkejä, kuvia tai videoita. Myös oman sijainnin lisääminen onnistuu, mobiililaitteella paremmin sillä kiinteän yhteyden sijainniksi tulee usein se lähin linkkiasema. Tekstin muokkaukseen on omat konstinsa, tässä ohje.

Kun liität linkin postaukseesi, käytä linkkiboxia.  Ehdotettu pikkukuvake ei aina ole juuri se mikä parhaiten kuvaa linkkisi sisältöä, mutta saat vaihdettua kuvan sen yläpuolella olevilla nuolinäppäimillä ja myös poistettua kokonaan X:ää painamalla.

Jos liikutat hiirtä postauksen päällä tulee näkyviin julkaisuaika ja mahdollisen muokkauksen aika.  Seuraavana näkyy missä muodossa on julkaistu: Julkinen tai rajoitettu. Klikkaamalla tätä (rajoitettu) näet kenelle muulle uutinen on mennyt.  

Kellonaikaa hiiren keskirullalla napsauttamalla aukeaa julkaisu omaan ikkunaansa, näin voit lukea rauhassa pidemmänkin kirjoituksen ja jäädä vaikka seuraamaan kommenttien kertymistä.

Mute (vaimenna) nimensä mukaisesti vaimentaa kyseisen henkilön postaukset virrastasi. Hyvä konsti jos et ole laittanut vaikka yrityssivun asetuksia rajoitetuiksi niin että kuka tahansa voi jakaa postauksia sen kanssa. 

Jos jaat viestin GooglePlussaan mobiililaitteestasi tulee riviin lisäksi näkyviin ‘mobile’ -teksti jota klikkaamallakin pääsee Googlen mobiiliohjesivulle.

❀ ❀ 

Kuvista:

Paitsi että voit lisätä kuvia tavallista kautta klikkaamalla ‘Jaa’ boxin kamerakuvaketta, voit myös jakaa mitä tahansa vain vetämällä objektin hiirellä Jaa-boxiin. Pienennä G+ sivu ja tietokoneesi Kuvat - sivu niin että ovat vierekkäin ja vedä...    Voit laittaa julkaisuun kaksi kuvaa vierekkäin:  Valitse tietokoneeltasi kuva, kun se on latautunut klikkaa kuvan alla 'Lisää' ja valitse toinen kuva. Se tallentuu ensimmäisen kuvan viereen. 

Linkkien kanssa kannattaa käyttää linkkiboxia, siistimmän näköistä kun teksti ja linkki eivät ole sisäkkäin, ellet halua käyttää postauksessa kuvaa tehokeinona, jolloin linkin voi hyvin sisällyttää tekstin sekaan.

- Kuvasi varastoituvat Picasaan, Google+:n kautta saat rajattoman määrän säilytystilaa ilmaiseksi.

- Plussassa voit luoda kansioita tai albumeja, nimetä kuvia, käsitellä niitä, merkitä niihin henkilöitä tai paikkoja. Jos lisäät vain yhden kuvan johonkin viestiisi, tallentuu se automaattisesti ‘Kuvat viesteistä’ kansioon.

Jos merkitset (TAG) jonkun henkilön yhteen kuvaan albumissasi, pääsee tämä henkilö näkemään albumin muutkin kuvat.  Merkintä tapahtuu viemällä kursori kuvan päälle, kun kuva on avattuna lightbox:issa eli yksittäisen kuvan katselussa.

- Mobiililaitteilla (G+ apps ladattava!) otetut kuvat siirtyvät automaattisesti omaan albumiinsa, mutta eivät julkisiksi.  Sinä päätät mitä kuvia julkaiset, koska ja kenelle!

- Kuvia voi myös editoida tai lisätä niihin efektejä, kaikki Google+:ssa.

- Voit scrollata kuvia albumeissa rullahiiren rullaa pyörittämälläkin.

❀ ❀ 

ÄLÄ postaa monia yksittäisiä kuvia perä perää, aiheuttaa 'älämölöä' (noise) muiden uutisvirrassa.  Ja ärsyyntymistä. Varma konsti pudota piireistä.  

Julkaise koko albumi pumpsina tai kuva kerrallaan mutta harvaan tahtiin. Tai tägitä kuvat albumissasi jos haluat että vain kuvissa olijat saavat kuvista tiedon.  Voit myös julkaista kuvia vain yhdelle henkilölle tai useammalle kirjoittamalla +etunimi sukunimi alinna olevaan laatikkoon (+lisää piirejä tai henkilöitä...)  Tiedoksi yleisesti: Plussan puolella ollaan positiivisella mielellä. Asiattomat kommentit moderoidaan pois. Käytössämme on kommenttien liputus, poisto, raportointi sekä profiilin blokkaus joten kenenkään ei tarvitse sietää trolleja tai tahallisia ilkimyksiä.Henkilökohtainen Google+ profiilini
Gplussa Y-tunnus: 2478654-6

Collections Gplussa is following
View all

Stream

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Peltsin Lappi: Pyhätunturi

"Ohjelmassa hillanjalostusta, kalastusta Kemijoella, käynti Pelkosenniemellä, Kairalankylällä, Suvannonkylällä ja Kemihaaralla..."

Katso video: http://bit.ly/1PWszGO

#Luonto #Lappi #Pyhä #Matkailu #Suomiretki #FinlandExplorer
 ·  Translate
3
1
Raimo Heinänen's profile photoILPO RUOTIMO's profile photoKai Tarmo Uolevi Wallin's profile photo
2 comments
 
Maisemat olivat komeita ja joet suuria
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Testissä uuden sukupolven kissanhiekat

"Kannattaa kuunnella kissaa:

Kissanhiekan vaihtaminen toiseen ei ole aina helppoa. Paljon on kiinni siitä, millaiseen alustaan kissa on aikaisemmin tottunut. Vaikka yksi tuote miellyttäisi kissan omistajaa, se ei välttämättä miellytä kissaa.

Jos kissa ei kelpuuta sille tarjottua uutta hiekkaa, kissa saattaa ryhtyä pidättämään pissaa, josta voi seurata sille terveysongelmia. Kissa ei pysty pidättelemään pissaa samalla tavalla kuin koira. Siksi kannattaa ottaa kissan mielipide huomioon, kun tuttua hiekkaa lähdetään vaihtamaan uuteen..."

Lue lisää: http://bit.ly/1RfQ66K

#Kissa #Kissantai #Kissanhiekka
 ·  Translate
4
Seppo Alaruikka's profile photo
 
Kissan pissaamisesta hieman eri suunnasta: Lähipiirissäni touhuaa katti, joka ei välttämättä juo tarpeeksi. Kerran se joutui eläinlääkärille. Ratkaisu on ollut lisätä vettä valmisruokaan.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 

Oletko hukannut salasanasi - etkö pääse kirjautumaan Google-tiliisi?
Onko sinulla tallessa Gmail osoitteet, pääsetkö kirjautumaan niihin mihin Google+ tilit on perustettu?  Vai käytitkö jotain muuta sähköpostia?

Suomenkielistä apua Googlelta

Tässä on polku joka mahdollisesti voi auttaa sinua:

https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?hl=fi

Jos ei tuosta ole apua niin tee ilmianto toisena henkilönä esiintymisestä niistä profiileista joita et pääse käyttämään ja toivo että Google poistaa ne:

https://support.google.com/plus/troubleshooter/1715140?hl=fi

Muuta konstia ei ole, Google ei poista profiileja muuten kuin mahdollisesti tuon impersonaatioilmoituksen perusteella.
Varmista että kyseessä on tosiaan profiili johon et pääse käsiksi!

Lisää Google+ ohjeita:
https://support.google.com/plus#topic=3049661

#Google     #GooglePlus     #Jaanavinkki  
 ·  Translate
8
4
jonas luksys's profile photoOutward Bound Finland's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Hesarin toimittaja kävi minua haastattelemassa:

Tulee juttu SunnuntaiHesariin 11.10.

Toimittaja +Tanja Vasama , kuvaaja Petteri Kivimäki

Juttusarjaan: http://bit.ly/1O1FPuR

Video kerralla purkkiin!   #Prohommat    :-)

#HelsinginSanomat‬     #Videohaastattelu   #Photoshoot     #Lehtijuttu  

#Yrittäjä     #SomeFI     #Jyväskylä     #Koulutus  
 ·  Translate
9
2
Timo Lehtinen's profile photoKai Tarmo Uolevi Wallin's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Loistava ja huolestuttava kirjoitus:

Myytti tiiviistä ekokaupungista – eli kertomus siitä miten ajatusharhasta tuli vallitseva totuus

"Monilla ilmastonmuutoksesta huolta kantavilla kaupunkilaisilla saattoi hetkeksi mennä pasmat sekaisin, kun Helsingin Sanomat äskettäin (8.8.) uutisoi Aalto-yliopiston tutkimuksesta, jonka mukaan tiiviisti rakennetuilla kaupunkialueilla asuvat ihmiset tuottavatkin enemmän ilmastopäästöjä kuin väljemmillä laita-alueilla asuvat.

Ainakin yksi hämmentyneistä oli vihreä vaikuttaja Osmo Soininvaara, joka tuomitsi saman tien (HS. 10.8. ja 11.8.), että moinen väite oli tutkijoilta suorastaan ”moraaliton teko”. Yleinen, vakiintunut käsitys kun on, että yhdyskuntien tiivistäminen on ekologista.

Mutta mikä onkaan totuus? Mitä tuore tutkimus meille oikeastaan opettaa, ja mitä koko seuranneesta debatista pitäisi ajatella?"

Lue koko juttu, antaa ajattelemisen aihetta: http://bit.ly/1LTjL6m

#Kaupunkisuunnittelu #Helsinki #Ekorakentaminen
 ·  Translate
3
1
Ritva Marja-Liisa Pökälä's profile photoAila Hokkanen's profile photo
2 comments
 
HYVÄ HYVÄ - kaupungin tiivistäminen ei ole mikään onnen tae, sanoohan sen järkikin: häkkirotat tappelevat kovemmin, jos asuvat liian tiheässä, saati sitten mököttämään taipuvainen suomalainen ;)
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Takaisinmuutto tai paluumuutto Suomeen

"Suomi on takapajula, jossa osaamista ei arvosteta ja kotimaassa käymistä pidetään leveilynä – näiden syiden takia Antti ja muut eivät palaa..."


- Osittain totta. Asuin 8 vuotta muilla mailla ja paluu Suomeen oli kulttuurishokki toisinpäin.

Lue lisää: http://bit.ly/1N9GPg5

#Paluu #Paluumuuttaja #Paluumuutto #Suomi
 ·  Translate
4
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
 On mahdollisra.että ulkomailla suoritettua tutkintoa ei arvosteta Suomessa, se saattaa johtua heikoista kokemuksista (ihmisellä ssattaa olla komealta kuullostava tutkinto, mutta hän onkin ostanut arvon eikä osaa oikeastaan mitään). Useimmiten olen kuullut syyksi paluuseen mainittavan lasten koulunkäynnin. Mikään laki ei tietääkseni velvoita muuttamaan johonkin syrjäkylään, jossa ei ole tarjolla koulutusta vastaavaa työtä, vaan asuinpaikan valinnan voi tehdä vapaasti .
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
7,048 people
Rajib Barua's profile photo
Whitening Dentalspa's profile photo
vankhai khai's profile photo
Modern Garden Furniture's profile photo
Agusshodik Assurabaya's profile photo
やしまゆきを's profile photo
Inpection Lp's profile photo
bishnu barman's profile photo
Bondan Ramadhani Purnomo's profile photo

Communities

7 communities

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Lukemattomien sävyjen ja vesien maa

"Saamelaiset ovat tuhansia vuosia eläneet maasta ja vedestä. Purot, joet, lammet, järvet ja järvien järvi – Inarijärvi, Saamenmeri – ovat toimineet väylinä ja antaneet veden viljaa.

Matkailijalle kirkkaat, puhtaat vedet tarjoavat elämyksiä jokaiselle aistille. Kuuntele Tenon koskia tai tunturipuron hiljaista solinaa. Näe kuinka kuvittelemattoman komea taivaan puna heijastuu suuren Inarijärven karikkoisesta pinnasta. Maista tunturijärven rautua. Tunne kaukaisten hillasoiden tuoksu. Anna veneen kuljettaa sinut syvälle erämaaluonnon rauhaan.

Saamenmaan tuhannet vedet ovat vertaansa vailla..."

- Saamenmaan Kylät http://bit.ly/1JrZfWI

#Lappi #Saamenmaa #Suomiretki #Retkeily #Luonto

#FinlandExplorer
 ·  Translate
9
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Uåea auringonlaskukuva
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Opiskelen yrittäjyyden ohessa:

Tiekery:n Tietotyötutkinnon kouluttajaksi

Lue lisää koulutuksesta ja Tietotyötutkinnoista: http://bit.ly/1N7M3L5

#YksiUusiAsia #Koulutus #ElinikäinenOppiminen #Opiskelu #Yrittäjä
 ·  Translate
3
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Tee nojatuolimatka Lapin ruskamaisemiin

"Lapin ruska on parhaimmillaan syyskuun alkupuolella. Auringon valossa värit ovat kirkkaimmillaan, mutta punaisen ja keltaisen kaikissa sävyissä kylpevät maisemat lumoavat myös sumu- ja sadesäällä.

Ruskan värit syntyvät valon vähetessä ja lämpötilan laskiessa. Kun yhteyttäminen loppuu, lehtivihreä hajoaa ja lehden muut värit pääsevät näkyviin.

Lehtipuiden värikirjosta voi nauttia Etelä-Suomessakin, mutta Lapin maaruska on aivan omaa luokkaansa. Riekonmarja, juolukka ja mustikka kirjovat tunturien rinteet hehkuvan punaisiksi..."

Katso kuvat: http://bit.ly/1LiEBfL

#Lappi #Ruska #Luonto #Suomiretki #Valokuvaus
 ·  Translate
11
1
Merkka brodeeraus ja ompelupalvelu's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Twinkle 2015 tuo kansainvälistä kipinää Tampereelle

"Suomi saa täysin uudenlaisen bisnestapahtuman joulukuussa, kun TWINKLE valtaa Tampere-talon 7.-8.12.2015.

Twinklessä suomalaiset yritykset ja kansainväliset osaajat luovat yhdessä uusia suuntia ja visioita sekä avaavat ovia kansainväliselle liiketoiminnalle. Tapahtuma tarjoaa yrityksille konkreettisia välineitä kansainvälistyä ja näyttää, että Suomessa on jo nyt paljon osaamista, joka voi tukea tätä. Twinklen työpajoissa yritykset voivat hyödyntää ympäri maailmaa tulevien ihmisten erilaisia tapoja hahmottaa yritysten haasteita ja näin keksiä uudenlaisia ratkaisuja niihin.

Kaksipäiväinen tapahtuma tavoittelee 2000 vierasta niin Suomesta kuin ulkomailta. Juuri nyt tapahtumaan haetaan kansainvälisesti kiinnostavia puhujia järjestelytoimikuntaan kuuluvan Decoark Oy:n johtaja Gloria Zúñigan johdolla. Twinkleen kutsutaan yritysten ja kansainvälisten osaajien lisäksi suurlähetystöt ja Team Finlandin alaisia toimijoita vauhdittamaan yritysten kansainvälistymistä..."

Lue lisää: http://bit.ly/1L0kwJb

#Joulukuu #Tampere #Twinkle15 #TeamFinland #SuomiNousuun
 ·  Translate
13
1
Oulun tapahtumia's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Mikähän on tämän videon kohderyhmä?

:-)

Aika erikoinen matkailuvideoksi...

Jyväskylä liikkeessä | Jyväskylä on the move http://bit.ly/1KBnr6C

#Matkailu #Suomi #Jyväskylä #FinlandExplorer
 ·  Translate
6
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Täydellinen kuunpimennys nähdään ensi maanantaina aamuyöllä koko Suomessa

"Tämä tähtitaivaallinen näytelmä alkaa jo varhain, joten herätyskello kannattaa panna soimaan kolmen tienoilla yöllä. Noihin aikoihin Kuu alkaa siirtyä maan varjoon. Pimennys on täydellinen klo 5.11- 6.24 välisenä aikana. Pimennys kestää siis yli tunnin ja on syvimmillään puoli viiden jälkeen ennen kello kuutta.

Lue lisää: http://bit.ly/1VfxGJ3

#Kuunpimennys #Valokuvaus #Suomi
 ·  Translate
114
7
Terhi Rapila's profile photoTeruyo Uematsu-Toikka's profile photoPekka Honkanen's profile photoMika R's profile photo
19 comments
VM R
 
+Terhi Jaakkola aika hyvä kommrntti
 ·  Translate
Add a comment...
Gplussa's Collections