Profile

Cover photo
Verified name
Gplussa
6,943 followers|2,364,004 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube
People
Have them in circles
6,943 people
Aurore Battesti's profile photo
Lucc Jack's profile photo
Fernando M's profile photo
Hafeez Koza Adamu's profile photo
K. Kaveri's profile photo
Aarre Loytomaki's profile photo
Soremi Daniel's profile photo
Nihat “Grup Gezgin” Derviş's profile photo
Diệp lhp's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
050-5460534
Email
Address
Gplussa Jyväskylä, Finland
Story
Tagline
Google+ osaamista kaikille!
Introduction
Tervetuloa Gplussan yrityssivulle!

Yritykseni Gplussa auttaa, kouluttaa ja ylläpitää.
Tarvitsetko Social media community manageria hoitamaan Google+ -sivuasi? Haluatko Hangout On Air videostriimauksen tilaisuudestasi?
Ota yhteyttä: 050-5460534 / Jaana Nyström


Blogini suomeksi: GooglePlussasta 

Gplussa löytyy myös Facebookista

☆ ☆ ☆ 

Google+ coaching and business services
Helping Finnish start-ups and companies get more visibility abroad

Gplussa helps where Google+ is concerned:

Coaching for businesses and communities.
Hangouts On Air live streaming and to YouTube from small events. Google+ business pages setup and content production.

Social Media Community Management for businesses looking also for an international clientele. Based on my long experience travel trade would get the biggest advantage.

Google+, Twitter, Facebook, LI, Scoop.It, Paper.li and Pinterest.

About me: http://about.me/JaanaNystrom

In Finnish: http://striimaus.fi/striimaajat/jaana-nystrom/

Specialties

Google+ specialist and coach, managing your social media channels, social media for travel trade, sales training, customer relations, lecturer, marketing, trade shows, content production.

☆ ☆ 

Hyvät kanssaPlussaajat, 

Tervetuloa uusimman ja monipuolisimman sosiaalisen median ‘työkalun’ käyttäjäksi! Tämä on kuin maailman suurin ja avoimin keskustelupaneeli.


Google+ tai Google Plus on täynnään ominaisuuksia jotka tekevät sosiaalisesta kanssakäymisestä verkossa nautinnollisempaa sekä helpommin hallittavaa. Muista: Google+ EI ole kuin Facebook! Sisältö on alusta saakka ollut asiapitoisempaa ja mielenkiintoisempaa. Voit seurata ketä haluat, osallistua mihin tahansa keskusteluun asiallisesti tai huumorilla. Kirjoituksesi voivat olla pitkiä tai lyhyitä, päätät itse.  On helpompaa kommentoida tai perustella omaa kantaa ja mielipidettä kun merkkimäärää ei ole rajoitettu. 

Tämä sivusto on suunniteltu teille, aloittelevat käyttäjät, jotta tuntisitte olonne kotoisaksi uuden G+ -maailman valloittamisessa.

❀ ❀ ❀ 

Helpotan heti elämäänne: Tästä linkistä pääset muuttamaan sähköposti- ja muita asetuksia. Poista ‘Viestit ja nimeni maininnat’ -osion turhat ruksit tai muuten menee maili tukkoon.

Uutiset, päivitykset, linkit ja liitteet eli ‘Jaa kuulumiset’ -boxi 

Voit päivittää statustasi Facebookin tapaan, lisätä linkkejä, kuvia tai videoita. Myös oman sijainnin lisääminen onnistuu, mobiililaitteella paremmin sillä kiinteän yhteyden sijainniksi tulee usein se lähin linkkiasema. Tekstin muokkaukseen on omat konstinsa, tässä ohje.

Kun liität linkin postaukseesi, käytä linkkiboxia.  Ehdotettu pikkukuvake ei aina ole juuri se mikä parhaiten kuvaa linkkisi sisältöä, mutta saat vaihdettua kuvan sen yläpuolella olevilla nuolinäppäimillä ja myös poistettua kokonaan X:ää painamalla.

Jos liikutat hiirtä postauksen päällä tulee näkyviin julkaisuaika ja mahdollisen muokkauksen aika.  Seuraavana näkyy missä muodossa on julkaistu: Julkinen tai rajoitettu. Klikkaamalla tätä (rajoitettu) näet kenelle muulle uutinen on mennyt.  

Kellonaikaa hiiren keskirullalla napsauttamalla aukeaa julkaisu omaan ikkunaansa, näin voit lukea rauhassa pidemmänkin kirjoituksen ja jäädä vaikka seuraamaan kommenttien kertymistä.

Mute (vaimenna) nimensä mukaisesti vaimentaa kyseisen henkilön postaukset virrastasi. Hyvä konsti jos et ole laittanut vaikka yrityssivun asetuksia rajoitetuiksi niin että kuka tahansa voi jakaa postauksia sen kanssa. 

Jos jaat viestin GooglePlussaan mobiililaitteestasi tulee riviin lisäksi näkyviin ‘mobile’ -teksti jota klikkaamallakin pääsee Googlen mobiiliohjesivulle.

❀ ❀ 

Kuvista:

Paitsi että voit lisätä kuvia tavallista kautta klikkaamalla ‘Jaa’ boxin kamerakuvaketta, voit myös jakaa mitä tahansa vain vetämällä objektin hiirellä Jaa-boxiin. Pienennä G+ sivu ja tietokoneesi Kuvat - sivu niin että ovat vierekkäin ja vedä...    Voit laittaa julkaisuun kaksi kuvaa vierekkäin:  Valitse tietokoneeltasi kuva, kun se on latautunut klikkaa kuvan alla 'Lisää' ja valitse toinen kuva. Se tallentuu ensimmäisen kuvan viereen. 

Linkkien kanssa kannattaa käyttää linkkiboxia, siistimmän näköistä kun teksti ja linkki eivät ole sisäkkäin, ellet halua käyttää postauksessa kuvaa tehokeinona, jolloin linkin voi hyvin sisällyttää tekstin sekaan.

- Kuvasi varastoituvat Picasaan, Google+:n kautta saat rajattoman määrän säilytystilaa ilmaiseksi.

- Plussassa voit luoda kansioita tai albumeja, nimetä kuvia, käsitellä niitä, merkitä niihin henkilöitä tai paikkoja. Jos lisäät vain yhden kuvan johonkin viestiisi, tallentuu se automaattisesti ‘Kuvat viesteistä’ kansioon.

Jos merkitset (TAG) jonkun henkilön yhteen kuvaan albumissasi, pääsee tämä henkilö näkemään albumin muutkin kuvat.  Merkintä tapahtuu viemällä kursori kuvan päälle, kun kuva on avattuna lightbox:issa eli yksittäisen kuvan katselussa.

- Mobiililaitteilla (G+ apps ladattava!) otetut kuvat siirtyvät automaattisesti omaan albumiinsa, mutta eivät julkisiksi.  Sinä päätät mitä kuvia julkaiset, koska ja kenelle!

- Kuvia voi myös editoida tai lisätä niihin efektejä, kaikki Google+:ssa.

- Voit scrollata kuvia albumeissa rullahiiren rullaa pyörittämälläkin.

❀ ❀ 

ÄLÄ postaa monia yksittäisiä kuvia perä perää, aiheuttaa 'älämölöä' (noise) muiden uutisvirrassa.  Ja ärsyyntymistä. Varma konsti pudota piireistä.  

Julkaise koko albumi pumpsina tai kuva kerrallaan mutta harvaan tahtiin. Tai tägitä kuvat albumissasi jos haluat että vain kuvissa olijat saavat kuvista tiedon.  Voit myös julkaista kuvia vain yhdelle henkilölle tai useammalle kirjoittamalla +etunimi sukunimi alinna olevaan laatikkoon (+lisää piirejä tai henkilöitä...)  Tiedoksi yleisesti: Plussan puolella ollaan positiivisella mielellä. Asiattomat kommentit moderoidaan pois. Käytössämme on kommenttien liputus, poisto, raportointi sekä profiilin blokkaus joten kenenkään ei tarvitse sietää trolleja tai tahallisia ilkimyksiä.Henkilökohtainen Google+ profiilini
Gplussa Y-tunnus: 2478654-6

Collections Gplussa is following
View all

Stream

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Uutta Plussassa: Kokoelmat!

Google+:ssa on paljolti kyse kiinnostuksen kohteista, asioista joista pidämme ja joista haluamme oppia lisää tai jotka viihdyttävät meitä.

Ensimmäisenä kokonaisvaltaisena some-alustana Plussa tarjoaa sekä sisällöntuottajille että seuraajille mahdollisuuden vaikuttaa hyvinkin tarkasti siihen, mitä omassa virrassa näkyy - riippumatta siitä mitä profiileja seuraa.

Seuraa vain niitä aiheita jotka sinua kiinnostavat!  Jos joku postaa kissoista, matkailusta ja taiteesta, lopeta sellaisen kokoelman seuraaminen joka ei ole mieluisa.

Voit luoda maksimissaan 50 kokoelmaa. Voit seurata noin tuhatta kokoelmaa jo niiden, automaattisesti sinulle näkyvien kokoelmien lisäksi, joita sinun seuraamasi profiilit ja sivut luovat.

Kokoelmat toimivat jo myös Androidilla, iOS tulee myöhemmin.

Postasin kattavammin aiheesta englanniksi:
https://plus.google.com/+JaanaNyström/posts/ENxsaxCZbDV

Katso suositeltuja Kokoelmia:  Päivitä selain niin saat taas uusia ehdotuksia.
https://plus.google.com/collections/featured

Jaanan profiilin suomenkielinen Kokoelma:
https://plus.google.com/collection/4q8cP

Onko sinulla kysyttävää?  Mitä tuumit tästä uudistuksesta?

Katso ruutukaappaukset ja selitykset:

#Kokoelmat     #Jaanavinkki     #Googleplus  
 ·  Translate
5
2
Travel Pro Tips's profile photoTimo Kiviluoma's profile photoJaana Nyström's profile photoOutward Bound Finland's profile photo
4 comments
 
Eli kun seuraan noin 3000 henkilöä ja kun heistä varmaan puolet koittaa tätä ominaisuutta, minulla on kohta yli 1000 kokoelmaa manuaalisesti karsittavana?
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
5
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Jos tämä kuva on Suomesta, niin missä ovat pari nueroa liian pieniin paitapuseroihin ja pieniin minihameisiin pukeutuvat nuorennäköiset, mutta iältään keski-ikäiset naiset ja hihattomiin T-paitoihin pukeutuneeet miehet. Osa miehistä voi myös olla paidattomia kuntosalien asiakkaita eli lihastensa esittelijöitä. 
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Uudet tablettisovellukset mullistavat peruskouluopetusta

– pelejä, videoita, tehtäviä ja yhteisöllisyyttä

"Joensuulaisopettajat ovat kehittäneet tabletille sovelluksen, jonka tarkoituksena on saada lapset innostumaan oppimisesta. Tekniikan kanssa tuskaileville ja sählääville opettajille on tarjolla helppokäyttöisyyttä..."

Lue lisää: http://bit.ly/1P1pofv

#Koulu #Digi #Tabletti #Opettaja
 ·  Translate
1
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Ihailtavaa! :-)
 
Ilolla, huumorilla ja rehellisyydellä pärjää some-maailmassa pitkälle. Yli 250 000 tykkäystä kaupalleen kerännyt Sampo Kaulanen sanoo tykkäysten näkyvän myös yrityksen tuloksessa.
View original post
7
1
John Baldwin's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Lastenpsykiatri Janna Rantala: Hyvä itsetunto syntyy siitä että kelpaa

"Lapsen itsetunnon tukeminen mietityttää. Kaveripiirin kilpailu, somejulmuus ja ulkonäköpaineet tuntuvat ylivoimaisilta vanhempien kehujen mitätöijiltä.

Ja asiantuntijatkin vuoroin kehottavat kehumaan ja varoittavat kehumasta! Voiko lasta kehua liikaa? Tai liian vähän?

Tietysti voi, kumpaakin, mutta se ei ehkä ole tässä oleellisinta..."

| Vanhemmuus http://bit.ly/1GLo0f0

#Lapset #Kasvatus #Kehu #Itsetunto
 ·  Translate
2
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Jos edes asiantuntijat eivät ole yksimielisiä siitä, pitäsikö kehua vai ei, miten vanhemmat sen voisivat tietää, koska kumpikaan heistä yleensä ei ole asiantuntija. Sitä paitsi eri ikäisillä ihmisillä voivat arvot vaihdella.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Oikein hauskaa Vappua!
Glada Vappen!

Toivotaan ettei lunta tule enempää...  :-)

#Vappu     #Vappu2015  
 ·  Translate
11
Jorma Kauppi's profile photoRaimo Heinänen's profile photoILPO RUOTIMO's profile photo
3 comments
 
Iloista Vappua! Toivotaan vaan,ettei lunta enää tänä keväänä tulisi, mutta jos tulee kai se täytyy ottaaa vastaan.
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
6,943 people
Aurore Battesti's profile photo
Lucc Jack's profile photo
Fernando M's profile photo
Hafeez Koza Adamu's profile photo
K. Kaveri's profile photo
Aarre Loytomaki's profile photo
Soremi Daniel's profile photo
Nihat “Grup Gezgin” Derviş's profile photo
Diệp lhp's profile photo

Gplussa

Shared publicly  - 
 
TEM:in Matkailun tiekartta:
Matkailuala ja matkailuyritykset huomio...

#Matkailu     #Suomi  
 ·  Translate
MATKA Nordic Travel Fair originally shared:
 
Työ- ja elinkeinoministeriö - Matkailun tiekartta 2015-2025

"Vuoden 2014 aikana matkailun kärkihankkeessa haettiin uusia keinoja kiihdyttää kasvua ja varmistaa kilpailukykyinen toimintaympäristö.

Hankkeeseen osallistui yli 700 matkailuelinkeinojen ja alueiden edustajaa, joilta TEM sai 42 hanke-ehdotusta. Kasvun edellytykseksi kiteytyi eri toimijoiden kyky yhdessä paketoida ja tarjota laadukkaita elämyksiä – innostavia kokonaisuuksia, jotka ylittävät asiakkaan odotukset.

Tärkeänä nähtiin myös se, että markkinointi ja myynti tekevät kiinnostavan suomalaisen tarjonnan löytämisen ja ostamisen helpoksi.

Matkailun kärkihankkeen tuloksena syntyi Suomen matkailun kasvun ja uudistumisen tiekartta vuosille 2015–2025..."

Lue lisää: http://bit.ly/1bOk7M3

#Matkailu #Suomi #Kotimaa #TEM #Matkailuntiekartta
 ·  Translate
View original post
4
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Miten nuoriso käyttää sosiaalista mediaa:

Mielenkiintoista.

#SomeFI     #Nuoret     #Sosiaalinenmedia  
 ·  Translate
 
SoMe ja nuoret 2015 -tutkimuksen tulokset on nyt julkaistu. 2618 nuorta vastasi kysymykseen sosiaalisen median käytöstä.

#suomi #finland #some
 ·  Translate
Tämän tutkimuksen 19,8-vuotias keskivertonuori käyttää sosiaalisen median palveluita 13-17 tuntia viikossa. Pääpalvelut, missä nuoret toimivat, ovat YouTube, WhatsApp ja Facebook.
View original post
2
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Järjestötoimijoiden SOMEkoulutus 8.5.2015 Helsingissä

Sosiaalinen media tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia erilaisille järjestöille, seuroille ja yhdistyksille markkinointiin ja viestintään.

SOMEn avulla voidaan tavoittaa helposti useita kohderyhmiä ja se toimii myös sisäisen ilmapiirin nostattajana. Varsinkin jos toiminnassa on mukana nuoria, on kuvien ja tunnelmien
jakaminen entistä tärkeämpää.

Kouluttajana toimii Jaana Nyström, joka on Google+:n seuratuin suomalainen.
Koulutuksessa käydään läpi mm.

● Kuinka SOMEa voidaan käyttää viestinnän ja markkinoinnin apuna järjestötoiminnassa

● Yleisimmät somekanavat ja muutama mielenkiintoinen jakokanava

● Työkaluja digimarkkinoinnin avuksi

Oma kone mukaan!

Tervetuloa:

Allianssitalo, Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsinki
Hallituksen huone 3. kerros

Aika: 12:00-15:30

Hinta: 50€

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.5.2015:
http://bit.ly/1EcPXi0

#SosiaalinenMedia #Järjestö #Yhdistys #SomeFI #SuomiOB
 ·  Translate
1
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Tutkimus: ”Huonosti sosiaalista mediaa hyödyntävän yrityksen johto ei käytä palveluita henkilökohtaisesti”

"Jyväskylän yliopistossa valmistuneessa pro gradu -tutkielmassa luotu viitekehys selittää sosiaalisen median käyttöönottoon vaikuttavia tekijöitä. Se todistaa yrityspäättäjän henkilökohtaisen kokemuksen vaikuttavan merkittävästi sosiaalisen median hyödyntämisen tasoon yrityksen liiketoiminnassa. Luotu malli on ainutlaatuinen ja se antaa aihetta jatkotutkimuksille.

Tutkielman tekijä Johannes Karjula kiinnostui aiheen tutkimisesta oman työnsä kautta.

– Olen yritykselläni toteuttanut verkkomarkkinointia yrityksille opintojen ohella yli viiden vuoden ajan. Lähes jokaisen asiakkaan kanssa on tullut jossain vaiheessa puheeksi sosiaalisen median hyödyntäminen ja tosi usean asiakkaan kanssa törmäsin samoihin selityksiin.

Yrityspäättäjät kertoivat, että sosiaalista mediaa ei ole otettu käyttöön eikä oteta käyttöön, koska palvelu ei sovi heidän liiketoimintaansa tai heidän asiakkaansa eivät kuulemma käytä kyseistä palvelua, Karjula kertoo..."

Lue koko juttu: LeadFlow Oy http://bit.ly/1KmcEiC

#SomeFI #Sosiaalinenmedia #Yritys #Johto
 ·  Translate
Jyväskylän yliopistossa valmistuneessa pro gradu -tutkielmassa luotu viitekehys selittää sosiaalisen median käyttöönottoon vaikuttavia tekijöitä. Se todistaa yrityspäättäjän henkilökohtaisen kokemuksen vaikuttavan merkittävästi sosiaalisen median hyödyntämisen tasoon yrityksen liiketoiminnassa.
4
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Siihen, etteivät itse johtajat käytä sosiaalista mediaa on varmasti monia eri syitä. Yksi suurimmista syistä on ajattelutapa," minähän olen johtaja ja mitähän alaisetkin sanoisivat, jos huomaisivat, johtajan tekevän heidän töitään." "Tai tehkööt ne, jotka sen osaavat."" On minulla tärkeämpääkin tekemistä." Mikä on tärkeämpää kuin yhteydenpito asiakkaisiin. Jos tämä lenkki lyödään laimin, asiakkaat siirtyvät muihin liikkeisiin, jolloin heidän takaisinsaaminen ei ole läheskään yhtä helppoa kuin että he olisivat olleet asiakkaina koko ajan.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Telkkariohjelmat Suomessa.
 ·  Translate
2
Raimo Heinänen's profile photoILPO RUOTIMO's profile photoRaine Järvinen's profile photoGplussa's profile photo
4 comments
Gplussa
+
1
2
1
 
+Raine Järvinen   :D
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Esittelyssä uusi Nexus Player

"Yhdessä Asusin kanssa valmistettu Nexus Player on laite, jolla voi katsella elokuvia, videoita ja kuunnella musiikkia. Se on samalla myös Android-pelikonsoli, ensimmäinen laatuaan.

Nexus Playerillä voi esimerkiksi nauttia pelistä suurelta ruudulta peliohjaimella ja jatkaa peliä puhelimella poissa kotoa..."

- Google Finland Press Blog http://bit.ly/1P1EAJs

#Pelit #Musiikki #NexusPlayer
 ·  Translate
2
Add a comment...
Gplussa's Collections