Profile

Cover photo
Verified name
Gplussa
7,091 followers|3,657,328 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube
People
Have them in circles
7,091 people
lara vieira's profile photo
Victor Popescu's profile photo
Mahua Sengupta's profile photo
Hüseyin sakallı's profile photo
Cece Smith's profile photo
jose ramires's profile photo
shubham gupta's profile photo
Googlea Seydoux's profile photo
Marco Jonson's profile photo
Communities
7 communities
Contact Information
Contact info
Phone
050-5460534
Email
Address
Gplussa Jyväskylä, Finland
Story
Tagline
Google+ osaamista kaikille!
Introduction
Tervetuloa Gplussan yrityssivulle!

Yritykseni Gplussa auttaa, kouluttaa ja ylläpitää.
Tarvitsetko Social media community manageria hoitamaan Google+ -sivuasi? Haluatko Hangout On Air videostriimauksen tilaisuudestasi?
Ota yhteyttä: 050-5460534 / Jaana Nyström


Blogini suomeksi: GooglePlussasta 

Gplussa löytyy myös Facebookista

☆ ☆ ☆ 

Google+ coaching and business services
Helping Finnish start-ups and companies get more visibility abroad

Gplussa helps where Google+ is concerned:

Coaching for businesses and communities.
Hangouts On Air live streaming and to YouTube from small events. Google+ business pages setup and content production.

Social Media Community Management for businesses looking also for an international clientele. Based on my long experience travel trade would get the biggest advantage.

Google+, Twitter, Facebook, LI, Scoop.It, Paper.li and Pinterest.

About me: http://about.me/JaanaNystrom

In Finnish: http://striimaus.fi/striimaajat/jaana-nystrom/

Specialties

Google+ specialist and coach, managing your social media channels, social media for travel trade, sales training, customer relations, lecturer, marketing, trade shows, content production.

☆ ☆ 

Hyvät kanssaPlussaajat, 

Tervetuloa uusimman ja monipuolisimman sosiaalisen median ‘työkalun’ käyttäjäksi! Tämä on kuin maailman suurin ja avoimin keskustelupaneeli.


Google+ tai Google Plus on täynnään ominaisuuksia jotka tekevät sosiaalisesta kanssakäymisestä verkossa nautinnollisempaa sekä helpommin hallittavaa. Muista: Google+ EI ole kuin Facebook! Sisältö on alusta saakka ollut asiapitoisempaa ja mielenkiintoisempaa. Voit seurata ketä haluat, osallistua mihin tahansa keskusteluun asiallisesti tai huumorilla. Kirjoituksesi voivat olla pitkiä tai lyhyitä, päätät itse.  On helpompaa kommentoida tai perustella omaa kantaa ja mielipidettä kun merkkimäärää ei ole rajoitettu. 

Tämä sivusto on suunniteltu teille, aloittelevat käyttäjät, jotta tuntisitte olonne kotoisaksi uuden G+ -maailman valloittamisessa.

❀ ❀ ❀ 

Helpotan heti elämäänne: Tästä linkistä pääset muuttamaan sähköposti- ja muita asetuksia. Poista ‘Viestit ja nimeni maininnat’ -osion turhat ruksit tai muuten menee maili tukkoon.

Uutiset, päivitykset, linkit ja liitteet eli ‘Jaa kuulumiset’ -boxi 

Voit päivittää statustasi Facebookin tapaan, lisätä linkkejä, kuvia tai videoita. Myös oman sijainnin lisääminen onnistuu, mobiililaitteella paremmin sillä kiinteän yhteyden sijainniksi tulee usein se lähin linkkiasema. Tekstin muokkaukseen on omat konstinsa, tässä ohje.

Kun liität linkin postaukseesi, käytä linkkiboxia.  Ehdotettu pikkukuvake ei aina ole juuri se mikä parhaiten kuvaa linkkisi sisältöä, mutta saat vaihdettua kuvan sen yläpuolella olevilla nuolinäppäimillä ja myös poistettua kokonaan X:ää painamalla.

Jos liikutat hiirtä postauksen päällä tulee näkyviin julkaisuaika ja mahdollisen muokkauksen aika.  Seuraavana näkyy missä muodossa on julkaistu: Julkinen tai rajoitettu. Klikkaamalla tätä (rajoitettu) näet kenelle muulle uutinen on mennyt.  

Kellonaikaa hiiren keskirullalla napsauttamalla aukeaa julkaisu omaan ikkunaansa, näin voit lukea rauhassa pidemmänkin kirjoituksen ja jäädä vaikka seuraamaan kommenttien kertymistä.

Mute (vaimenna) nimensä mukaisesti vaimentaa kyseisen henkilön postaukset virrastasi. Hyvä konsti jos et ole laittanut vaikka yrityssivun asetuksia rajoitetuiksi niin että kuka tahansa voi jakaa postauksia sen kanssa. 

Jos jaat viestin GooglePlussaan mobiililaitteestasi tulee riviin lisäksi näkyviin ‘mobile’ -teksti jota klikkaamallakin pääsee Googlen mobiiliohjesivulle.

❀ ❀ 

Kuvista:

Paitsi että voit lisätä kuvia tavallista kautta klikkaamalla ‘Jaa’ boxin kamerakuvaketta, voit myös jakaa mitä tahansa vain vetämällä objektin hiirellä Jaa-boxiin. Pienennä G+ sivu ja tietokoneesi Kuvat - sivu niin että ovat vierekkäin ja vedä...    Voit laittaa julkaisuun kaksi kuvaa vierekkäin:  Valitse tietokoneeltasi kuva, kun se on latautunut klikkaa kuvan alla 'Lisää' ja valitse toinen kuva. Se tallentuu ensimmäisen kuvan viereen. 

Linkkien kanssa kannattaa käyttää linkkiboxia, siistimmän näköistä kun teksti ja linkki eivät ole sisäkkäin, ellet halua käyttää postauksessa kuvaa tehokeinona, jolloin linkin voi hyvin sisällyttää tekstin sekaan.

- Kuvasi varastoituvat Picasaan, Google+:n kautta saat rajattoman määrän säilytystilaa ilmaiseksi.

- Plussassa voit luoda kansioita tai albumeja, nimetä kuvia, käsitellä niitä, merkitä niihin henkilöitä tai paikkoja. Jos lisäät vain yhden kuvan johonkin viestiisi, tallentuu se automaattisesti ‘Kuvat viesteistä’ kansioon.

Jos merkitset (TAG) jonkun henkilön yhteen kuvaan albumissasi, pääsee tämä henkilö näkemään albumin muutkin kuvat.  Merkintä tapahtuu viemällä kursori kuvan päälle, kun kuva on avattuna lightbox:issa eli yksittäisen kuvan katselussa.

- Mobiililaitteilla (G+ apps ladattava!) otetut kuvat siirtyvät automaattisesti omaan albumiinsa, mutta eivät julkisiksi.  Sinä päätät mitä kuvia julkaiset, koska ja kenelle!

- Kuvia voi myös editoida tai lisätä niihin efektejä, kaikki Google+:ssa.

- Voit scrollata kuvia albumeissa rullahiiren rullaa pyörittämälläkin.

❀ ❀ 

ÄLÄ postaa monia yksittäisiä kuvia perä perää, aiheuttaa 'älämölöä' (noise) muiden uutisvirrassa.  Ja ärsyyntymistä. Varma konsti pudota piireistä.  

Julkaise koko albumi pumpsina tai kuva kerrallaan mutta harvaan tahtiin. Tai tägitä kuvat albumissasi jos haluat että vain kuvissa olijat saavat kuvista tiedon.  Voit myös julkaista kuvia vain yhdelle henkilölle tai useammalle kirjoittamalla +etunimi sukunimi alinna olevaan laatikkoon (+lisää piirejä tai henkilöitä...)  Tiedoksi yleisesti: Plussan puolella ollaan positiivisella mielellä. Asiattomat kommentit moderoidaan pois. Käytössämme on kommenttien liputus, poisto, raportointi sekä profiilin blokkaus joten kenenkään ei tarvitse sietää trolleja tai tahallisia ilkimyksiä.Henkilökohtainen Google+ profiilini
Gplussa Y-tunnus: 2478654-6

Collections Gplussa is following
View all

Stream

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Yli miljoonan seuraajan some-kouluttaja toivoo yksinyrittäjille lisätukea

"Valmentaja Jaana Nyströmillä on sosiaalisessa mediassa 1,3 miljoonaa seuraajaa.

Yksinyrittäjän mielestä uudeksi yrittäjäksi ryhtymistä olisi helpotettava sen sijaan, että mietittäisiin perustulon takaamista kaikille..."

Katso video: http://bit.ly/1ki9p4g

Kaipaatko koulutusta?

Minä koulutan etänä verkossa, onko käytössäsi tietokone jossa on mikrofoni ja webbikamera sekä kohtalainen nettiyhteys?

Henkilökohtainen "Sukellus SoMeen" - koulutus käsittää kaksi koulutuskertaa, kesto noin 2 tuntia per kerta. Paneudumme juuri sinun tapaukseesi.

Toteutan koulutuksen Google Hangouts videopuhelulla, opastan toki ensin sen käyttöön. :-)

Käydään läpi mahdollisuudet, luodaan kanavat ja katsotaan sinulle hyvä some-strategia. Opetellaan kuvien käyttö ja sisällöntuotanto sekä somettamista helpottavat työkalut.
Saat myös oppimateriaalia koulutuksen tueksi.

Koulutuksen hinta on 200 e + ALV 24%.

Miltä kuulostaa?

Terv. Jaana

Jaana(ÄT)Gplussa.fi 050-5460534

Lue minusta lisää: http://bit.ly/1ki9rZZ


#SomeFI #HSTV #HelsinginSanomat #Yrittäjä #Koulutus
 ·  Translate
1
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Kansallispuistojen vetovoima ja taloushyöty yhä kasvaneet

"Käyntimäärätilastoista voi tehdä eräitä kiinnostavia huomioita: Repoveden kansallispuisto kiri 43 prosentin käyntimääräkasvullaan seitsemän suosituimman kansallispuiston joukkoon Pallas–Yllästunturin, Nuuksion, Urho Kekkosen, Oulangan, Kolin ja Pyhä–Luoston joukkoon.

Alueella on kehitetty kysyntälähtöisesti palveluja, mm. helppoja päiväreittejä, ja alueen kunnat, matkailutoimijat ja Metsähallituksen luontopalvelut ovat yhdessä tehostaneet puiston viestintää.

Samat tekijät ovat vauhdittaneet muidenkin puistojen kasvulukuja..."

Lue koko juttu: http://bit.ly/1Smr1uY

#Luonto #Matkailu #Kansallispuisto #Suomiretki #Kotimaanmatkailu
 ·  Translate
6
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Merisavun verhoama Suomenlinna

"Kahdenkympin pakkaset yhdistettynä sulaan mereen eivät ole Helsingissä aivan jokatalvinen ilmiö. Silloin kun moinen onni potkaisee, on suunnattava kiireesti kuvaamaan, sillä tiedossa on näyttävää merisavua.

Paukkupakkasjakson keskelle osui loppiainen. Mikäpä olisi parempi tapa viettää hyytävää vapaapäivää kuin kökkiä Suomenlinnan jäisillä rannoilla..."

Katso hienot kuvat - Teemu Saloriutta http://bit.ly/1Sxvadx

#Helsinki #Valokuvaus #Talvi #Pakkanen #Suomenlinna #Matkailu
 ·  Translate
60
1
ILPO RUOTIMO's profile photoLilja Katajainen's profile photo
 
Suomenlinnasta ja sen lähiympäristöstä löytyy paljon nähtävää niin kesällä kuin talvellakin. 
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Yritysten on iskettävä kuluttajan mikrohetkiin

"Mobiili on tärkein väline juuri sillä hetkellä kun haluamme oppia, löytää, tehdä tai ostaa jotain. Kosketamme puhelinta keskimäärin 150 kertaa päivässä. Oletus on, että vastaus tulee välittömästi. Malttia odottamiseen ei enää ole. Sillä hetkellä kun haluamme jotain, vain se brändi joka on parhaiten ja helpoiten saatavilla voi voittaa.

Osa näistä hetkistä liittyy siihen, miten ihmiset ovat yhteydessä keskenään. Tällainen hetki on esimerkiksi soitto lapselle tai kuvan jakaminen kaverille. Brändit ja yritykset eivät ole näihin hetkiin tervetulleita.

On myös hetkiä, joilla on aidosti merkitystä sekä kuluttajalle että brändille. Nämä ovat haluan tietää, haluan löytää, haluan tehdä ja haluan ostaa -hetkiä.

Nämä mikrohetket ovat niitä, jolloin meillä on tarve oppia, tehdä, löytää ja katsoa jotain. Niissä aikomus on vahva, päätöksiä tehdään nopeasti ja meidän kuluttajien aikeisiin on mahdollista vaikuttaa..."

Lue lisää: http://bit.ly/21YWkyo

#Google #Markkinointi #Yritys #Myynti #Mikrohetki
 ·  Translate
2
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Joka kolmas lapsi ei juuri käytä tietokonetta koulussa – ”Tulevaisuuteen ponnistetaan ihan eri tasoilta”

"Noin kolmasosa peruskoululaisista ei käytä juuri koskaan tieto- ja viestintätekniikkaa koulutyössään. Päivittäin sitä käyttää opinnoissaan vain joka viides peruskoululainen.

Varhaiskasvatuksen, kuten päiväkotien, opettajista vain noin joka kymmenes käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessaan vähintään viikoittain.

Tulokset ovat peräisin perjantaina julkaistusta Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n kyselystä.

Varhaiskasvatuksen osalta tulos on erityisen surullinen, mutta peruskoulunkin osalta yllättävän heikko, sanoo OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen..."

Lue lisää: http://bit.ly/1OWqBHf

#Koulu #Oppiminen #Tietotekniikka #Digiloikka #Digitalisaatio
 ·  Translate
1
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Toisen turvallinen on toisesta turvaton – ehdottoman turvallista matkakohdetta ei olekaan

"Ehdottoman turvallista matkakohdetta ei ole, sillä esimerkiksi omalla toiminnallaan voi joko auttaa itseään pysymään turvassa tai altistua hankaluuksille.

Tapahtuma tai uutinen, joka saa toisen perumaan matkansa, ei hetkauta toisen suunnitelmia vielä ollenkaan. Matkailija selviää tavanomaisella varovaisuudella jo pitkälle..."

Lue lisää: http://bit.ly/23t0CPi

#Matkailu #Matkakohde #Turvallisuus #Maalaisjärki
 ·  Translate
2
Add a comment...
Have them in circles
7,091 people
lara vieira's profile photo
Victor Popescu's profile photo
Mahua Sengupta's profile photo
Hüseyin sakallı's profile photo
Cece Smith's profile photo
jose ramires's profile photo
shubham gupta's profile photo
Googlea Seydoux's profile photo
Marco Jonson's profile photo

Communities

7 communities

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Revontulista voisi tulla uusi matkailuvaltti – Kilpisjärvi on pohjoisen parhaita paikkoja revontulituristeille

"Revontulista voisi tulla Suomen ja Lapin matkailuvaltti. Näin todistelee Tähdet & Avaruus -lehti 1/2016. Lehti selvitti, miksi revontulet näkyvät Suomessa hyvin ja miten turismi hyötyisi siitä.

Suomen Lappi on harvoja turisteille helppoja alueita, jossa revontulia näkyy paljon. Paras paikka Suomessa on tilastojen valossa Kilpisjärvi. Siellä taivas on useammin selkeämpi kuin esimerkiksi Norjan rannikolla.

Suomen Lappiin pääsee lentämällä helposti ja majoituksen taso on hyvä. Tämä on selvä etu matkojen järjestäjille..."

Lue koko juttu Hesarista: http://bit.ly/1SasxAj

#Matkailu #Lappi #Revontulet #Matkailuvaltti
 ·  Translate
20
1
Heli Järvenpää's profile photoPanu H's profile photoSeppo Alaruikka's profile photoArmi Soikkeli's profile photo
9 comments
 
Yksilöitä ne pahus ovat kaukomaillakin. Japanin-tuttavat tulevat Tokiosta ja Taiwanin tuttavat Kaohsiungista. Jälkimmäisessä lie 1,6 miljoonaa asukasta. 
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Valheenpaljastaja: Tämä on internet – älä usko silmiäsi

"Verkosta löytyy lukemattomia sivustoja, joilla kuka tahansa voi luoda täysin aidon näköisiä Facebook- tai Twitter-keskusteluja.
Useimmissa tapauksissa aitoudella tuskin on suurtakaan merkitystä, jos juttu naurattaa.

Mutta feikkigeneraattoreita voi käyttää myös vahingollisiin tarkoituksiin..."

Lue lisää: http://bit.ly/1Q6lCla

#Feikkipostaus #Netti #SomeFI
 ·  Translate
2
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Haastattelussa Jaana Nyström: Google+ Top Contributor

"Jaana Nyström on yksi maailman 15 Google+ Top Contributorista eli Googlen virallisesti suosittelemasta Google+-osaajasta.
Me Koulutus.fi:ssä päätimme ottaa selvää, mikä tässä alustassa kiehtoo ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa..."

Lue lisää: http://bit.ly/1PvVZht

#SomeFI #GooglePlus #Yrittäjä #Koulutus
 ·  Translate
5
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Unohda erikoisuudet: Superhalvat superruuat

"Kalliille superruuille löytyy helposti huomattavasti halvemmat vastineet..."

Lue lisää: http://bit.ly/23soSRL

#Terveys #Ruoka #Superruoka
 ·  Translate
5
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Mitä tehdä Malesiassa? Lue asiantuntijan vinkit ja parhaat kohdetärpit

"Malesian valtteja ovat upea luonto ja laajat harrastusmahdollisuudet.

Maan asiantuntija Jaana Nyström kertoo vinkit matkalle ja kiinnostavimmat kohdevalinnat lomallesi..."

Lue lisää: http://bit.ly/1Se5MLy

#Matkailu #Malesia #Aasia #Rantaloma #Kaupunkiloma
 ·  Translate
3
1
JOHN ERLING JEELANI URDUNEWSEUROPE DENMARK BROADCASTING's profile photo
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
13 oivallista tapaa käyttää Coca-Colaa

"Cokista voi k käyttää muuhunkin kuin juomiseen, ja parasta on, että nämä keinot eivät ole mitenkään haitallisia terveydellesi.

Coca-Colaa voi käyttää avuksi tahranpoistossa monella tavalla. Rasvatahrat saa hävitettyä pyykeistä laittamalla hiukan tätä juomaa pesukoneeseen, tai voit laittaa sitä suoraan tahroillekin. Lika poistuu kankaasta ilman sen suurempia puhdistuksia.

Tässä artikkelissa paljastamme siis 13 yllättävää ja oivallista käyttötarkoitusta Coca-Colalle – seassa on varmasti muutama yllätys ihan jokaiselle Coca-Colan ystävälle!"

- Askel Terveyteen http://bit.ly/1lTZtP9

#Siivous #CocaCola #Limsa
 ·  Translate
22
1
jesu -97's profile photoJaakko Räsänen's profile photoJari Pihlajisto's profile photoAnne Hyvärinen's profile photo
4 comments
 
Pitääkö toi muka paikkansa hammastahna ajaa saman asian ruokasoodan kanssa
 ·  Translate
Add a comment...
Gplussa's Collections