Profile

Cover photo
Verified name
Gplussa
6,980 followers|2,641,267 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube
People
In their circles
2,119 people
Have them in circles
6,980 people
Marco Bruno's profile photo
King Bandele's profile photo
sushobhan tikadar's profile photo
Trisha Thomas's profile photo
puja kumari's profile photo
Okoro Paul's profile photo
Susanna Kortström's profile photo
Manush Krastev's profile photo
Nihat “Grup Gezgin” Derviş's profile photo
Communities
7 communities
Contact Information
Contact info
Phone
050-5460534
Email
Address
Gplussa Jyväskylä, Finland
Story
Tagline
Google+ osaamista kaikille!
Introduction
Tervetuloa Gplussan yrityssivulle!

Yritykseni Gplussa auttaa, kouluttaa ja ylläpitää.
Tarvitsetko Social media community manageria hoitamaan Google+ -sivuasi? Haluatko Hangout On Air videostriimauksen tilaisuudestasi?
Ota yhteyttä: 050-5460534 / Jaana Nyström


Blogini suomeksi: GooglePlussasta 

Gplussa löytyy myös Facebookista

☆ ☆ ☆ 

Google+ coaching and business services
Helping Finnish start-ups and companies get more visibility abroad

Gplussa helps where Google+ is concerned:

Coaching for businesses and communities.
Hangouts On Air live streaming and to YouTube from small events. Google+ business pages setup and content production.

Social Media Community Management for businesses looking also for an international clientele. Based on my long experience travel trade would get the biggest advantage.

Google+, Twitter, Facebook, LI, Scoop.It, Paper.li and Pinterest.

About me: http://about.me/JaanaNystrom

In Finnish: http://striimaus.fi/striimaajat/jaana-nystrom/

Specialties

Google+ specialist and coach, managing your social media channels, social media for travel trade, sales training, customer relations, lecturer, marketing, trade shows, content production.

☆ ☆ 

Hyvät kanssaPlussaajat, 

Tervetuloa uusimman ja monipuolisimman sosiaalisen median ‘työkalun’ käyttäjäksi! Tämä on kuin maailman suurin ja avoimin keskustelupaneeli.


Google+ tai Google Plus on täynnään ominaisuuksia jotka tekevät sosiaalisesta kanssakäymisestä verkossa nautinnollisempaa sekä helpommin hallittavaa. Muista: Google+ EI ole kuin Facebook! Sisältö on alusta saakka ollut asiapitoisempaa ja mielenkiintoisempaa. Voit seurata ketä haluat, osallistua mihin tahansa keskusteluun asiallisesti tai huumorilla. Kirjoituksesi voivat olla pitkiä tai lyhyitä, päätät itse.  On helpompaa kommentoida tai perustella omaa kantaa ja mielipidettä kun merkkimäärää ei ole rajoitettu. 

Tämä sivusto on suunniteltu teille, aloittelevat käyttäjät, jotta tuntisitte olonne kotoisaksi uuden G+ -maailman valloittamisessa.

❀ ❀ ❀ 

Helpotan heti elämäänne: Tästä linkistä pääset muuttamaan sähköposti- ja muita asetuksia. Poista ‘Viestit ja nimeni maininnat’ -osion turhat ruksit tai muuten menee maili tukkoon.

Uutiset, päivitykset, linkit ja liitteet eli ‘Jaa kuulumiset’ -boxi 

Voit päivittää statustasi Facebookin tapaan, lisätä linkkejä, kuvia tai videoita. Myös oman sijainnin lisääminen onnistuu, mobiililaitteella paremmin sillä kiinteän yhteyden sijainniksi tulee usein se lähin linkkiasema. Tekstin muokkaukseen on omat konstinsa, tässä ohje.

Kun liität linkin postaukseesi, käytä linkkiboxia.  Ehdotettu pikkukuvake ei aina ole juuri se mikä parhaiten kuvaa linkkisi sisältöä, mutta saat vaihdettua kuvan sen yläpuolella olevilla nuolinäppäimillä ja myös poistettua kokonaan X:ää painamalla.

Jos liikutat hiirtä postauksen päällä tulee näkyviin julkaisuaika ja mahdollisen muokkauksen aika.  Seuraavana näkyy missä muodossa on julkaistu: Julkinen tai rajoitettu. Klikkaamalla tätä (rajoitettu) näet kenelle muulle uutinen on mennyt.  

Kellonaikaa hiiren keskirullalla napsauttamalla aukeaa julkaisu omaan ikkunaansa, näin voit lukea rauhassa pidemmänkin kirjoituksen ja jäädä vaikka seuraamaan kommenttien kertymistä.

Mute (vaimenna) nimensä mukaisesti vaimentaa kyseisen henkilön postaukset virrastasi. Hyvä konsti jos et ole laittanut vaikka yrityssivun asetuksia rajoitetuiksi niin että kuka tahansa voi jakaa postauksia sen kanssa. 

Jos jaat viestin GooglePlussaan mobiililaitteestasi tulee riviin lisäksi näkyviin ‘mobile’ -teksti jota klikkaamallakin pääsee Googlen mobiiliohjesivulle.

❀ ❀ 

Kuvista:

Paitsi että voit lisätä kuvia tavallista kautta klikkaamalla ‘Jaa’ boxin kamerakuvaketta, voit myös jakaa mitä tahansa vain vetämällä objektin hiirellä Jaa-boxiin. Pienennä G+ sivu ja tietokoneesi Kuvat - sivu niin että ovat vierekkäin ja vedä...    Voit laittaa julkaisuun kaksi kuvaa vierekkäin:  Valitse tietokoneeltasi kuva, kun se on latautunut klikkaa kuvan alla 'Lisää' ja valitse toinen kuva. Se tallentuu ensimmäisen kuvan viereen. 

Linkkien kanssa kannattaa käyttää linkkiboxia, siistimmän näköistä kun teksti ja linkki eivät ole sisäkkäin, ellet halua käyttää postauksessa kuvaa tehokeinona, jolloin linkin voi hyvin sisällyttää tekstin sekaan.

- Kuvasi varastoituvat Picasaan, Google+:n kautta saat rajattoman määrän säilytystilaa ilmaiseksi.

- Plussassa voit luoda kansioita tai albumeja, nimetä kuvia, käsitellä niitä, merkitä niihin henkilöitä tai paikkoja. Jos lisäät vain yhden kuvan johonkin viestiisi, tallentuu se automaattisesti ‘Kuvat viesteistä’ kansioon.

Jos merkitset (TAG) jonkun henkilön yhteen kuvaan albumissasi, pääsee tämä henkilö näkemään albumin muutkin kuvat.  Merkintä tapahtuu viemällä kursori kuvan päälle, kun kuva on avattuna lightbox:issa eli yksittäisen kuvan katselussa.

- Mobiililaitteilla (G+ apps ladattava!) otetut kuvat siirtyvät automaattisesti omaan albumiinsa, mutta eivät julkisiksi.  Sinä päätät mitä kuvia julkaiset, koska ja kenelle!

- Kuvia voi myös editoida tai lisätä niihin efektejä, kaikki Google+:ssa.

- Voit scrollata kuvia albumeissa rullahiiren rullaa pyörittämälläkin.

❀ ❀ 

ÄLÄ postaa monia yksittäisiä kuvia perä perää, aiheuttaa 'älämölöä' (noise) muiden uutisvirrassa.  Ja ärsyyntymistä. Varma konsti pudota piireistä.  

Julkaise koko albumi pumpsina tai kuva kerrallaan mutta harvaan tahtiin. Tai tägitä kuvat albumissasi jos haluat että vain kuvissa olijat saavat kuvista tiedon.  Voit myös julkaista kuvia vain yhdelle henkilölle tai useammalle kirjoittamalla +etunimi sukunimi alinna olevaan laatikkoon (+lisää piirejä tai henkilöitä...)  Tiedoksi yleisesti: Plussan puolella ollaan positiivisella mielellä. Asiattomat kommentit moderoidaan pois. Käytössämme on kommenttien liputus, poisto, raportointi sekä profiilin blokkaus joten kenenkään ei tarvitse sietää trolleja tai tahallisia ilkimyksiä.Henkilökohtainen Google+ profiilini
Gplussa Y-tunnus: 2478654-6

Collections Gplussa is following
View all

Stream

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Vinkkejä Tampereelle – Kissakahvila Purnauskis

"Kissakahvilan idea tulee ymmärtääkseni Japanista eli kahvila tarjoaa kissoille tilat, joissa ne voivat kulkea vapaasti kahvilan asiakkaiden ihastellessa ja silitellessä kissoja. Myös paikan sisustus noudatti kissamaista linjaa tauluineen ja koriste-esineineen.

Kissoille on luotu sisustuksessa mahdollisuus kiipeillä ja halutessaan myös piiloutua. Paikka oli todella idyllinen.

Sisään tullessa annetaan muutamia ohjeita. Kengät jätetään eteiseen ja kädet pestään ennen pöytiin asettautumista tai kissojen silittämistä..."

Lue koko juttu: http://bit.ly/1Hu0sx2

#Tampere #Suomiretki #Kissantai #Matkailu
 ·  Translate
1
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Grillatut uudet perunat

"Litistetyt uudet perunat grillataan kuorineen herkullisen rapeiksi. Tähteeksi jääneet keitetyt perunat sopivat erinomaisesti grillattavaksi..."

- K-ruoka http://bit.ly/1Rf50IY

#Resepti #Ruoka #Grillaus #Kesä
 ·  Translate
4
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Ensi vilkaisun jälkeen ajattelin kysyä, missä ne uudet perunat on, tuossahan on vain pullia, mutta tarkemmin kuvaa katsotttuani huomasin, että pulliksi luulemani olivatkin niitä litistettyjä uusia perunoita.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa
owner

Vuodenajat vaihtuu...  - 
 
Se on jo heinäkuu: Ei uskoisi.

Jyväskylässä on ollut niin kylmää koko alkukesän ettei ole yhtään kesäinen fiilis iskenyt.

Apua, pitäisi varmaan jotenkin rikkoa rutiineja...
:-)

#Kesä   #Heinäkuu  
 ·  Translate
 
Heinäkuu on vuoden lämpimin kuukausi ja heinänteon aikaa. Sydänkesällä saavutettiin vuoden lämmin ydin, eikä ollut tarpeen ennustaa säätä pitkälle tulevaisuuteen. Sen sijaan elettiin päivä kerrallaan ja tarkkailtiin heinänteon kannalta olennaisia ennusmerkkejä. Poikkeuksena tähän on käen kukunta, josta ennustettiin ilmoja pidemmälle syksyyn: pitkä kukunta tiesi lämmintä ja pitkää syksyä.

Vanhalle kansalle oli heinäkuussa ratkaisevan tärkeää tietää sataako huomenna vai ei. Tämän tiedon perusteella päätettiin tehtiinkö aamulla enemmän »luokoa» vai annettiinko viikatteen levätä. Enteistä pääteltiin myös kannattiko heinä haravoida heti puolikuivana vai annettiinko sen kuivua poudassa. Sanottiin, että »pouta on paras heinämies».

Muuttuvan sään merkit luettiin luonnosta. Sadetta esimerkiksi enteilee jos aurinko laskee pilveen. Sade saapuu kolmen päivän perästä, jos taivaalle ilmestyy pitkiä pilviviiruja eli »reen jalaksia» tai kerrospilviä. Sadetta on tiedossa jos metsä näyttää tummemmalta, savu laskeutuu maahan tai ääni kuuluu tavallista kauempaa. Sateesta kertovia merkkejä ovat myös tuulen äkillinen kiihtyminen ja kolotus reumaattisen ihmisen jäsenissä.

Enteitä nähtiin myös eläinten käyttäytymisessä. Ennen sadetta isot linnut kynivät itseään rannoilla. Koira syö sateen edellä ruohoa ja piehtaroi, kukko saattaa kiekua outoon aikaan ja kanat kylpevät tuhkassa. Sateesta kertoo myös se, että hämähäkit pysyvät piiloissaan ja kalat hyppivät vedestä. Erikoisempia merkkejä saapuvasta sateesta on kärpästen äkäisyys ja lentäminen korvaan sekä lampaan hypähtely.

Sateella voitiin ennustaa sen loppumista. Sateesta tulee pitkä, jos pisarat muodostavat veteen poreita, mutta lyhyt, jos kaiku vastaa. Erityisesti ohutpilvisen hiljaisen sateen uskottiin jatkuvan pitkään.

Kaunista poutasäätä tiedettiin vuorostaan odottaa, jos hyttyset tanssivat vilkkaasti iltasella, heinäsirkka sirisee ja hämähäkki kutoo verkkoaan. Jos hämähäkki aloittaa kutomisen sateen aikaan, tulee sade loppumaan pian. Hyvää ilmaa ennustaa myös pääskysten lentäminen korkealla, pöllön huuto yöllä, savun nouseminen ylös sekä aamupäivän tuulen tyyntyminen iltapuolella.

Kuva: Antti Miettinen @ Flickr / Creative Commons BY-NC-SA-2.0

#taivaannaula #suomenusko #suomi #kesä #heinäkuu #enteet
 ·  Translate
View original post
1
Seppo Alaruikka's profile photo
 
Aivan kuin ruoho Jyväskylän pohjoispuolella Oulussa olisi kasvanut normaalia hitaammin. Tosin miesmuisti on kaksi viikkoa. Viime vuoden muistikuvat hyvinkin voivat todellisuudessa olla viiden vuoden takaa.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Tutkimus paljastaa: näitä asioita lapset toivovat kesälomalta

"Koko perheen kesäloma onnistuu parhaiten silloin, kun myös lasten toiveet otetaan huomioon.
Aurinkomatkat selvitti, mitä eri-ikäiset lapset toivovat lomalta kaikkein eniten..."

Lue koko juttu: http://bit.ly/1FIbzNh

#Perheloma #Kesäloma #Matkailu
 ·  Translate
6
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Juhannus pohjoisessa

"Leikiteltiin ennen juhannusta ajatuksella, että mitä jos ei ostettaisikaan matkoja Ouluun vaan jäätäisiinkin viettämään keskikesän juhlaa Helsinkiin. Noin puolen sekunnin ankaran ja tutkiskelevan pohdinnan jälkeen todettiin kuitenkin että tämä on mainio mahdollisuus piipahtaa pitkästä aikaa pohjoisen kotikonnuilla, joten etelän kaupunkijuhannus sai siis vielä odotella.

Toisin kuin varmaan 70 prosenttia juhannuksen viettoon matkustavista, me lähdettiin reissuun vasta perjantaina. Se oli aika nappi valinta, sillä vältettiin torstain ruuhkapiikit ja saatiin valmistella lähtöä kaikessa rauhassa. Helsinki-Vantaa oli perjantaiaamuna suhteellisen tyhjillään, ja kun istuskeltiin Norwegianin täydessä lentokoneessa ja ikkunasta näkyi vaan harmaa vesikeli, en voinut odottaa koneen laskeutumista Ouluun. Siellä meitä odottikin mahtava auringonpaiste, joten kotiin kelpasi tulla..."

- Archie gone Lebanon http://bit.ly/1RPas5t

#Juhannus #Blogi #Kesä #Sauna
 ·  Translate
8
ILPO RUOTIMO's profile photoSeppo Alaruikka's profile photo
3 comments
 
Kuvailit +ILPO RUOTIMO asian erittäin hyvin! Minä kirjoitan sinun sanat talteen. Savusauna ei tosin ole minullekaan tuttu, kerran vain olen moisessa käynyt.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Näistä eväistä syntyy kesän paras pyöräilypiknik!

”Olen intohimoinen kahvilapyöräilijä”, nauraa Kalasataman Ihana Kahvilaan polkenut ruokatoimittaja Sanna Kekäläinen. Työpäivinä hän kuskaa työkamppeitaan etukorissa, ja usein kyydissä on eväskori.

Mutkaton pyöräilymenu syntyy huolella valituista yksinkertaisista aineksista..."

Lue lisää: http://bit.ly/1SN3HDN

#Pyöräily #Piknik #Suomiretki
 ·  Translate
6
ILPO RUOTIMO's profile photoGplussa's profile photo
2 comments
Gplussa
+
1
2
1
 
Kaipa juomat saa valita maun mukaan.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Mahtava ohjelma suomalaisesta saunasta: Sauna

"Totuus saunasta, totuus suomalaisista. Suomalainen sauna on kuumin paikka maailmassa, johon ihminen menee vapaaehtoisesti. Nina Stenrosin ja Anu Valveen elokuva."

Katso Yle Areenassa: http://bit.ly/1GWfgo5

#YleAreena #Sauna #Suomi
 ·  Translate
Totuus saunasta, totuus suomalaisista. Suomalainen sauna on kuumin paikka maailmassa, johon ihminen menee vapaaehtoisesti. Nina Stenrosin ja Anu Valveen elokuva. (U)
4
Add a comment...
In their circles
2,119 people
Have them in circles
6,980 people
Marco Bruno's profile photo
King Bandele's profile photo
sushobhan tikadar's profile photo
Trisha Thomas's profile photo
puja kumari's profile photo
Okoro Paul's profile photo
Susanna Kortström's profile photo
Manush Krastev's profile photo
Nihat “Grup Gezgin” Derviş's profile photo

Communities

7 communities

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Uskaltaako Kreikkaan matkustaa?

"Uutisissa ei muusta puhutakaan, kuin Kreikasta ja sen ongelmista. Yhtä kriisiä koko maa.

Entä jos sana Kreikka herättääkin vallan muunlaisia ajatuksia kuin ketutuksen siitä, että ne roistot ei maksa velkojaan? Jos mieleen tuleekin valkoisia taloja, sinisiä tuoleja, hymyileviä kasvoja, turkoosina läikehtivää merta, nousevan auringon säteitä? Jos tekee mieli lähteä sinne lomalle, onko se järkevää, keskelle pankkimaailman kaaosta?"

- Kaukaa haettua http://bit.ly/1f4oeW4

#Matkailu #Kreikka #Matkamessut #Loma
 ·  Translate
14
jari löfgren's profile photoAKU LAHTINEN's profile photoFanni Rentola's profile photojorma k Lehtonen's profile photo
13 comments
 
sitä,että kaikki näyttää olevan Suomessa kunnossa, ainakin niillä joilla on työtä.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa
owner

Kaikenlaista  - 
 
Hieno tarina itsensä voittamisesta!
 ·  Translate
 
Onnenkyyneliä Ranskan Alpeilla

"En edes yritä kuvailla niitä fiiliksiä, jotka vyöryivät päälle, kun voitin sen oman pahimman pelkoni: korkeanpaikan kammon. Itku tuli, paniikki, ahdistus – kaikki maailman inhottavimmat olotilat yhden viisitoistaminuuttisen aikana, kun puolessa välissä kiipeämistä jähmetyin pystysuoralle seinälle, mutta mä selvisin.

Ei sinne kukaan muu kiivennyt mun puolesta, eikä sieltä kiivennyt pois kukaan muu mun puolesta..."

Katso kuvat ja video! http://bit.ly/1J141gp

#Kiipeily #Matkailu #Ranska #Rohkeus #ExpeditionArcada
 ·  Translate
1 comment on original post
3
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Suosittelen katsomaan:
Ihanan hyväntuulinen Helil kyläs

"Runoilija Heli Laaksonen kutsuu valovoimaisia suomalaisia luokseen diskuteeraamaan. Laaksonen on pyytänyt eri elämänalueita edustavat vieraansa kylään, sillä hän haluaaa vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin.

Miksi aina hävettää, miksi vanhenemisesta tehdään numero, miksi tulevaisuus tuntuu niin kauhistuttavalta tai millä tavoin on erilaista rakastaa miestä tai rakastaa äidinkieltä?

”Ei vilauteta paljast napa, eikä laiteta ruakka”

"Voik olla olemas asiaohjelma, mikä olis yhtaikka hyväntuuline ja ajatteluttava, vitsikäs ja vähä sialukas? Ainaki simmost mee yritetti saara aikaseks. Katsojal tämä sarja tua siin miäles vaihtelu, et ohjelmas ei ammuta kettä, ei vilauteta paljast napa, eikä laiteta ruakka", Laaksonen kuvaa kymmenosaista kesäohjelmaansa.

Ohjelmassa vierailevat muusikko Lauri Tähkä, kuvataiteilija Katja Tukiainen, historioitsija Teemu Keskisarja, näyttelijä Ilmari Saarelainen, kirjailija Anni Kytömäki, tähtitieteilijä Esko Valtaoja, muusikko-kirjailija Maija Vilkkumaa, arkkitehti Panu Kaila, ministeri Raimo Sailas sekä kirjailija Tuula-Liina Varis..."

Katso ja ihastu: http://bit.ly/1Kim0O6

#HelilKyläs #Positiivisuus #HyväTuuli
 ·  Translate
19
Maarit Fredriksson's profile photoHeikki Niemistö's profile photo
2 comments
 
Murre niin verraton.
 ·  Translate
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Google järjestöille nyt Suomessa!

"Google järjestöille tarjoaa oman organisaatiosi kaltaisten järjestöjen käyttöön Googlen työkaluja, kuten Gmailin, Google Kalenterin, Google Ad Grantsin ynnä muita tuotteita – maksutta.

Näiden työkalujen avulla järjestösi voi löytää uusia lahjoittajia ja vapaaehtoisia, tehostaa työskentelyään ja kertoa toiminnastaan koko maailmalle..."

Lue lisää ja liitä non-profit järjestösi ohjelmaan! http://bit.ly/1KelF0l

#JärjestöViestii #Google #Ohjelma #Järjestö
 ·  Translate
2
Add a comment...

Gplussa

Shared publicly  - 
 
Pitääkö maaseutu päivittää? Millainen sinun maaseutusi on?

"Millainen sinun maaseutusi on? Entä millainen sen pitäisi olla?

Katso ideat sen kehittämiseen, hae rahoitusta ja tartu toimeen..."

| Päivitä maaseutusi http://bit.ly/1J1S1IJ

#PäivitäMaaseutusi #Suomi #Idea #Yritys
 ·  Translate
4
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Kunpa kaikesta maaseudusta ei tehtäisi samanlaista - Joskus 1985-1992 yhtenäkesäiltana yksi aikansa parhaista raviohjastajista kuului sanovan silloiselle vaimolleen: "...uudet raviradat ovat kaikki miltei samanlaisia, niillä pelaaminen on kuin makkaraa leikkaisi, sen sijaan näissä vanhoissa on eroavaisuuksia..."
 ·  Translate
Add a comment...
Gplussa's Collections