Profile cover photo
Profile photo
Gouda Webdesign
8 followers
8 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Druk met veel projecten. Heerlijk. En het mooiste is dat we intussen hard bezig zijn met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Het begint al aardig vorm te krijgen. Gisteren zijn we er officieel ingetrokken, maar het is nog niet helemaal klaar. Uiteraard volgt over een maandje (of 2) een uitnodiging voor een kantoor-warmingsparty!
Photo
Photo
Scrapbook Photos
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Zo vlak voor de vakantie nog een prachtige website opgeleverd voor Jong Onroerend goed Utrecht (JOU). Een mooie responsive website die het op alle apparaten goed doet. Daarnaast hebben we flink wat interne aanpassingen gedaan, zodat de website gemakkelijker te vullen is en voor de gebruiker gemakkelijker te doorlopen. http://www.jouinside.nl.
Add a comment...

Post has attachment
De vakantie is nog maar net voorbij of we hebben al weer 3 nieuwe opdrachten binnen. We gaan de website van administratie kantoor Ammerstol vernieuwen (http://www.ammerstol.com). We zullen de website van JOU inside (http://www.jouinside.nl) in een nieuw jasje steken en voor Maluhia (http://maluhia.nl/) gaan we starten met een Google Adwords campagne.
Add a comment...

Post has attachment
teamwork is team 293 van de Roparun. Een prachtig initiatief van prachtige mensen die geld inzamelen voor mensen met kanker.
De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".
Wat anders kun je doen, dan dit initiatief sponsoren? We hopen van harte dat deze website bijdraagt aan het verhogen van de inkomsten van de stichting. We zijn erg trots op het eindresultaat.
Tijdens de loop, over zo'n 70 dagen, kunnen de groepen lopers live getrackt worden via de site. We hebben een GPS module in de website gebouwd om dit voor elkaar te krijgen.
Kijk eens op http://www.team293-steamwork.nl of kijk bij steamwork op facebook.
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar supersnelle webhosting, zodat uw website nog hoger scoort in Google? Kom naar Gouda Webdesign. Sinds vorige week verhuizen wij al onze klanten standaard naar zeer snelle cloud hosting, waarbij we ook nog eens gratis een dagelijkse backup van al uw gegevens maken. 

En dat is ook nog eens zeer goed betaalbaar.
Add a comment...

Tweedesign wordt Gouda Webdesign

Een paar maanden geleden heeft Tweedesign aangekondigd met het bedrijf te gaan stoppen. 

Gouda Webdesign neemt met veel plezier en enthousiasme de lopende projecten en het klantenbestand van Tweedesign over.

Wie is René van Maanen?

Ik ben oprichter en eigenaar van Gouda Webdesign: Een eenmanszaak met een groot netwerk aan ZZP'ers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. We werken al meer dan vijf jaar met veel plezier aan vele projecten die allemaal hun eigen specifieke onderdelen hebben.

Net als bij Tweedesign staat bij Gouda Webdesign de klant centraal. Zoals onze slogan al zegt: Wat u wilt, dat maken wij. Uiteraard proberen we u aan alle kanten te ondersteunen en ook bij te sturen als we zien dat uw wensen ook anders opgelost kunnen worden.

Gouda Webdesign is onder andere expert in:
- Websites en webwinkels bouwen;
- Ontwerpen van websites, logo's en huisstijlen;
- Zoekmachine optimalisatie;

We hopen op een langdurige en aangename samenwerking.
Add a comment...

Post has attachment
De vakantie is voor de meeste mensen weer bijna voorbij. Ook voor Gouda Webdesign. We gaan er weer met frisse zin tegenaan de komende periode. Prachtige websites bouwen en u als klant tevreden houden.

Tot einde van deze week geldt nog onze aanbieding om met 50% korting een goede start te maken en snel veel (nieuwe) klanten naar uw website te trekken via onze Google Adwords (reclame) campagne.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
View album
Add a comment...

Gouda Webdesign heeft zich de afgelopen weken verdiept in het bouwen van Android Apps. We zijn er klaar voor. We zijn momenteel bezig met een agenda app, waarmee u repeterende taken kunt tonen, wijzigen en van prioriteit kunt wisselen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lay-out van de app.
Add a comment...

Post has attachment
Gouda Webdesign heeft de website voor www.Protestants-Wildervank.nl online kunnen zetten. De vele leden van de kerk hebben de inhoud zelf ingevoerd aan de hand van de uitgebreide handleiding die Gouda Webdesign heeft geleverd.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded