Shared publicly  - 
 
Företagare och fotografer se hit! Nu lanseras Företagsfoton i Google Maps i Sverige. Företagsfoton ger användaren en virtuell inblick i olika företags lokaler genom interaktiva 360-graders bilder.

Företagsägare får chansen visa upp insidan av sina företagslokaler och kanske attrahera nya kunder. Och fotografer har chansen att bli en Google Betrodd fotograf som tar foton av lokalerna. Bilderna kommer sedan automatiskt att finnas tillgängliga för användare som söker efter företaget på Google.se, Google Maps och Google+ Local Page.

Information för både företagsägare och fotografer finns här:
Translate
Lägg till en virtuell rundtur. Ge ditt företag liv med Street View: skapa en 360-graders interaktiv rundtur. Visa alla detaljer som kunderna älskar. Perfekt för restauranger, gym, salonger och andra! ...
20
7
Jann Lipka's profile photoJesper Ek's profile photo
 
En spännande "uppgradering"  av en så revolutionerande kartprodukt som Street  View  - jag är en stolt 100% certifierad  
"Google Trusted Photographer" och står redo att hjälpa alla som vill hoppa på denna framgångssaga. Se några andra exempel + konkret info på min sida  www.fotograf.nu/google .  ( OBS: jag är inte anställt av Google utan endast har kontrakt avseende företagsfoton - har haft 360 graders foto som specialite i några år nu... ) 
Translate
 
Jag älskar Google och Google Maps. Det här har man längtat efter och kan jag på något sätt hjälpa Google Maps med detta? kan man få tillgång att tipsa företag om detta? Jag tycker även om att ta bilder och har själv lagt upp bilder på några nya vägar och skolor. Jag är även väldigt intresserad av Googles 3D projekt och går tekniskt linje i Gymnasiet.
Och nu när man gör det här street view inne i butiker, kommer man kunna hitta vart till t.ex. vart strumporna är eller brödet? när man alltså bara kollar på kartan?
Om ni skulle vilja ha hjälp så vill jag gärna hjälpa till i min stad!
Skulle man kunna få jobba hos er på loven?
Hoppas ni har det bra! //Jesper Ek 
Translate
Add a comment...