Shared publicly  - 
 
Suomalainen www.youtube.fi avattu! Luvassa lisää suomalaista sisältöä, meitä kiinnostavimpien videoiden nostoa ja uusia kanavia. Lue lisää blogista: http://googlefipress.blogspot.nl/2013/02/suomalainen-versio-youtubesta-julkaistu.html
Translate
55
15
Google Suomi's profile photoTimo Nurmi's profile photoKarri Huhtanen's profile photoReijo Lempinen's profile photo
30 comments
Translate
 
Mitenkäs sen suomalaisen play storen laitekaupan laita on?
Translate
Translate
 
Jaahas, tästä tuli ny joku vbloggaajien mainoskanava =)
Translate
Translate
Translate
Translate
Translate
 
Oho, mitää opetella lukee otsikot suomeksi?
Translate
 
+Google Suomi Tarkoittaako tämä myös sitä, että Google Apps -tunnuksella pystyy lähiaikoina käyttämään YouTubea? Nythän tuo ei ole mahdollista?
Translate
 
Olisi kysymys Googlen ihmisille, YouTubeen liittyen:

Melkein joka kerta, kun tallennan lähipiirin nuorten soittoesityksistä tehtyjä videoita YouTubeen, ilmestyy videon yhteyteen hetken kuluttua YT:n ContentID-systeemin tunnistamalla tekijänoikeusilmoitus, jonka mukaan sävellys (composition) on jonkin tahon, yleensä Harry Fox Agencyn tai vastaavan hallinnoima ja omistama.  Kun kuitenkin on kyseessä Bachin, Schubertin, Mozartin, Beethovenin tai vastaavan sävellyksestä, tämä ei voi pitää paikkansa.  Sitten joutuu näkemään ylimääräistä vaivaa kliksutellakseen läpi vastaväitedialogin (dispute) ja sitten aikanaan tämä paikkansa pitämättömän väitteen esittäjä hyväksyy vastaväitteen.  Paitsi, että joskus ei hyväksy ja sitten menee hankalaksi.

Olen kysynyt asiasta YouTubelta lukuisia kertoja.  Koskaan ei ole vastausta tullut.  Voisiko vaikkapa Anni Ronkainen Googlen Suomen maajohtajana vastata tähän kysymykseen, kun kerran YouTube on lanseeratty virallisesti Suomessakin?

Koen nämä ulkopuolisten tahojen väitteet loukkaaviksi.  Sekä soittajien oikeuksia loukkaviksi, että omia tuottajan roolissa muodostuneita oikeuksiani loukkaviksi.

Tilanne on aika ajoin sietämätön.   Jos vastaväitteitä ei tee, oletukseksi jää videoiden kohdalla se, että niissä on vierasta sisältöä.  Ja jos vastaväitteen tekee, tähän menee ylimääräistä vaivaa jota ei alun perinkään pitäisi tulla.
Translate
Translate
Translate
 
+Google Suomi Tuo sivu Google Appseista ja Youtubesta on kyllä tuttu. Kysymys kuuluukin, että nyt kun Youtube on julkaistu Suomessakin, milloin sen pitäisi näkyä tuola Google Appsin hallintakäyttöliittymässä ja tunnusten toimia?
Translate
 
+Google Suomi Tuolla tukisivulla tosiaan kerrotaan, että "If you're in a country where YouTube has not yet launched, YouTube will not be an available service to add to your Google Apps account." YouTube on nyt julkaistu suomessa, mutta silti sitä ei näy valittavana palveluna tuolla Appsin hallintasivulla.
Translate
 
Miksi en pääse youtube.fi sivustolle, vaan (ainakin Firefox selain) uudelleenohjaa väkisin sivustolle http://www.youtube.com/?hl=fi&gl=FI, joka ei mitenkään eroa "normaalista" tuubista. Itseasiassa pikaisesti en löytänyt mitään eroa.
Vähin asia mitä voisi edellyttää, olisi että hakusuodattimessa olisi mahdollisuus hakea kotimaisia videoita ja kanavia. Varsinkin kanavien löytäminen on nykyään erittäin hankalaa. Käytännössä täysin hakuammnuntaa. 

Jos tämä kysymys on tyhmä, niin sitten meitä on kaksi - minä ja kysymys. Siinäkin tapauksessa kuulen mielelläni miten homma toimii.
Translate
 
+Reijo Lempinen Suomalaisella sivustolla nostetaan esiin suomalaisten eniten katsomaa sisältöä. Itse sivusto tosiaan ohjautuu .comiin - kuka tahansa voi valita muidenkin maiden sivun alalaidan valikosta. .fi siis on tavallaan pikalinkki suomi-valintaan. 
Translate
Translate
 
+Timo Nurmi Nyt löytyi omastakin Google Apps hallintapaneelista nuo Youtube-asetukset, jotka sai kliksuteltua päälle. 
Translate
 
+Google Suomi
Alalaidasta löytyy "Valitse minkä maan sisältöä...", jossa oli jo Suomi valittuna. Firefox selaimellani ei kuitenkaan ole mahdollisuutta valita "selaa" -toimintoa joka ennen oli mahdollinen "lataa" -toiminnon lisäksi, joten ko. asetuksella ei näytä olevan mitään vaikutusta.

Se on parempi että unohdan aiheen toistaiseksi, koska en edelleenkään tiedä mitä uutta tämä tarjoaa kotimaisuteen päin yleensä, tai mikä tärkeintä, sen löytämisen helpottamiseksi. Jos siellä on (tai on tulossa) ym. ominaisuuksia, niin enköhän löydä ne jostain "kolosesta". Olen ollut Youtuben aktiiviosallistuja ja käyttäjä jo vuosia, joten uskon löytäväni ne jossain vaiheessa.

Jos sitten joku haluaa rautalangasta vääntää miten käytännössä toimitaan, niin kaikin mokomin. En minä nimittäin turhaan itseäni tyhmäksi väitä. ツ
Translate
Add a comment...