Profile

Cover photo
Verified name
Google Suomi
15,573 followers|6,377,634 views
AboutPosts
Story
Tagline
Uutisia ja ajankohtaista tietoa Google Suomesta
Introduction
Tervetuloa Suomen Googlen viralliselle Google+ -sivulle! Jaamme täällä ajankohtaisia uutisia, kerromme julkistuksista ja tapahtumista mutta kurkistamme myös Suomen googlelaisten jokapäiväiseen elämään ja annamme vinkkejä tuotteiden ja palveluiden käytöstä.

Järjestämme myös videotapaamisia sekä googlelaisten että kumppaneidemme kanssa Hangoutsin kautta! Kerromme tulevista hangoutseista feedissä joten pidä sitä silmällä..

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen Googlen tuotteisiin kuten Gmailiin tai Karttoihin, suosittelemme avaamaan ohjesivumme mistä löydät apua. Sivulla on myös paljon hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita.

Stream

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Googlen logo ja ilme ovat uudistuneet! Jos et vielä huomannut muualta - ja todennäköisesti huomasit - voit lukea lisää blogista osoitteessa http://googlefipress.blogspot.fi/2015/09/google-update.html
 ·  Translate
29
2
Kirsti Komonen's profile photoadw. A. Jaśniowski's profile photoSakari Maaranen's profile photoJani “Markus” Verkkomäki's profile photo
3 comments
 
looks good I like that ;)
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google ja Android juhlivat pride-kulkuetta! https://androidify.com/fi/#/
 ·  Translate
Täysin uusi Androidify-sovellus on nyt saatavana ilmaiseksi Google Play Kaupasta. Voit muokata pienestä vihreästä Android-maskotista itsesi, kaverisi, kummitätisi… kenet tahansa! Jaa sitten hahmosi kuvina ja animoituina hymiöinä tai GIF-kuvina.
14
3
maria ines moscoso's profile photoกิ่งก้อย ใจเธอรู้ดี's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
12
1
Mikko Ahonen's profile photoHanna Kivelä's profile photo
 
Ihan kiva jotta tuli mutta angry birds ei toimi kunnolla. Birdsiä/taustakuvaa ei anna vaihtaa ja birdsit ei kellon näytöllä pompi vaikka mitä tekis.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Yksityisyyden suoja ja tietoturva ovat kolikon kaksi kääntöpuolta: jos tiedot eivät ole turvassa ne eivät voi myöskään pysyä yksityisinä. Uusi Oma tili (My Account) antaa nopean pääsyn asetuksiin ja työkaluihin, jotka auttavat käyttäjää turvaamaan tietonsa, suojaamaan yksityisyyttään ja päättämään mitä tietoja Googlen palvelut voivat hyödyntää palvellakseen käyttäjää paremmin. 

Lue lisää: googlefipress.blogspot.fi/2015/06/pida-henkilokohtaiset-tietosi-turvassa.html
 ·  Translate
5
1
Rahmawati Umi's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Nexus Player, ensimmäinen televisionkatseluun ja pelaamiseen tarkoitettu Anrdoid TV -laite, on nyt myynnissä Suomessa.

Yhdessä Asusin kanssa valmistettu Nexus Player on laite, jolla voi katsella elokuvia, videoita ja kuunnella musiikkia. Se on samalla myös Android-pelikonsoli, ensimmäinen laatuaan. Nexus Playerillä voi esimerkiksi nauttia pelistä suurelta ruudulta peliohjaimella ja jatkaa peliä puhelimella poissa kotoa.

Lue lisää: http://googlefipress.blogspot.fi/2015/04/esittelyssa-uusi-nexusplayer.html
 ·  Translate
27
8
Eeli “TheMasterGamer” Lappalainen's profile photoCloudpoint's profile photoAsko Järvinen's profile photoRoland Schumacher's profile photo
8 comments
 
pelit kunossa
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Tuetaan nuorten uteliaisuutta ja innostusta! Google Science Fair on maailman suurin nuorten tiedekilpailu ja se starttaa tänään. Lue lisää http://googlefipress.blogspot.fi/2015/02/google-kutsuu-suomalaisnuoret.html
 ·  Translate
13
3
Jarkko Yli-Heikkuri's profile photoJan Tuovinen's profile photo
Add a comment...
In their circles
45 people
Have them in circles
15,573 people
Juha-Pekka Jalkanen's profile photo
Walnemas Maslawne's profile photo
Andy Lymburner's profile photo
kirsi v's profile photo
erol yılmaz's profile photo
Aleksanteri Pinola's profile photo
ilkka mäkinen's profile photo
Kare Maa's profile photo
Mikko Orispää's profile photo

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Street view täydentyy 78 kiinnostavalla kohteella Suomesta. Mukana on mm. kansallispuistoja, rantareittejä, huvipuistoja, stadioneja ja nähtävyyksiä.

Taas uusia mahdollisuuksia kenelle tahansa missä tahansa päin maailmaa "käydä" vaikkapa Suomenlinnassa tai ihailla Kolin maisemia.
 ·  Translate
51
9
Retket fi's profile photoTimo Ilomäki's profile photoMartti Sjöholm's profile photoAila Kaarina's profile photo
6 comments
 
Siuntio
60.059396, 24.287320
Hiukan piilossa hieno merenranta, lampi, mustikoita, sieniä. Kts Googlen satelliittikuva.
https://www.google.fi/maps/@60.0590072,24.2907068,366m/data=!3m1!1e3?hl=fi
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google järjestöille -ohjelma on nyt käynnistynyt myös Suomessa. Rekisteröityneet avustus ja hyväntekeväisyysjärjestöt voivat hakea ohjelmaan ja saada käyttöönsä muun muassa Google Apps -sovellukset maksutta, hyödyntää ilmaisia AdWords-mainoksia sekä osallistua YouTuben Nonprofit-ohjelmaan. Lue lisää osoitteessa www.google.fi/nonprofits
 ·  Translate
9
ILPO RUOTIMO's profile photoAnelma Koskinen's profile photo
3 comments
 
Minäkin olen sitä mieltä että entisiä yhdistyksiä olisi uudistettava, puhdistettava
Ja otettava tehokkaita jäseniä uusiksi toimijoiksi. Entiset ja uudet jäsenet yhdessä
Olen tätä mieltä.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Kuinka voisimme yhdessä tehdä maailmasta esteettömämmän paikan? Googlen haaste Google Impact Challenge: Disabilities kerää parhaita ideoita tehdä maailmasta parempi paikka niille arviolta miljardille ihmiselle joilla on jonkinlainen vamma. Ideoita rahoitetaan 20 miljoonalla dollarilla. Lue lisää: http://get.google.com/disabilitiesimpactchallenge/
 ·  Translate
Let’s work together to help change this. The Google Impact Challenge: Disabilities aims to expand opportunity and independence for people with disabilities. Click here to take part.
6
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Suurin este täydellisesti vammaiset huonioivaan ympäristöön on helppo löytää, riittää kun katsomme peiliin ja kerromme, mitä näemme eli suurin este olemme me luutuneine asenteinemme.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google Science Fair -tiedekilpailuun voi osallistua vielä vajaan kuuden päivän ajan! Jos olet nuori tekijä, keksijä tai rakentelija jätä ideasi 19.5. mennessä: http://goo.gl/RkU82L Ja jos et ole, laita sanaa kiertämään ja rohkaise tuntemiasi nuoria!   
 ·  Translate
7
1
Rahmawati Umi's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
HBO Nordic ja Game of Thrones nyt Chromecastilla!

HBO Nordic tukee Chromecastia 13.4. alkaen, jolloin tämän vuoden Game of Thrones -kausi alkaa. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa TV:n näytöllä sarjoja puhelimestasi, tabletistasi ja kannettavasta tietokoneestasi. 

Chromecastin voi hankkia jälleenmyyjiltä 35 eurolla. Tarjolla olevat sovellukset löydät täältä: chromecast.com/apps.
 ·  Translate
54
4
Jaana Nyström's profile photoCloudpoint's profile photoMatti Järvinen's profile photoVirpi Tulijoki's profile photo
5 comments
 
Jeps, hyvin toimii areena ainaskin mulla
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Googlen Kulttuuri-instituutti kuratoi huomisen ystävänpäivän kunniaksi kokoelman taideteoksia rakkauden ja romantiikan teemalla. Tästä ihastuttavasta kokoelmasta voi nauttia osoitteessa www.google.com/culturalinstitute/project/love

Kuva: https://www.google.com/culturalinstitute/u/0/asset-viewer/the-kiss/HQGxUutM_F6ZGg?projectId=love
 ·  Translate
“The Kiss”, probably the most popular work by Gustav Klimt, was first exhibited in 1908 at the Kunstschau art exhibition on the site of today’s Konzerthaus. The Ministry bought it from there for the sum of 25,000 Kronen and thus secured for the state one of the icons of Viennese Jugendstil and indeed of European modern art. It undoubtedly represents the culmination of the phase known as the “Golden Epoch”. In this decade, the artist created a pu...
8
Add a comment...