Profile

Cover photo
Verified name
Google Suomi
15,666 followers|6,526,614 views
AboutPosts
Story
Tagline
Uutisia ja ajankohtaista tietoa Google Suomesta
Introduction
Tervetuloa Suomen Googlen viralliselle Google+ -sivulle! Jaamme täällä ajankohtaisia uutisia, kerromme julkistuksista ja tapahtumista mutta kurkistamme myös Suomen googlelaisten jokapäiväiseen elämään ja annamme vinkkejä tuotteiden ja palveluiden käytöstä.

Järjestämme myös videotapaamisia sekä googlelaisten että kumppaneidemme kanssa Hangoutsin kautta! Kerromme tulevista hangoutseista feedissä joten pidä sitä silmällä..

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen Googlen tuotteisiin kuten Gmailiin tai Karttoihin, suosittelemme avaamaan ohjesivumme mistä löydät apua. Sivulla on myös paljon hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita.

Stream

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Valitse puolesi, herätä voima sisälläsi ja Google-sovellukset seuraavat polkuasi. Kuljit sitten kohti pimeää puolta tai et, todellisen Star Wars -fanin Google palvelut, kuten Gmail, Google Maps, YouTube ja Chrome-selain muuttuvat mukanasi.
 ·  Translate
9
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Salametsästys on lisääntynyt Afrikassa viime vuosien aikana hälyttävästi, ja esimerkiksi vuosina 2010–2012 yli 100 000 elefanttia joutui salametsästyksen uhriksi. 

Google ja Save the Elephants -järjestö ovat viimeisen kymmenen vuoden ajan työskennelleet yhdessä teknologiaa joka mahdollistaa elefanttien lähes reaaliaikaisen seurannan. Yksilöllisesti tunnistettavissa olevia elefantteja on ohjelman seurannan piirissä 1450 ja GPS-seurantatunteja on kertynyt jo 845 000.

Nyt avattu verkkosivusto käyttää Googlen Street View -tekniikkaa ja esittelee elefanttien suojelua Samburun kansallispuistossa Keniassa. Samburun elefantit kuuluvat maailman tutkituimpiin. 

Elefantteihin ja niitä suojeleviin ihmisiin voi tutustua osoitteessa http://www.google.com/maps/about/behind-the-scenes/streetview/treks/samburu-kenya/

Suojelusta kertoo myös kymmenminuuttinen video: https://youtu.be/uoTAVsSeMnY
 ·  Translate
13
1
Kasper Ilmari's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Street view täydentyy 78 kiinnostavalla kohteella Suomesta. Mukana on mm. kansallispuistoja, rantareittejä, huvipuistoja, stadioneja ja nähtävyyksiä.

Taas uusia mahdollisuuksia kenelle tahansa missä tahansa päin maailmaa "käydä" vaikkapa Suomenlinnassa tai ihailla Kolin maisemia.
 ·  Translate
50
10
Timo Ilomäki's profile photoMartti Sjöholm's profile photoAila Kaarina's profile photoTauriSol's profile photo
6 comments
 
Siuntio
60.059396, 24.287320
Hiukan piilossa hieno merenranta, lampi, mustikoita, sieniä. Kts Googlen satelliittikuva.
https://www.google.fi/maps/@60.0590072,24.2907068,366m/data=!3m1!1e3?hl=fi
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google järjestöille -ohjelma on nyt käynnistynyt myös Suomessa. Rekisteröityneet avustus ja hyväntekeväisyysjärjestöt voivat hakea ohjelmaan ja saada käyttöönsä muun muassa Google Apps -sovellukset maksutta, hyödyntää ilmaisia AdWords-mainoksia sekä osallistua YouTuben Nonprofit-ohjelmaan. Lue lisää osoitteessa www.google.fi/nonprofits
 ·  Translate
9
ILPO RUOTIMO's profile photoAnelma Koskinen's profile photo
3 comments
 
Minäkin olen sitä mieltä että entisiä yhdistyksiä olisi uudistettava, puhdistettava
Ja otettava tehokkaita jäseniä uusiksi toimijoiksi. Entiset ja uudet jäsenet yhdessä
Olen tätä mieltä.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Kuinka voisimme yhdessä tehdä maailmasta esteettömämmän paikan? Googlen haaste Google Impact Challenge: Disabilities kerää parhaita ideoita tehdä maailmasta parempi paikka niille arviolta miljardille ihmiselle joilla on jonkinlainen vamma. Ideoita rahoitetaan 20 miljoonalla dollarilla. Lue lisää: http://get.google.com/disabilitiesimpactchallenge/
 ·  Translate
Let’s work together to help change this. The Google Impact Challenge: Disabilities aims to expand opportunity and independence for people with disabilities. Click here to take part.
6
ILPO RUOTIMO's profile photo
 
Suurin este täydellisesti vammaiset huonioivaan ympäristöön on helppo löytää, riittää kun katsomme peiliin ja kerromme, mitä näemme eli suurin este olemme me luutuneine asenteinemme.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google Science Fair -tiedekilpailuun voi osallistua vielä vajaan kuuden päivän ajan! Jos olet nuori tekijä, keksijä tai rakentelija jätä ideasi 19.5. mennessä: http://goo.gl/RkU82L Ja jos et ole, laita sanaa kiertämään ja rohkaise tuntemiasi nuoria!   
 ·  Translate
7
1
Rahmawati Umi's profile photo
Add a comment...
Have them in circles
15,666 people
Eero Suojanen's profile photo
Petri Klemola's profile photo
Eero Pietilä's profile photo
Tero Suominen's profile photo
Sami Suvanto's profile photo
Ardenio Valeri's profile photo
Mohamed Said's profile photo
Dale King's profile photo
Erkki Antila's profile photo

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Mikä päivä! Julkaisimme tänään useita uusia tuotteita ja päivityksiä:

*Huawei Nexus 6P: anodisoitua alumiinia, nopeasti lataava C-tyypin USB-portti ja 12.3 MP kamera 1.55µm pixelin anturilla

*LG Nexus 5X: loistavaa suorituskykyä kevyesti ja kompaktisti kauniilla 5.2” näytöllä, 12.3 MP kameralla ja C-tyypin USB-portilla.  

*Pixel C: ensimmäinen Googlen alusta loppuun rakentama tabletti, jossa yhdistyvät tabletin kannettavuus ja täysikokoisen näppäimistön kätevyys.

*Chromecast: uusi ulkonäkö, nopeampi suorituskyky, tarkempi resoluutio ja luokkansa paras Wi-Fi-tuki.

*Chromecast Audio: suoratoista musiikkia kytkemällä Chromecast Audio kaiuttimiesi AUX-äänituloon.

Lue lisää: http://googlefipress.blogspot.fi/2015/09/uusia-nexus-ja-chromecast-laitteita.html
 ·  Translate
33
3
RikiCyboedaxs Cinta Pb's profile photoJaana Nyström's profile photoDaniel Iltanen's profile photoHussen Wael's profile photo
7 comments
 
hgj
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Googlen logo ja ilme ovat uudistuneet! Jos et vielä huomannut muualta - ja todennäköisesti huomasit - voit lukea lisää blogista osoitteessa http://googlefipress.blogspot.fi/2015/09/google-update.html
 ·  Translate
31
2
Kirsti Komonen's profile photoadw. A. Jaśniowski's profile photoSakari Maaranen's profile photoJani “Markus” Verkkomäki's profile photo
3 comments
 
looks good I like that ;)
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Google ja Android juhlivat pride-kulkuetta! https://androidify.com/fi/#/
 ·  Translate
Täysin uusi Androidify-sovellus on nyt saatavana ilmaiseksi Google Play Kaupasta. Voit muokata pienestä vihreästä Android-maskotista itsesi, kaverisi, kummitätisi… kenet tahansa! Jaa sitten hahmosi kuvina ja animoituina hymiöinä tai GIF-kuvina.
14
3
maria ines moscoso's profile photoกิ่งก้อย ใจเธอรู้ดี's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
12
1
Mikko Ahonen's profile photoHanna Kivelä's profile photo
 
Ihan kiva jotta tuli mutta angry birds ei toimi kunnolla. Birdsiä/taustakuvaa ei anna vaihtaa ja birdsit ei kellon näytöllä pompi vaikka mitä tekis.
 ·  Translate
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Yksityisyyden suoja ja tietoturva ovat kolikon kaksi kääntöpuolta: jos tiedot eivät ole turvassa ne eivät voi myöskään pysyä yksityisinä. Uusi Oma tili (My Account) antaa nopean pääsyn asetuksiin ja työkaluihin, jotka auttavat käyttäjää turvaamaan tietonsa, suojaamaan yksityisyyttään ja päättämään mitä tietoja Googlen palvelut voivat hyödyntää palvellakseen käyttäjää paremmin. 

Lue lisää: googlefipress.blogspot.fi/2015/06/pida-henkilokohtaiset-tietosi-turvassa.html
 ·  Translate
5
1
Rahmawati Umi's profile photo
Add a comment...

Google Suomi

Shared publicly  - 
 
Nexus Player, ensimmäinen televisionkatseluun ja pelaamiseen tarkoitettu Anrdoid TV -laite, on nyt myynnissä Suomessa.

Yhdessä Asusin kanssa valmistettu Nexus Player on laite, jolla voi katsella elokuvia, videoita ja kuunnella musiikkia. Se on samalla myös Android-pelikonsoli, ensimmäinen laatuaan. Nexus Playerillä voi esimerkiksi nauttia pelistä suurelta ruudulta peliohjaimella ja jatkaa peliä puhelimella poissa kotoa.

Lue lisää: http://googlefipress.blogspot.fi/2015/04/esittelyssa-uusi-nexusplayer.html
 ·  Translate
27
8
TheMasterGamer1 GT's profile photoCloudpoint's profile photoAsko Järvinen's profile photoRoland Schumacher's profile photo
6 comments
 
pelit kunossa
Add a comment...