Profile

Cover photo
Google Norway AS
Bryggegaten 6, Aker Brygge, 0250 Oslo
23 11 66 56
12,758 followers
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Google introduserer Duo

Duo er en app for video-anrop til Android og iOS som gir deg muligheten til å få kontakt med menneskene du kontakter med et enkelt tastetrykk.

Duo har også en helt ny funksjon kalt «Knock Knock» som gjør det mulig å se video av innringeren før du velger å svare.


https://googleblog.blogspot.no/2016/08/meet-google-duo-simple-1-to-1-video.html
 ·  Translate
10
1
Leif Ragnar Stol Øyan's profile photoThomas Øybø's profile photoØyvind Rust's profile photo
14 comments
 
Heeeey!
Dette er sikkert ikke hverken tid, sted eller rett måte, men det er den eneste jeg fant! Ta dette i absolutt beste mening - for det er godt ment.
Skal vi være helt ærlig så er vel dessverre ikke deres G+ noen dundrende suksess. (Bare en slik enkel ting at det ikke er intuitivt hvor en skriver en slik melding til dere viser dette)
Men jeg har trua på dere! Så her er en ide! KRIG!

Dere har sikkert fått med dere at den alt er i gang mellom norske kjendiser og politikere med deres unevnelige konkurrent. Dere veit de med han cybersvindler'n (etter min mening) til sjef og den blå F'n i logo'n. Fææææle folk! :)
Neida, de er som oss andre - bare "litt" mer uangripelige når de går over etiske og moralske grenser. Som de nå har gjort med sensur-regimet sitt. En fillesak vil noen si. Jada, det finnes viktigere ting en sensurerte kjendiser, men problemet er at sensuren Facebook (Ouups! Sorry for språkbruken) utfører er et symptom på noe som faktisk er veldig viktig. Nemlig at et gigantisk konsern totalt fjerner seg fra brukerne. De er umulig å få i tale, de er umulig å påvirke. (Du kan ikke bare slutte å "handle" hos Facebook som en kan med den lokale Matkroken om de er ufordragelige) Fordi sjøl store brukergrupper ikke betyr noe som helst! De har mange nok å ta Big Data fra og videreselge likevel.

Og du kan ikke i den frie konkurransens navn la et firma bli så stort og upåvirkelig!
Og her er det en mulighet for Google! Meld dere til tjeneste for den norske regjering - og Ytringsfriheten!

Hva dere usedvanlig smarte mennesker kan tilby skal ikke jeg ha noen formening om, men VIL gi et lite hint - og her kommer krigen inn. Dere kan - til full mediadekning - f.eks utestenge Facebook fra deres systemer for 24 timer. DET kom til å få Mark til å svette for både de tekniske konsekvensene og ikke minst overskriftene. "GOOGLE WAGES WAR ON FACEBOOK SENSORSHIP!"

Hvis dere da i tillegg får shina opp Googel + så den blir enda bedre som sosial plattform, så tror jeg dere kan erstatte Facebook, eller iallefall bli en reell konkurrent på området!

Lykke til! Feel free til å slette innlegget - jeg er klar over det er off topic og kun en måte å få ut frustrasjon på uten at Mark pælmer meg ut :)


 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Viser støtte til verdens flyktningdag

Da Walaa la ut et bilde på sosiale medier som talte mot vold i hans hjem Jairoud, Syria, førte det til at han fikk tre måneder i voldelig forvaring. Han rømte fra landet med sin familie gjennom Tyrkia og Hellas, hvor de nå bor i en flyktningeleir i nærheten av grensen til Makedonia.

Selv om internett har spilt en rolle i hans flykt fra Syria, så har tilkobling spilt en avgjørende rolle i å gjenoppbygge hans liv i Hellas. Da han bodde i greske flyktningleirer, brukte Walaa YouTube til å lære seg engelsk. Hans språkkunnskaper er nå så gode at han fungerer som en talsmann og oversetter for lokalsamfunnet. Han er langt fra ferdig, og nå håper han å lære seg gresk.

Etter hvert som flyktninger i Europa tilpasser seg nye omgivelser, er tilgang på informasjon og utdannelse avgjørende for å utvikle ferdighetene de trenger. I fjor høst oppfordret vi deg til å donere til offentlig matching-kampanjer for å hjelpe flykninger til å få tilgang på ikke bare grunnleggende menneskelig behov, men også ressurser til å skape en bro til deres nye lokalsamfunn.

Siden den gang har vi hjulpet International Rescue Committee med å bygge en online informasjonsportal for flyktninger, Mercy Corps har utviklet Translation Cards som hjelper feltarbeidere med å samarbeide lettere på tvers av ulike språk, inngått partnerskap med NetHope for å installere rimelig WiFi i flyktningleirer og støttet utdannelse for flyktninger gjennom Kiron, en non profit som skreddersyr kurs for flyktninger både online og offline.

I tillegg til Walaa har vi hørt fra andre flyktninger som finner måter å tilpasse seg takket være tilgang til internett og utdannelse. For eksempel Ahmed som er en tidligere irakisk informatikkstudent som nå bor i Berlin. Mens han ventet på arbeidstillatelsen, begynte han å undervise i koding ved velkomstsenteret for flyktninger som en del av Project Reconnect, et initiativ vi lanserte med Nethope for å utstyre NGOs med Chromebooks. Kashif, som har reist gjennom flere land fra en liten by i Pakistan til Berlin, studerer på nett med Kiron og drømmer om å jobbe som en ingeniør for NASA.

På verdens flyktningdag håper vi at du tar deg tid til å høre historier om flere flyktninger som har jobbet så hardt med å gjenoppbygge livene sine.

https://www.youtube.com/watch?v=CRdsOS7FJg8&feature=youtu.be

Vi vil også takke alle sammen over hele verdens som donerte i fjor, og oppfordrer deg til å fortsatt støtte våre partnere og deres viktige arbeid. Selv om virkningene av flyktningkrisen vil merkes i mange år fremover, skal vi fortsette å finne nye måter å bidra på.

https://googleblog.blogspot.no/2016/06/showing-support-on-world-refugee-day.html

Posted av Jacquelline Fuller, Direktør for Google.org
 ·  Translate
3
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Min konto feirer 1 år

Min konto ble lansert for et år siden og den har blitt brukt av en milliard mennesker. Blant de nye funksjonene er Find your phone som hjelper deg hvis du har mistet eller blitt frastjålet mobilen. Med et par enkle steg kan du ikke bare finne telefonen din, men du kan også låse og ringe den, sikre kontoen din, legg igjen et callback-nummer på skjermen og mer. Snart vil du få tilgang til denne funksjonen ved å søke på «jeg har mistet min telefon».

https://googleblog.blogspot.no/2016/06/celebrating-my-accounts-first-birthday.html
 ·  Translate
15
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Google lanserer Google Belønning i Norge

Få Google Play-apper, musikk og annet ved å svare på spørreundersøkelser.

Ønsker du å si din mening i bytte mot en Kygo-låt? Kanskje du trenger hjelp til å fullføre et nivå i Candy Crush, men vil heller betale for boostere med tiden din i stedet for penger? Svar på korte spørreundersøkelser fra analytikere, og tjen opp Google Play-kreditt med Google Belønning for meninger.

Google Belønning for meninger er nå tilgjengelig på Google Play (goo.gl/BW2p4j).

For å komme i gang, last ned appen fra Google Play (goo.gl/BW2p4j). Ca. en gang i uken mottar du et varsel på telefonen om at en kort spørreundersøkelse er klar for deg. Spørsmålene strekker seg fra «Hvilken logo er best?» og «Hvilken reklame er mest attraktiv?» til «Når planlegger du å reise neste gang?».

Den nye mobilløsningen blir tilgjengelig for analytikere i løpet av de neste månedene, og prisen er basert på en glidende skala der hver enkelt respondent svarer på opptil ti spørsmål om gangen. Du mottar resultatene få dager senere, med lettleste, samlede og analyserte data via Google Forbrukerundersøkelser-grensesnittet. Hvis du er interessert i å gjennomføre mobil- eller nettstudier, kan du gå til Google Forbrukerundersøkelser (goo.gl/grjLWB) og finne ut mer.
 ·  Translate
15
1
McGyver's profile photo
McGyver
 
Kan jeg spørre? Hvorfor vises ikkje +1 når jeg ser på bildene, kan jo ikkje se om jeg har vært på bildene eller sidene før, og er det noe jeg kan gjøre med det. ? ☺
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
 
Vi er spente på å introdusere vår selvkjørende sykkel. #selfdrivingbike

Sjekk ut video her - https://goo.gl/hZo4I0
 ·  Translate
10
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Google Street View gir deg nye opplevelser i mini-format! 

Google Street View gir deg nå muligheten til å oppleve  verdens største modelljernbane park i Tyskland- Miniatur Wonderland. For første gang bruker Google Steet View  mini-format- så hopp på modelltoget og bli med rundt i denne fantastiske parken:)
 ·  Translate
7
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Nye verktøy for å måle butikkbesøk

Konstant tilkobling har dramatisk endret hvordan vi shopper. For et par år siden introduserte vi All Conversions for å gi markedsførere mer innsikt i hvordan AdWords skaper resultater for bedrifter. Siden majoriteten av norsk detaljhandel fremdeles skjer ansikt til ansikt, har vi nå lansert vårt verktøy for å måle butikkbesøk slik at annonsører kan måle påvirkningen nettreklame har på kjøp i butikk. Du kan lære mer om dette her; https://adwords.googleblog.com/2015/04/store-visits-insights-gain-momentum8.html
 ·  Translate
3
1
Sveinung Pettersen's profile photochristian fjell's profile photoPeluriGT Peluri's profile photo
3 comments
 
Po
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Klart for andre runde av Digital News Initiative

I dag går startskuddet for andre runde av Googles Digital News Initative (DNI).

http://googlepolicyeurope.blogspot.no/2016/06/dni-innovation-fund-calling-all-news.html

Søknadsfristen går ut 11.juli.


DNI-teamet arrangerer også en hangout-videokonferanse fredag 10.juni for interesserte søkere.

Påmelding skjer her: https://plus.google.com/u/0/events/c50s1755dmsn94o5i6q162v2g0c
 ·  Translate
5
Hans Jørgen Furfjord's profile photo
 
Nå som Google er avslørt for å manipulere søkeresultatene for Hillary, hvordan stiller den norske avdelingen seg til at de jobber i et selskap som driver med desinformasjon for å hjelpe en korrupt politiker å bli valgt? Hvilken lovgivning kommer til å oppstå som en følge av dette? Hvorfor gir Google friviling fra seg det bildet av ærlighet de har brukt 20 år på å bygge? Google har total kontroll på all menneskelig informasjon, hvorfor gi det fra seg ved å oppføre seg om korrupte idioter? 
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
17
2
Lasse Sørnes's profile photo
 
Assistant og Home hørtes meget spennende ut
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
YouTube Gaming kommer til Norge

YouTube Gaming er satt sammen for å utelukkende handle om dine favorittspill og gamere, med flere videoer enn noe annet sted. Vi samler sammen alle spill-relaterte videoer og alt av livestreams fra YouTube til YouTube Gaming. Fra «Asteroids» til «Zelda», har mer enn 25.000 spill fått sin egne side, et dedikert sted for alle de beste videoene og live streamene fra akkurat det spillet. Du vil også finne kanaler fra et vidt spekter av spillutgivere og YouTube-skapere.

Det vil også bli superenkelt å følge disse spillene og kanalene. Ved å legge til et spill i din samling får du rask tilgang og kan når som helst sjekke ut de siste videoene, eller abonnere på en kanal for å bli varsel hver gang en live stream er i ferd med å starte. Du kan også oppdage nye favoritter med forslag basert på dine favorittspill- og kanaler. Hvis du er ute etter noe bestemt  kan du søke og vite at å skrive «call» vil vise deg «Call of Duty» og ikke «Call Me Maybe».


Vi vet at live streaming knytter gaming-samfunnet tettere sammen, så vi har laget en dedikert destinasjon for dem på YouTube Gaming. På Android har vi også gjort det enklere å sende din egen spilling til YouTube. Du kan nå ta opp og live streame mobilspilling direkte på farten fra Android-enheter ved å bruke Mobil Capture funksjonen i appen. Det er ikke behov for noe ekstra utstyr eller software – bare trykk på «Go Live» i YouTube Gaming-appen, skru på selfie-kameraet og ta opp din egen kommentering med telefonens mikrofon.

Vi er utrolig spente på å lansere YouTube Gaming i Norge og ser frem til å se mer sammen.  
 ·  Translate
7
2
Lasse Sørnes's profile photoAnders Nygård's profile photoJohn Holme's profile photo
3 comments
 
Appen er ut ja. Men, har måtte sende opptil flere rapporter på bugs. Den slutter å virke flere ganger om dagen på min Note 4
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Nå har du muligheten til å oppdage Sør-Afrika på Google Maps. Dra på elefantsafari i Kruger Nasjonalpark eller ta en tur på de fantastiske strendene landet byr på. 
 ·  Translate
5
1
Vivi-Ann Stensson's profile photo
2 comments
 
Håper Det Blir GØY!!! 😎😛😎
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Lær deg å mestre lyssabelen for å flykte fra Første Ordren i dette nye Chrome-eksperimentet: g.co/lightsaber #lightsaberescape.

Les mer på Google-bloggen her:
http://chrome.blogspot.no/2015/12/wield-your-lightsaber-to-escape-first.html
 ·  Translate
3
Vegard Løknes (VAHLTE)'s profile photo
 
Hei Google, kvifor får eg ikkje bruk Google Chrome i Nynorsk? 
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Dette er den offisielle siden til Google Norway AS.  Vi er 35 digitalhoder som jobber på spreng med å hjelpe norske annonsører med å maksimere sitt utbytte fra annonsering.  

Hvis du har spørsmål relatert til noen av våre mange produkter ønsker vi deg velkommen til vårt hjelpesenter - der finner du svar på det aller meste samt gode tips og råd om hvordan du kan få mest mulig ut at produktene våre.  
Hours
Sunday8:00 am–5:00 pm
Monday8:00 am–5:00 pm
Tuesday8:00 am–5:00 pm
Wednesday8:00 am–5:00 pm
Thursday8:00 am–5:00 pm
Friday8:00 am–5:00 pm
Saturday8:00 am–5:00 pm
Contact info
Phone
23 11 66 56
Address
Bryggegaten 6, Aker Brygge, 0250 Oslo
Google+ URL