Profile

Cover photo
Google Norway AS
Bryggegaten 6, Aker Brygge, 0250 Oslo
23 11 66 56
12,745 followers
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Viser støtte til verdens flyktningdag

Da Walaa la ut et bilde på sosiale medier som talte mot vold i hans hjem Jairoud, Syria, førte det til at han fikk tre måneder i voldelig forvaring. Han rømte fra landet med sin familie gjennom Tyrkia og Hellas, hvor de nå bor i en flyktningeleir i nærheten av grensen til Makedonia.

Selv om internett har spilt en rolle i hans flykt fra Syria, så har tilkobling spilt en avgjørende rolle i å gjenoppbygge hans liv i Hellas. Da han bodde i greske flyktningleirer, brukte Walaa YouTube til å lære seg engelsk. Hans språkkunnskaper er nå så gode at han fungerer som en talsmann og oversetter for lokalsamfunnet. Han er langt fra ferdig, og nå håper han å lære seg gresk.

Etter hvert som flyktninger i Europa tilpasser seg nye omgivelser, er tilgang på informasjon og utdannelse avgjørende for å utvikle ferdighetene de trenger. I fjor høst oppfordret vi deg til å donere til offentlig matching-kampanjer for å hjelpe flykninger til å få tilgang på ikke bare grunnleggende menneskelig behov, men også ressurser til å skape en bro til deres nye lokalsamfunn.

Siden den gang har vi hjulpet International Rescue Committee med å bygge en online informasjonsportal for flyktninger, Mercy Corps har utviklet Translation Cards som hjelper feltarbeidere med å samarbeide lettere på tvers av ulike språk, inngått partnerskap med NetHope for å installere rimelig WiFi i flyktningleirer og støttet utdannelse for flyktninger gjennom Kiron, en non profit som skreddersyr kurs for flyktninger både online og offline.

I tillegg til Walaa har vi hørt fra andre flyktninger som finner måter å tilpasse seg takket være tilgang til internett og utdannelse. For eksempel Ahmed som er en tidligere irakisk informatikkstudent som nå bor i Berlin. Mens han ventet på arbeidstillatelsen, begynte han å undervise i koding ved velkomstsenteret for flyktninger som en del av Project Reconnect, et initiativ vi lanserte med Nethope for å utstyre NGOs med Chromebooks. Kashif, som har reist gjennom flere land fra en liten by i Pakistan til Berlin, studerer på nett med Kiron og drømmer om å jobbe som en ingeniør for NASA.

På verdens flyktningdag håper vi at du tar deg tid til å høre historier om flere flyktninger som har jobbet så hardt med å gjenoppbygge livene sine.

https://www.youtube.com/watch?v=CRdsOS7FJg8&feature=youtu.be

Vi vil også takke alle sammen over hele verdens som donerte i fjor, og oppfordrer deg til å fortsatt støtte våre partnere og deres viktige arbeid. Selv om virkningene av flyktningkrisen vil merkes i mange år fremover, skal vi fortsette å finne nye måter å bidra på.

https://googleblog.blogspot.no/2016/06/showing-support-on-world-refugee-day.html

Posted av Jacquelline Fuller, Direktør for Google.org
 ·  Translate
1
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Min konto feirer 1 år

Min konto ble lansert for et år siden og den har blitt brukt av en milliard mennesker. Blant de nye funksjonene er Find your phone som hjelper deg hvis du har mistet eller blitt frastjålet mobilen. Med et par enkle steg kan du ikke bare finne telefonen din, men du kan også låse og ringe den, sikre kontoen din, legg igjen et callback-nummer på skjermen og mer. Snart vil du få tilgang til denne funksjonen ved å søke på «jeg har mistet min telefon».

https://googleblog.blogspot.no/2016/06/celebrating-my-accounts-first-birthday.html
 ·  Translate
15
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Google lanserer Google Belønning i Norge

Få Google Play-apper, musikk og annet ved å svare på spørreundersøkelser.

Ønsker du å si din mening i bytte mot en Kygo-låt? Kanskje du trenger hjelp til å fullføre et nivå i Candy Crush, men vil heller betale for boostere med tiden din i stedet for penger? Svar på korte spørreundersøkelser fra analytikere, og tjen opp Google Play-kreditt med Google Belønning for meninger.

Google Belønning for meninger er nå tilgjengelig på Google Play (goo.gl/BW2p4j).

For å komme i gang, last ned appen fra Google Play (goo.gl/BW2p4j). Ca. en gang i uken mottar du et varsel på telefonen om at en kort spørreundersøkelse er klar for deg. Spørsmålene strekker seg fra «Hvilken logo er best?» og «Hvilken reklame er mest attraktiv?» til «Når planlegger du å reise neste gang?».

Den nye mobilløsningen blir tilgjengelig for analytikere i løpet av de neste månedene, og prisen er basert på en glidende skala der hver enkelt respondent svarer på opptil ti spørsmål om gangen. Du mottar resultatene få dager senere, med lettleste, samlede og analyserte data via Google Forbrukerundersøkelser-grensesnittet. Hvis du er interessert i å gjennomføre mobil- eller nettstudier, kan du gå til Google Forbrukerundersøkelser (goo.gl/grjLWB) og finne ut mer.
 ·  Translate
15
1
McGyver's profile photo
McGyver
 
Kan jeg spørre? Hvorfor vises ikkje +1 når jeg ser på bildene, kan jo ikkje se om jeg har vært på bildene eller sidene før, og er det noe jeg kan gjøre med det. ? ☺
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
 
Vi er spente på å introdusere vår selvkjørende sykkel. #selfdrivingbike

Sjekk ut video her - https://goo.gl/hZo4I0
 ·  Translate
10
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Google Street View gir deg nye opplevelser i mini-format! 

Google Street View gir deg nå muligheten til å oppleve  verdens største modelljernbane park i Tyskland- Miniatur Wonderland. For første gang bruker Google Steet View  mini-format- så hopp på modelltoget og bli med rundt i denne fantastiske parken:)
 ·  Translate
7
I putu Endang damayanti “i putu endang damayanti,” yanti's profile photo
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Samme episke låten fra alle husets høyttalere. Vi presenterer #ChromecastAudio multirom

Nå kan du enkelt fylle hvert rom i ditt hjem med synkronisert musikk. Soverommet, kjøkkenet, stuen - hvor som helst der du har en oppkoblet Chromecast Audio. Med multirom kan du gruppere flere Chromecast Audio-enheter sammen slik at du kan lytte på samme låt på flere høyttalere.Les mer på Google-bloggen her:
 ·  Translate
19
2
Kåre Rystad's profile photo
 
Swell ,and unnecspensive too !.
Add a comment...
Have them in circles
12,745 people
Marius Johnsen's profile photo
Alex Hui's profile photo
BG Nor's profile photo
18jebac81's profile photo
Deniz Yaren's profile photo
Aurimas Vildzevicius's profile photo
Henning Lima's profile photo
Eirik Harstad's profile photo
Geir Lunde's profile photo

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Klart for andre runde av Digital News Initiative

I dag går startskuddet for andre runde av Googles Digital News Initative (DNI).

http://googlepolicyeurope.blogspot.no/2016/06/dni-innovation-fund-calling-all-news.html

Søknadsfristen går ut 11.juli.


DNI-teamet arrangerer også en hangout-videokonferanse fredag 10.juni for interesserte søkere.

Påmelding skjer her: https://plus.google.com/u/0/events/c50s1755dmsn94o5i6q162v2g0c
 ·  Translate
5
Hans Jørgen Furfjord's profile photo
 
Nå som Google er avslørt for å manipulere søkeresultatene for Hillary, hvordan stiller den norske avdelingen seg til at de jobber i et selskap som driver med desinformasjon for å hjelpe en korrupt politiker å bli valgt? Hvilken lovgivning kommer til å oppstå som en følge av dette? Hvorfor gir Google friviling fra seg det bildet av ærlighet de har brukt 20 år på å bygge? Google har total kontroll på all menneskelig informasjon, hvorfor gi det fra seg ved å oppføre seg om korrupte idioter? 
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
17
2
Lasse Sørnes's profile photo
 
Assistant og Home hørtes meget spennende ut
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
YouTube Gaming kommer til Norge

YouTube Gaming er satt sammen for å utelukkende handle om dine favorittspill og gamere, med flere videoer enn noe annet sted. Vi samler sammen alle spill-relaterte videoer og alt av livestreams fra YouTube til YouTube Gaming. Fra «Asteroids» til «Zelda», har mer enn 25.000 spill fått sin egne side, et dedikert sted for alle de beste videoene og live streamene fra akkurat det spillet. Du vil også finne kanaler fra et vidt spekter av spillutgivere og YouTube-skapere.

Det vil også bli superenkelt å følge disse spillene og kanalene. Ved å legge til et spill i din samling får du rask tilgang og kan når som helst sjekke ut de siste videoene, eller abonnere på en kanal for å bli varsel hver gang en live stream er i ferd med å starte. Du kan også oppdage nye favoritter med forslag basert på dine favorittspill- og kanaler. Hvis du er ute etter noe bestemt  kan du søke og vite at å skrive «call» vil vise deg «Call of Duty» og ikke «Call Me Maybe».


Vi vet at live streaming knytter gaming-samfunnet tettere sammen, så vi har laget en dedikert destinasjon for dem på YouTube Gaming. På Android har vi også gjort det enklere å sende din egen spilling til YouTube. Du kan nå ta opp og live streame mobilspilling direkte på farten fra Android-enheter ved å bruke Mobil Capture funksjonen i appen. Det er ikke behov for noe ekstra utstyr eller software – bare trykk på «Go Live» i YouTube Gaming-appen, skru på selfie-kameraet og ta opp din egen kommentering med telefonens mikrofon.

Vi er utrolig spente på å lansere YouTube Gaming i Norge og ser frem til å se mer sammen.  
 ·  Translate
7
2
Lasse Sørnes's profile photoAnders Nygård's profile photoJohn Holme's profile photo
3 comments
 
Appen er ut ja. Men, har måtte sende opptil flere rapporter på bugs. Den slutter å virke flere ganger om dagen på min Note 4
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Nå har du muligheten til å oppdage Sør-Afrika på Google Maps. Dra på elefantsafari i Kruger Nasjonalpark eller ta en tur på de fantastiske strendene landet byr på. 
 ·  Translate
5
1
Vivi-Ann Stensson's profile photo
2 comments
 
Håper Det Blir GØY!!! 😎😛😎
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Lær deg å mestre lyssabelen for å flykte fra Første Ordren i dette nye Chrome-eksperimentet: g.co/lightsaber #lightsaberescape.

Les mer på Google-bloggen her:
http://chrome.blogspot.no/2015/12/wield-your-lightsaber-to-escape-first.html
 ·  Translate
3
Vegard Løknes (VAHLTE)'s profile photo
 
Hei Google, kvifor får eg ikkje bruk Google Chrome i Nynorsk? 
 ·  Translate
Add a comment...

Google Norway AS

Shared publicly  - 
 
Syngende tvillinger og Ålesunds-brud ble årets mest sette på YouTube! 

Året er snart omme, men hva har engasjert nordmenn mest på YouTube i 2015? Har du fått med deg årets snakkiser på YouTube? Musikk er det som uten tvil regjerer på YouTube, og internasjonale stjerner tar syv av ti topp-plasseringer i kategorien for musikk. Men, førsteplassen ble snappet av tvillingene Marcus & Martinius som knuser norske pikehjerter i fleng. Også i kategorien for ikke-musikk var toppen av lista norsk i år- se den syngende bruden som tar pusten fra alle her:) 

Topp-ti musikk på YouTube (Norge 2015)
1. Marcus & Martinius, Katastrofe- Elektrisk ft. Katastrofe. 
2. Wiz Kahlifa- See You Again ft. Charlie Puth  (official video)Furious 7 Soundtrack
3. Ellie Goulding- Love Me Like You Do (official Video) 
4. Taylor Swift- Bad Blood ft. Kendric Lamar 
5. Maroon 5- Sugar 
6. Morgan Sulele- Bare min 
7. Sia- Elastic Heart feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler (offical video)
8. Staysman & Lazz- En godt stekt pizza 
9. Major Lazer & DJ Snake- Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)
10. Rihanna And Kanye West And Paul McCartney- FourFiveSeconds

Topp- ti ikke-musikk på YouTube (Norge 2015)
1. Maria & Ronny Got Married,  “The Surprise”- Ålesund Church- Norway(HD)  
2. Fast & Furious Nerd Shocks Instructors 
3. Dover Police DashCam Confessional (Shake it Off) 
4. One of those days 2- Candide Thovex 
5. Dette er Prebz og Dennis 
6. Frozen Let it Go- In Real Life 
7. Lars Andersen: a new level of archery 
8. TOP 10 BEST Got Talent auditions EVER IN THE HISTORY! 2015 Global 
9. Norwegian-pilot intervjues om den egentlige grunnen til streiken på meksikansk TV 
10. Marc Mètral and his talking dog Wendy wow the judges, Audition Week 1, Britain’s Got Talent 2015
 ·  Translate
13
Add a comment...
Story
Dette er den offisielle siden til Google Norway AS.  Vi er 35 digitalhoder som jobber på spreng med å hjelpe norske annonsører med å maksimere sitt utbytte fra annonsering.  

Hvis du har spørsmål relatert til noen av våre mange produkter ønsker vi deg velkommen til vårt hjelpesenter - der finner du svar på det aller meste samt gode tips og råd om hvordan du kan få mest mulig ut at produktene våre.  
Hours
Sunday8:00 am–5:00 pm
Monday8:00 am–5:00 pm
Tuesday8:00 am–5:00 pm
Wednesday8:00 am–5:00 pm
Thursday8:00 am–5:00 pm
Friday8:00 am–5:00 pm
Saturday8:00 am–5:00 pm
Contact info
Phone
23 11 66 56
Address
Bryggegaten 6, Aker Brygge, 0250 Oslo
Google+ URL