Profile

Cover photo
Verified name
74,835 followers|11,393,038 views
AboutPostsPhotos

Stream

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
De kansen die de digitale economie te bieden heeft, zijn beperkt zolang mensen niet over de juiste digitale vaardigheden beschikken. Daarom maken we vandaag bekend dat Google 1 miljoen mensen in Europa van training zal voorzien om ervoor te zorgen dat zij tegen 2016 over cruciale vaardigheden beschikken. We gaan nog eens 25 miljoen euro investeren in de uitbreiding van onze bestaande trainingprogramma’s en de introductie ervan in nieuwe Europese markten, zodat meer kleine bedrijven de broodnodige digitale vaardigheden kunnen opdoen. 
 ·  Translate
17
4
Ger Elskamp's profile photoA Pair Of Wings's profile photo
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
World of Cinemates: 28.000 volgers op YouTube met 1 trailer
Vanmiddag om 16.00 zal de eerste video van World of Cinemates online komen. Het YouTube-kanaal heeft met alleen nog maar een trailer al 28.000 abonnees opgebouwd. 
Kende je Cinemates al? Ga je straks kijken?
 ·  Translate
13
4
TR C's profile photoMichael Engineered's profile photoHenri Bideault's profile photoMartin van Ee's profile photo
3 comments
 
Cool
Add a comment...
 
De allereerste YouTube Community Gathering van 2015 was een groot succes! Mooi om zoveel creatief talent bij elkaar te zien! Tot over 3 maanden? Dank allemaal! #YouTubeTrip 
 ·  Translate
15
3
Rob Möhlmann's profile photoBrendan Thesingh's profile photo
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Nieuw Street View materiaal live!
Gisteren bestond Google Maps 10 jaar, vandaag wordt Street View uitgebreid met een aantal Nederlandse pareltjes. Je kunt nu onder andere binnenkijken bij de Amsterdam ArenA, het Koninklijk Concertgebouw en door de grachten van Amsterdam en Utrecht varen.

Een aantal highlights:
Amsterdam ArenA: http://goo.gl/ePznBd 
Koninklijk Concertgebouw: http://goo.gl/YbAhc0
Amsterdamse grachten: http://goo.gl/BcEkGl
Natuurhistorisch Museum Maastricht: http://goo.gl/l1wYmu
Een overzicht met alle Nederlandse special collects vind je hier: http://goo.gl/Iv6FtK
 ·  Translate
36
2
Marco Roepers's profile photojan glerum's profile photoPaul Schoonhoven's profile photoFrank Hofman's profile photo
3 comments
 
Ik vchKwast

 ·  Translate
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Vandaag maken we bekend dat +VHTO Amsterdam van ons een donatie ontvangen heeft van 28 duizend dollar, die zij zullen gebruiken om meisjes in Nederland enthousiast te maken voor programmeren. Lees er meer over op de website van VHTO.
 ·  Translate
15
1
Mark Jansen's profile photoSmile Zhou's profile photoFatima Keric's profile photoDennis Bijl's profile photo
4 comments
 
Hallo ik make progammeren en zoorig vaan meisjes in Bosnije I Hecgovina plac D. Ljubija gemnte Prijedor 
 ·  Translate
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Vandaag is het de 70e verjaardag van de bevrijding van  het Auschwitz-Birkenau vernietigingskamp. Samen met het Auschwitz Museum en de USC Shoah Foundation, nodigen wij u uit om de belangrijkste herdenkingen die vandaag in Polen worden gehouden te bekijken via YouTube (15:30 uur Nederlandse tijd),  de online tentoonstellingen van het Google Cultural Institute te bekijken en te luisteren naar 70 gefilmde interviews met overlevenden en getuigen: zij delen hun persoonlijke verhalen over het kamp. We moedigen iedereen aan deze verhalen te (her-)ontdekken - opdat wij nooit zullen vergeten.

Vind meer online exposities over de #Holocaust op:  https://www.google.com/culturalinstitute/u/0/project/the-holocaust
 ·  Translate
27
13
Thierry Geerts's profile photoEduard Blacquière's profile photoMadelief Westerink's profile photoCécile van vlijmen's profile photo
3 comments
 
Dat zullen wij ook nooit vergeten
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
74,835 people
Jurgen Boey's profile photo
Hans Eeuwes's profile photo
Stal Buena Suerte Beekbergen's profile photo
Rene Nieuwenhuizen's profile photo
Andreas Claassen's profile photo
ys kan's profile photo
Marina Landwehr's profile photo
Carlijn van eeuwijk's profile photo
Roos Ploumen's profile photo

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Nieuw: Google in het Fries via www.google.frl
Lok wat jouste! Domeinnamen die eindigen op .frl zijn helemaal spiksplinternieuw en we zijn blij dat vanaf vandaag via www.google.frl naar de Friese taalinstelling doorverwijst :)
 ·  Translate
72
21
Gracebhembe Grace's profile photoDino Boy's profile photoMadelief Westerink's profile photoDesiree Westerink's profile photo
31 comments
 
Frans bauer
Add a comment...
 
Een korte videoimpressie van de eerste YouTube Community Gathering in 2015! Welke YouTubers spot jij allemaal? #YouTubeTrip

 ·  Translate
11
2
Kwebbelkop's profile photoMichael Engineered's profile photoBrian de Graaff's profile photo
 
Kwebbelkop!
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Zoek je een mooie manier om Valentijnsdag te vieren? Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Het Google Cultural Institute heeft een unieke verzameling van kunstwerken rondom het thema 'liefde en romantiek' verzameld.  Bekijk deze liefdevolle collection op:  www.google.com/culturalinstitute/project/love 
 ·  Translate
“The Kiss”, probably the most popular work by Gustav Klimt, was first exhibited in 1908 at the Kunstschau art exhibition on the site of today’s Konzerthaus. The Ministry bought it from there for the sum of 25,000 Kronen and thus secured for the state one of the icons of Viennese Jugendstil and indeed of European modern art. It undoubtedly represents the culmination of the phase known as the “Golden Epoch”. In this decade, the artist created a pu...
12
1
Rob Horneman's profile photo
Add a comment...
 
Veilig gebruik maken van het internet is een onderwerp dat terecht veel aandacht krijgt. Vandaag is het Safer Internet Day, en adviseren wij iedereen die onze producten gebruikt even na te gaan of je account nog goed beschermd is. Lees er meer over op onderstaande blog of doe direct de beveiligingscontrole die wij hiervoor hebben ontwikkeld - https://myaccount.google.com #sid2015  
 ·  Translate
13
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Handig! Rijstrook-advies in Maps Navigatie 
We hebben het vaak genoeg meegemaakt: je moet de volgende afslag hebben.. maar je zit op de verkeerde rijstrook en naast je is geen ruimte meer. Sinds vandaag vind je bij de afslag welke rijstrook je precies moet hebben. Zodat je op tijd voorsorteert.
Nuttig? Andere dingen die je verbeterd wil zien aan Maps Navigatie?
 ·  Translate
77
14
Remco Mostertman's profile photoRokado's profile photoMichel H van Osch's profile photoEgge Selles's profile photo
28 comments
 
Jammer dat in de iOS-versie nog steeds de bug niet is opgelost dat het scherm uitgaat als je geen bestemming hebt ingevoerd. Soms wil je gewoon de wegen in de gaten houden, maar dan'valt Google Maps dus in slaap' :-(
 ·  Translate
Add a comment...

Google Nederland

Shared publicly  - 
 
Chromecast-tips voor de liefhebbers
We helpen jullie graag om zo veel mogelijk uit dat kleine apparaatje te halen. Daarom hebben we een aantal video's met tips gemaakt:
1. Content casten naar je TVhttp://goo.gl/udU9nB
2. Je telefoon gebruiken als afstandsbedieninghttp://goo.gl/A4oXDG
3. Het scherm van je Android-telefoon of -tablet castenhttp://goo.gl/J0mgMp
4. Het instellen van de achtergrondhttp://goo.gl/HNI8Er
5. Gastmodus instellenhttp://goo.gl/ivWTLx

Een playlist met alle video's vind je hier: http://goo.gl/WgLXnE

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor andere Chromecast-gebruikers dan horen we die natuurlijk graag in de comments!
 ·  Translate
35
16
Erik de Bont's profile photoGoogle Topbijdragers's profile photoBeenno van Deest's profile photoVanessa Hendriks's profile photo
16 comments
 
+Tijgah ENL rotterdam mijn tablet blijft gewoon verbonden via 5G heb ik gemerkt. Als ik mn tablet via 2.4G verbonden heb, blijft het probleem hetzelfde.

Het ontbreken van de optie van een vaste (lan) verbinding vind ik een van de grote missers bij ChromeCast. Het gaat in veel gevallen immers om een vaste opstelling van een scherm en hoge eisen die aan de dataverbinding gesteld worden. 
 ·  Translate
Add a comment...
Story
Tagline
Nieuws over Google en zo nu en dan een kijkje in de keuken
Introduction
De missie van Google is om alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken

In 1996 bouwden Stanford University-studenten Larry Page en Sergey Brin een zoekmachine die ze 'BackRub' noemden. Deze maakte gebruik van links om het belang van afzonderlijke webpagina's te bepalen. Tegen 1998 hadden ze hun werk geformaliseerd en het bedrijf opgericht dat u tegenwoordig als Google kent.

Google is sinds die tijd enorm gegroeid en veranderd. We zijn van het aanbieden van een zoekfunctie in één taal naar tientallen producten en services gegaan (waaronder verschillende vormen van advertentie- en webapplicaties voor allerlei taken) in allerlei talen. En van twee informaticastudenten in een studentenkamer op de universiteitscampus zijn we gegroeid naar duizenden medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Op deze Google+ Pagina kun je meer informatie vinden over de producten en services van Google, onze principes, geschiedenis, bedrijfscultuur en nog veel meer. Er is veel veranderd sinds de eerste zoekmachine van Google werd geïntroduceerd. Sommige dingen zijn echter niet veranderd: onze toewijding aan onze gebruikers en ons geloof in de mogelijkheden die internet biedt.

Het is mogelijk dat we niet op alle vragen of opmerkingen persoonlijk kunnen reageren. Heb je vragen over producten, dan kun je terecht op onze Helpcentra. Maar wees gerust: we lezen mee en horen graag van jullie!