Shared publicly  - 
 
Ville du ikke ønske du havde adgang til Google Maps på din telefon, selvom den er offline? Nu kan du gemme og bruge kort på Google Maps selvom du ikke er forbundet til internettet.

Du kan endda også orientere dig selv ved at slå GPS til på din telefon, samt dit kompas til hurtigere navigation. For at bruge Offline Maps skal du opdatere til den seneste udgave af Google Maps, som du finder her - http://goo.gl/33mkZ
Translate
7
Anders Drejer Madsen's profile photoJohnnie Hougaard Nielsen's profile photoAshkan Aliloo's profile photoMogens Petersen's profile photo
10 comments
 
Brugte funktionen her i weekenden til at tage min tablet med på tur i byen, det fungerer upåklageligt :)
 
Jeg har brugt den tilsvarende Maps Labs funktion længe, men det er da rart at arealet nu er kommet  op i en mere praktisk anvendelig størrelse, i stedet for kun ca 250 kvadratkilometer.

Den fungerer dok ikke helt godt på rejse, hvor det netop kunne være særdeles nyttigt at have hele strækningen dækket på forhånd. Fx tog jeg engang en tur op gennem hele Norge, og så skulle jeg da gerne kunne undgå risikoen for at mangle kortmateriale i de kønne bjergdale. 
 
+Johnnie Hougaard Nielsen Du kan oprette flere offlinekort, så når du har oprettet et går du bare under offlinekort og opretter et område mere, på den måde kan du få hele kortet ned.
Translate
 
Sandt, og jeg forstår heller ikke helt hvorfor begrænsningen er sat, man burde vel softwaremæssigt kunne lave en grænse for hvor store kort folk kan lave offline efter hvor meget plads der er tilbage på enheden.
Måske er det for at spare serverens båndbredde, da folk bare ville downloade hele verden hvis man gav dem chancen selvom de aldrig vil få brug for det...
Translate
 
En del af argumentation er vel også at basis tankegangen for Google Maps er at tingene er ajour, og at der mangler en del funktioner offline. Et offline-område bør opdateres af og til, og det bliver voldsomt hvis det er hele verden. Ved at nøjes med små udsnit (omkring 10000 kvadratkilometer) bliver brugere hurtigt trætte af at hente fjerne områder hver gang. Det ville heller ikke give god PR med brugere som "kommer til" at downloade mange gigabyte til mobil data takster. 

Jeg kan godt forstå begrænsningen, men det kunne blot være rart at have en udvidet mulighed ved særlige lejligheder. Så vidt jeg husker er der dog mindst én af de alternative Android kort-apps der har muligheden for at cache store områder af Google Maps kortmateriale lokalt, samt selvfølgelig også at downloade store OSM kort.
Translate
 
det her er også til folk som rejser i udlandet og ikke vil betale helt vildt mange penge for at bruge sin navigation da den hele tiden skal bruge mobildata og downloade kort hele tiden. det bedste alternativ er at købe Navigon eller tomtom mener jeg. de er også meget mere professionale end Google maps. 
Translate
 
Jeg tror ikke på at de separate navigationsdimser overlever så længe endnu. Selvfølgelig findes fx Navigon også som app til Android, men publikum til at betale penge for kort er stærkt faldende, da de gratis muligheder løbende forbedres.

Hvis jeg rejste meget, ville jeg sørge for at have OSM kort liggende som supplement til Google Maps. Derefter ville jeg overveje om jeg kunne se mere end en ganske lille fordel ved yderligere tjenester.
Translate
 
jamen det kostede mig 500 kr. for at rejse 400km i udlandet da jeg brugte google maps. men så købte jeg NavigonEUApp'en for 499 kr. i AppStore og det kan godt anbefales. og det smartest ting er at du kan selv vælge hvor mange lande i EU du vil download og beholde på tlf. og jeg kan bruge app'en selvom min tlf er på fly tilstand. og det kan jeg godt lide. :)
Translate
 
Jeg kan ikke bruge offline kort til navigation. Er det mig eller google der ikke kan finde ud af det?
Translate
Add a comment...