Profile cover photo
Profile photo
Godmother
220 followers -
Professional hocus pocus!
Professional hocus pocus!

220 followers
About
Godmother's posts

Post has attachment
Propunerea pentru noul sezon: câteva titluri din #galeatacucarti Godmother, culese de la echipa noastră:
- Caffeine for the Creative Mind - Stefan Mumaw & Wendy Lee Oldfield
- Games People Play - Eric Berne
- Midnight's Children - Salman Rushdie 
- Agonie și Extaxz - Irving Stone 
- În Răspăr - Joris-Karl Huysmans
- Filip Florian - Toate bufnitele
- Branduri senzoriale - Martin Lindstrom
- Creativitatea - Osho
- Cel mai iubit dintre pământeni - Marin Preda
Photo

Post has attachment
Ne place Seinfeld și ne dăm în vânt după Breaking Bad. Ce bine că s-a gândit cineva să le aducă împreună #advertising   #adswelike  

Post has attachment
Alexandra Jitărel, în internship la #godmotherbtl, despre visul american și parcursul ei în #advertising  

Post has attachment
Modern words of wisdom, applied #advertising #brands
Photo

Post has attachment
Corina Băcanu, Group Creative Directorul nostru vorbește pentru #ejobs  despre advertisingul de ieri și de azi #godmotherbtl   #advertising  

Post has attachment
Cautam Art Director Veteran

Timpul strategiilor si al gandirii conditional-optative a luat sfarsit. Godmother cauta un Art Director care poate schita sub o ploaie de gloante, care poate trasa linii drepte atunci cand obuze cad in jurul lui, care nu cunoaste notiunea de teama in fata deadline-ulrilor sau pitch-urilor vitrege. Noi te vrem pe tine!

Ne asteapta o blocada de brief-uri, iar noi ne vom lupta pe plaje, pe campii si pe strazi, nu ne vom preda niciodata! 

Noi suntem echipa de creatie care a oprit baionete publicitare cu fruntea, care joaca pase cu minele anti-personale venite din CS si leapsa cu grenadele clientilor. Luptand in transee, dormind in noroi. Alatura-te noua si impreuna vom fi victoriosi!

Asteptam CV-uri si portofolii la adresa office@godmother.ro
Photo

Post has attachment

Salut,

Cu scuzele de rigoare pentru lipsa de comunicare din ultima saptamana (datorata sarbatorilor de iarna), revenim acum cu raspunsurile la intrebarile voastre:

1. fiecare student a primit prin email cate un voucher, valabil pentru un singur examen gratuit, dupa cum s-a comunicat la cursuri. Singura varianta de a da examenul a doua oara pentru cei care consuma voucherul gratuit de la Google este platirea examenului (50 USD), direct pe site-ul GCP

2. studentii care au luat examenul pana pe 31 decembrie din prima incercare intra in concursul pentru castigarea unei tablete Android, in functie de punctajul luat la examen

3. la cursurile din lunile februarie-martie (programul va fi comunicat in urmatoarele 2 saptamani) vor participa doar cei care au trecut examenul de Fundamentals (scor 85%).

pana acum, toate acestea au fost deja comunicate catre studenti

in plus, pentru ca (a) multi dintre cei care au dat examenul au luat un scor foarte apropiat de cel de trecere, (b) unii nu au primit/ gasit voucherul sau (c) nu s-au inteles foarte clar regulile, vom da inca o sansa celor care nu si-au luat examenul pana la data stabilita, astfel:

4. vom lua in calcul rezultatele la examene pana in data de 31 ianuarie (deci mai aveti inca o luna pentru a lua examenul cu 85%) pentru accesul la cursurile din acest trimestru.

pentru a fi siguri ca aveti si o a doua/treia sansa de a lua examenul, va recomandam sa dati testul inainte de data de 23 ianuarie (trebuie sa treaca 7 zile intre doua incercari)

5. vom acorda noi vouchere pentru examen celor care cer acest lucru (vom trimite un link pentru inscrierea pentru un nou voucher in cursul saptamanii viitoare). De asemenea, voucherele deja trimise inca sunt valabile si le puteti folosi daca nu ati facut-o deja.


Va multumim, si speram sa ne revedem la cursurile din Februarie-Martie, unde vom vorbi despre SEO, Mobile advertising, si vom invata despre Advanced Search. La finalul lunii Martie, cei care trec examenul Advanced vor primi certificarea Google (GQI). Succes! 

Rares Rusu
Marketing Manager, Google Romania

Post has attachment
Gasiti mai jos cursul de saptamana aceasta, ultimul training pregatitor pentru Examenul Google Advertising Professional Fundamentals.
Succes!

https://docs.google.com/open?id=0Bzrry-4NMo1NUVJpZGJWTmF2VTA

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded