Profile cover photo
Profile photo
GOAStudio | London residential architecture
9 followers
9 followers
About
GOAStudio | London residential architecture's posts


Oops, we did it again...

Amazing news and with great thanks to BUILD Magazine for the honour and the award for the SECOND year running!!

GOASTUDIO | WINNER IN THE 2016 ARCHITECTURE AWARDS | BUILD MAGAZINE

Best Residential Architecture Firm - London | June 2016

Post has attachment
GOASTUDIO | WINNER IN INNOVATION & EXCELLENCE IN RESIDENTIAL ARCHITECTURE LONDON
Photo

Post has attachment
Adding a single storey rear extension and internal alterations to create an enlarged kitchen and dinning area on the ground floor; change of floor levels to create a raised terrace area adjacent to the living areas that opens up to the rear garden.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Grange Park, Enfield N21, London | House extension
10 Photos - View album

Post has attachment
Rear /side extension, roof extension to create a remodelled and refurbished single family dwelling.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Herne Hill, Lambeth SE24, London | Rear house extension
6 Photos - View album

GOASTUDIO | SHORTLISTED FOR AN INNOVATION AND EXCELLENCE AWARD

Awards in Architecture | Corporate LiveWire | January 2016

Post has attachment
GOASTUDIO | WINNER IN THE 2015 ARCHITECTURE AWARDS | BUILD MAGAZINE

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Rear and side extension to a terraced house, full refurbishment and internal alterations to include reinstating the property’s original features.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
East Finchley, Barnet N2, London | House extension
5 Photos - View album

Post has attachment
Sympathetic internal refurbishment, change of use, remodeling / rebuilding of a two storey rear extension, and substantial internal alterations. Grade II Listed Building in a Conservation area. Residential use of upper floor, commerical use at the ground floor. The environmental measures as part of this development included: sustainable urban drainage strategies in the landscaped areas, area for recycling bins in the rear garden area, use climbers on green wall areas, landscaped areas with good vegetation structure to support biodiversity, use of reclaimed bricks for external face of new rear extension, specification of certified timber, use of low strength mortar to allow for re-use of bricks, use of water efficient features and fittings, use of sustainable materials when they enhance the historic character of the building. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Angel, Islington EC1, London | Listed house extension
9 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded