Profile cover photo
Profile photo
GNSoft
4 followers -
Ügyvitelt egyszerűsítünk!
Ügyvitelt egyszerűsítünk!

4 followers
About
Posts

Felhőügyvitel oldalunk megújult! Bővebb információkkal, mégis egyszerűbb, átláthatóbb formában állunk meglévő és leendő "felhős" ügyfeleink rendelkezésére!
www.felhougyvitel.hu
Add a comment...

2014. szeptember 30-án konferenciát rendezünk a kötelezőan alkalmazandó EMMI rendelet előírásairól, az ÁNTSZ ellenőrzési szempontjairól és ezek GNSoft élelmezési rendszerekben való támogatásáról, a főzőkonyhák folyamatos üzemeltetésének buktatóiról, stb. Részletek és jelentkezés az ingyenes konferenciára:
http://www.gnsoft.hu/konferencia_jelentkezes
Add a comment...

Minden kedves ügyfelünknek, minden pluszolónknak, illetve minden Google+, Facebook és honlap látogatónknak nagyon kellemes húsvéti Ünnepeket kívánunk!
...na és persze sok locsolót a hölgyeknek és sok piros tojást a fiúknak!
Gálné Betty és Gál Norbert
Add a comment...

Elindult YouTube csatornánk, elsőként a SZIME konferencián elhangzott előadásunk illetve nyereménysorsolásunk videói tekinthetők meg:
www.youtube.com/gnsofthu
Add a comment...

Post has attachment
2012. szeptember 27-28-án támogatóként, kiállítóként és előadóként részt vettünk a XIV. SZIME konferencián. Prezentációnk az ügyvitel egyszerűsítéséről szólt.
 A résztvevők között 2 szakellátási, 2 alapszolgáltatási szoftvercsomagot sorsoltunk fél év támogatással. Ráadás nyereményként pedig egy tábla számítógépet is kisorsoltunk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Innovatív új szolgáltatást hoztunk létre, ProDiuS rendszerünket már saját felhőalapú szervereinken is biztosítjuk ügyfeleink részére.
A felhőalapú szoftver-szolgáltatásunk azt jelenti, hogy ügyfeleink/felhasználóink ProDiuS rendszerüket Internet kapcsolat segítségével bárhol és bármikor elérhetik gondozási, élelmezési és irodai rendszerüket. Az adatok biztonságára és visszállíthatóságára garanciát vállalunk.
 
A szolgáltatásunkkal kapcsolatban további információk az alábbi weboldalunkon találhatók:
 http://www.felhougyvitel.hu/
Add a comment...

Post has attachment
Új szoftverpályázatokat indítottunk szociális szakellátás és alapszolgáltatás témakörökben, a licenszdíj 90%-ára lehet pályázni.
Részletek az alábbi weboldalon: http://www.szoftverpalyazatok.hu/
Add a comment...

A GNSoft májusban ünnepli fennállásának 16. évfordulóját.
Ez alkalomból a ProDiuS Instant Iroda-Express rendszerünk május 31-ig teljesen díjmentesen igényelhető örökös használatra, sőt, szoftverkövetést is biztosítunk hozzá, szintén ingyenesen.
http://www.gnsoft.hu/megoldasok.php?megoldas=i1
Add a comment...

Post has attachment
A szociális szakellátó és alapszolgáltató intézményeknek 2012-ben kötelező lesz a KENYSZI rendszerbe naponta adatot szolgáltatni.
A ProDiuS Integrált Rendszerünk támogatja majd mind a kezdeti Excel adatok betöltését (jelenleg is dolgozunk rajta), mind pedig a napi adatszolgáltatást.
Mivel 2012. júliustól akár normatíva megvonással is járhat az adatszolgáltatás elmulasztása, ezért úgy gondoltuk, hogy létrehozunk egy külön weboldalt az adatszolgáltatással kapcsolatos feladatokkal és a mi közreműködésünkkel kapcsolatban:
Add a comment...

Február 15-ig tartó szoftverpályázataink lezárultak.
Köszönjük a pályázatokat!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded