Profile cover photo
Profile photo
Glas om Lood
7 followers -
Wij maken websites, webshops en apps en helpen je je product in de markt te zetten.
Wij maken websites, webshops en apps en helpen je je product in de markt te zetten.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
A fresh new look, hatsikidee
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Lionheart Travel Gear verkoopt super toffe reisgadgets. Wij ontwierpen de productverpakkingen en de webshop voor ze. 

Post has attachment
Na zes maanden buffelen is het eindelijk zo ver: de nieuwe PeterPrint.nl staat online! Petje af voor de mannen en dame van Glas om Lood; Arno, Dominique en Suus hebben een fantastische prestatie geleverd. Samen met het team van PeterPrint.nl is het gelukt om een van a tot z geautomatiseerde printshop neer te zetten. Zo zie je maar weer: met een beetje Magento en een beetje Glas om Lood zijn de mogelijkheden eindeloos!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Klik dan zeker even door naar PeterPrint.nl en laat ons weten wat je ervan vindt!
Photo

Post has attachment
Als opdrachtgever werk je graag samen met een bedrijf die haar zaakjes goed op orde heeft. Vanaf onze oprichting voldoen wij alle facturen binnen de gestelde betalingstermijnen, en meestal per omgaande. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de hoogst haalbare waardering op het betaalbedrag krijgen. Dit betekent dat wij financieel goed voor het team zijn. Hier zijn wij trots op.

Post has attachment
We zijn trots dat we weer een mooie website hebben opgeleverd, dit keer voor het Groningse drink- en eetlokaal Peter Pan. Eigenzinnig Gronings eten met een internationale knipoog dat je absoluut een keer geproefd moet hebben! 

Post has attachment
Om 16:00 uur is het dan zover, de officiële lancering van Ivory Studio! De Groninger Internet Courant is al enthousiast, bekijk hun artikel op de onderstaande link!

Na een jaar lang hard werken is het eindelijk (bijna) zo ver: aanstaande donderdag 17 april gaat Ivory Studio live. Met dit pakket kun jij als grafisch vakidioot in een handomdraai, eenvoudig interactieve video's ontwikkelen en publiceren. 

Post has attachment
Sinds vandaag zijn we ook op Google+ te vinden! We helpen je verder met je website, webshop of app. Kom een keer koffie drinken!
Wait while more posts are being loaded