Profile cover photo
Profile photo
Gitte Mandrup
Brænder for udvikling af Forretningsdrevet HR i danske virksomheder. Forretningsdrevet HR ekspert & Leading Learner, der gerne deler viden og erfaring til gavn for HR professionelle.
Brænder for udvikling af Forretningsdrevet HR i danske virksomheder. Forretningsdrevet HR ekspert & Leading Learner, der gerne deler viden og erfaring til gavn for HR professionelle.
About
Posts

Post has attachment
Lyt til interview med Mija Lønvig Frandsen:
"Da jeg blev spurgt, hvorfor jeg ville arbejde med HR, kom jeg med det mest tåbelige svar, og fik selvfølgelig ikke jobbet."
Hør også om:
Hvorfor det ikke er nok, at ville arbejde med mennesker, som begrundelse for at få et HR job.
Værdien af at have ledelse og en anden faglighed med ind i HR rollen.
Perspektiver på HR Business Partnering og på rollen som HR Business Partner.
Det er svært at være HR Business Partner, hvis du kun har gået i HR skolen.
* * * * * * * *
Mija bidrager med erfaringer, læringspunkter og gode råd på DIN VEJ IND I HR forløbet www.dinvejindihr.dk,som hjælper dig med at stå superskarpt, når du skal i spil til dit næste HR job. Forløbet stiller nemlig skarpt på din drivkraft for at være i HR og på dit unikke bidrag til det HR job, du vil byde ind på.

Post has attachment
HR Trends 2018
Samling af artikler med HR trends:
10 Workplace Trends You’ll See In 2018
The 2018 Human Resources Trends To Keep On Your Radar
8 major HR Trends for 2018
8 talent management trends for 2018
HR Technology For 2018: Ten Disruptions Ahead

Post has attachment
HR Kickstart 2018
Skal HR-teamet have en stærk start på det nye år med fælles retning 2018?
På tre timer får I styr på afgørende spørgsmål og svar, der forstærker HR-teamet som en effektiv og resultatskabende samarbejdspartner i forretningen. En Forretningsdrevet HR Roadmap hjælper jer med at holde rette fokus.

Se hvad HR Manager, Bettina Buch siger om den HR Kickstart, hun fik i 2017:
"HR KICKSTART WORKSHOP gav god inspiration til, hvorledes HR professionelle ved hjælp af nogle grundlæggende spørgsmål og modeller kan omsætte de forretningsmæssige mål til HR indsatser og aktiviteter.

Gitte har en meget inspirerende måde at forklare den forretningsorienterede tilgang til HR på. Hendes modeller er let forståelige og understøttes af eksempler fra hendes praktiske erfaring fra egen HR ledelse, hendes arbejde med HR teams fra danske og internationale virksomheder samt krydret med ledelsesteorier.

Gittes tilgang til, hvorledes HR bør arbejde i en virksomhed er unik i danske sammenhænge – og for alle HR interesserede er det en sund øvelse at blive udfordret på, hvorledes HR bidrager til forretningen. HR er ikke til “fordi det gør alle andre virksomheder” – HR er en del af forretningen og vil skabe værdi, når HR initiativerne udspringer af de forretningsmæssige mål og strategier."

Post has attachment
"Jeg har netop brugt morgenen på at tjekke din blog ud, og hold da op! Jeg er helt blown away! Det er super relevant læsning, og præcis sådan jeg tænker HR. Jeg har tilladt mig at cirkulere linket til www.hrblog.dk til mine kollegaer, så vi kan bruge dine artikler til at sørge for mere kvalitet og forretningsorienteret diskussioner til vores møder."
HR Konsulent, Line Olesen

Post has attachment
Preboarding – den kritiske periode inden onboarding
Udnytter I medarbejdernes moment of power?
25 % af alle nyansatte forlader deres job indenfor det første år.
Læs om preboarding i en onboardingkontekst.

Post has attachment
NY BOG: FORMLEN FOR FORRETNINGSDREVET HR
Godt begyndt er halvt fuldendt – jeg er nået halvvejs i skriveriet på min næste bog:
FORMLEN FOR FORRETNINGSDREVET HR.

Glæder mig sådan til, at bogen udkommer i det nye år, så danske HR-professionelle ikke behøver at lave de samme fejl, som jeg og andre har gjort, men i stedet meget hurtigere og lettere kan blive den resultatskabende samarbejdspartner, virksomheden har brug for.

Fedt at samle og strukturere alle mine erfaringer, råd og redskaber i den bog, jeg ville ønske, jeg selv havde haft, dengang jeg blev HR ansvarlig på Det Kongelige Teater for 100 år siden.

Hvis du vil have besked, når bogen er klar, så tilmeld dig her www.hrnyt.dk. Når du tilmelder dig, får du også en 10 siders guide med Genveje til Forretningsdrevet HR + masser af inspiration i din inbox, som hjælper dig med at stå knivskarpt som HR-professionel i din virksomhed.
Photo

Post has attachment
Hvilket HR aftryk vil du og dit HR team sætte i det nye år?

Få en plan for, hvordan I kan arbejde 3 vigtige spørgsmål og svar i din virksomhed, så I kan sætte det HR aftryk, som virksomheden har brug for, og som I gerne vil opnå.

Post has attachment
3 vigtige spørgsmål for HR på vej ind i 2018
Enkle spørgsmål (men knap så simple svar) afgør, hvor god din HR indsats for det nye år ender med at blive.

Graden af succes for dig og for HR afhænger af dig og dine HR kollegaers evne til at håndtere disse spørgsmål og svar, der er nøglen til, at netop du og dine HR kollegaer er den resultatskabende HR samarbejdspartner, som top- og linjeledelse hverken kan eller vil undvære.

Post has attachment
GRATIS BONUS
Vil du gerne kvalificere dig i det HR job, du har, eller vil du gerne kvalificere dig, mens du leder efter det HR job, du drømmer om?

Læs mere om tilbuddet her >> https://www.linkedin.com/pulse/gratis-bonus-til-dig-der-vil-kvalificere-dit-næste-hr-gitte-mandrup/

Hvis du ønsker at stå stærkere, når du skal byde ind på dit næste HR job, er her et tilbud med en GRATIS BONUS til dig.

Du får DIN VEJ IND I HR forløbet med som GRATIS BONUS ved tilmelding til udviklingsforløbet for HR Business Partner http://www.hrbp.dk eller for HR Chef http://www.hrchef.dk inden 15. december 2017.
Photo

Post has attachment
Hvordan står det til med samarbejdet i din HR-afdeling?

Mit generelle indtryk fra landets større HR-funktioner er, at der er rigeligt med plads til forbedringer i dialogen og i samarbejdet mellem de forskellige teams i HR-afdelingen.
Wait while more posts are being loaded