Profile cover photo
Profile photo
Gert Nilsson
318 followers
318 followers
About
Posts

Post has attachment
Studiecirkel i Malmö och Lund. Moderna didaktiska metoder baserade på den digitala utvecklingen!!

Post has attachment
Målet för studiecirklarna är att lära sig didaktiska- och pedagogiska-metoder och tekniker som optimerar elevernas lärande med hjälp av digitala verktyg och program, nu och i framtiden!!

Post has attachment
Målet för studiecirklarna är att lära sig didaktiska- och pedagogiska-metoder och tekniker som optimerar elevernas lärande med hjälp av digitala verktyg och program, nu och i framtiden.

Studiecirkel: Didaktik, pedagogik och digitala verktyg.
Är du som är lärare, förskollärare, fritidspedagog, skolledare eller arbetar inom utbildningsverksamhet intresserad av att delta i en studiecirkel där vi lär oss nya metoder, digitala verktyg, pedagogik och didaktik som optimerar lärandet i skolan?? Jag har tänkt starta studiecirklar i Malmö och Lund i höst. Hör av dig om du är intresserad!! Anmäl intresse här: https://goo.gl/forms/wbXo7NNC9qtZ05Cs För alla från förskolan till gymnasium! Passar alla, oavsett förkunskaper och vilken digital enhet du vill använda, iPad, Android surfplatta, Chromebook, PC, laptop eller Mac. Det kommer att bli sammanlagt fyra studiecirklar a´ fyra ggr tre timmar i varje cirkel. Den första handlar om allmän IT-kunskap, medie-kunskap, Internet och moderna didaktiska metoder. Fortsättning 1 handlar om fördjupning i metoder som Blended Learning (Flippa klassrummet), Connected Learning, ChallengeBased Learning, Projektbaserat lärande och ett flertal andra. Fortsättning 2 handlar om webb 2.0, molntjänster som google education, office 365 och andra tjänster som kan användas med de moderna didaktiska metoderna. I Fortsättning 3 går vi igenom massor av webbaserade gratis verktyg som du kan använda tillsammans med din didaktik och pedagogik i det moderna klassrummet. I Fortsättning 4 knyter vi ihop allt och ger en helhet. Alla cirkeldelarna tar avsats i de läroplaner som finns för förskolan, grundskolan, gymnasium och vuxenutbildningen. Vi kommer att arbeta agilt i cirklarna, vilket innebär att ni kommer att efter varje träff ha färdiga konkreta exempel som ni kan använda direkt med era elever. Start för första cirkeln är tänkt kvällstid, 18:00-20:30, i oktober med avslut i november med de följande cirklarna under vårterminen 2017. Arrangör blir ABF i Malmö och Mitt Skåne http://www.abf.se/
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

På denna testsajt har du möjlighet att testa dokumentdelning och bloggfunktioner. När du registrerat dig och loggat in, så hamnar du i dokument biblioteket där du kan skapa mappar och ladda upp dokument. Är ni en grupp som vill testa dokument delning mellan er, så hjälper jag er få en egen plats för detta.
Välkommen - DemoX
Välkommen - DemoX
demo.skolitskane.se

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded