Profile cover photo
Profile photo
Geoteam
6 followers -
Teambuilding en GPS Citygames
Teambuilding en GPS Citygames

6 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Participate in the contest "Surprise-city" and discover which new city will be added soon to our offer. Win a teambuilding!
https://www.facebook.com/GEOTEAM
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DEME conquers the Crime Wave citygame records in Ghent and Bruges! Who will challenge them?
Add a comment...

Post has attachment
De Vakgroep Ontwikkelings, Persoonlijkheids en Sociale Psychologie van de Ugent werd ingeschakeld om de geheimzinnige outsider in Gent op te sporen en bij de kraag te vatten. Dankzij hun doordachte aanpak, de juiste bondgenootschappen en teamwork, behoedden zij de Gentenaars van nog meer kwaad!
www.geoteam.be/het-bondgenootschap
Photo
Add a comment...

Post has attachment
To assist you even better, we have completely redesigned our website. You get a clear overview of all the activities that will fit in what you want to do: team building, bachelor game or going out with friends, family or school. Make your choice on www.geoteam.be and discover lots of great ideas.
Add a comment...

Deze maand onthulden heel wat speurders een heleboel mysteries in Mechelen, Ieper, Antwerpen en Lier. Het Bondgenootschap haalt niet alleen de Sherlock Holmes in de deelnemers naar boven, maar moedigt teamwork en zin voor onderhandelen aan. Bij Bouwbedrijf Floré, OCMW Bredene, SIBSO Begijnenvest en BNP Paribas Fortis Factor hebben ze bewezen snuggere mensen aan boord te hebben. Maar wees gerust, GEOTEAM heeft nog meer mysteries verborgen in heel België. Aan jullie om ze op te lossen.
Add a comment...

Een nieuwe manier om je producten in de kijker te zetten? Nodige je businessklanten en prospects uit op je eigen Citygame! Newtel Essence zette samen met enkele van haar partners en GEOTEAM de Newtel City Challenge op poten in de Mechelse binnenstad. De deelnemers ontdekten op hun GPS tocht de leukste hoekjes van Mechelen maar ook de producten die door de partners werden voorgesteld op hun ipad. Als je de korte voorstelling bovendien aandachtig had gevolgd, kon je de bijhorende vraag oplossen en een leuke foto maken. Op wandel, leg je makkelijk informele contacten en werden ervaringen uitgewisseld. Uiteraard werden de winnaars beloond met een reeks mooie prijzen. Wij kijken al uit naar de volgende editie!
Add a comment...

Post has attachment
Studenten van het Sint-Alloysius internaat beleefden een leuke namiddag tijdens de GPS City Challenge in Lier.
http://www.geoteam.be/citygames/gps-citychallenge
Add a comment...

Kom op 7 en 8 september Shoot Out spelen op Gameland in pretpark Bobbejaanland. Bezoek de stand van OupostCitygames en speel gratis een spannend Shoot Out GPS game life tussen de attracties. http://outpostcitygames.be/
http://www.gameland.be/
http://www.geoteam.be/citygames/shootout
Add a comment...

Post has attachment
De verhoogde waakzaamheid als gevolg van de terroristische dreiging sinds begin augustus kan eindelijk opgeheven worden dankzij dit speurdersteam van Amonis. Zij konden tijdens Het Bondgenootschap de geheimzinnige persoon eindelijk arresteren in Brussel en verdienden daarmee een medaille voor moed en teamspirit! 
http://www.geoteam.be/citygames/bondgenootschap
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded