Profile

Cover photo
Georg Adamsen
Works at GSAdev
Attended University of Aarhus
Lives in Aarhus
88 followers|157,623 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Jeg er glad for Dinero Pro. Anmeldelsen er helt frivillig osv.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Singletasking forbedrer din effektivitet, dine relationer og din anseelse. Akademisk skrivning kræver også singletasking.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Hvad er værre end at bruge dage på at reinstallere programmer, dokumenter og billeder m.m., når en computer går i stykker (eller bliver stjålet eller går til i en brand)?

Svar: Ikke at have en sikkerhedskopi et sikkert sted (hvilket vil sige et ANDET, SIKKERT sted, f.eks. i skyen).

SugarSync fungerede rimeligt, indtil jeg skulle hente det hele ned igen. Det tog næsten 100 år, eftersom deres download-hastighed var elendig.

Nu bruger jeg Onlime. Hurtigt op, hurtigt ned. Og sFTP-adgang. Supporten er på dansk, og prisen? Den er meget konkurrencedygtig. 29 kr. pr. måned for ubegrænset backup med bevarelse af 30 versioner af ens filer. Se mere på http://www.onlime.dk!

PS: Jeg har ikke fået noget for dette opslag, men er udelukkende et resultat af, at jeg nu gennem næsten tre uger har stresstestet Onlime inkl. Sky Drev (hvor du kan få op til 10 GB online-lager).
 ·  Translate
Online backup hos os har mange fordele - Bedre sikkerhed, større fleksibilitet og masser af funktioner. Og så er det nemt og på dansk, så det er til at forstå!
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
What «I hear what you say» really means!
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Digital farvestyring skitserer nødvendig baggrundsviden om teori og standarder, men beskriver også ganske udførligt, hvordan man i praksis foretager digital farvestyring og afleverer sine produktioner til tryk.

Pris pr. side er relativt høj, men værd hver en krone. Det er virkelig en bog, som alle, der arbejder med digital farvestyring direkte eller indirekte, bør have stående.

I sagens natur er det en ret teknisk bog, men ved hjælp af ordlisten bag i bogen og ikke mindst Google og Wikipedia går det alt sammen. Det kan også være en god idé at kigge på de efterfølgende sider, hvis der er noget, der ikke umiddelbart bliver forklaret. Det gælder f.eks. begrebet "rendering intents".

En redaktør ‒ eller blot en læser med interesse for digital farvestyring ‒ kunne have gjort bogen lidt mere læsevenlig uden en voldsom forøgelse af sidetallet. Og have rettet de forfærdelig mange steder, hvor ord skulle have været skrevet sammen eller med bindestreg.

Men bogen anbefales alligevel!
 ·  Translate
En bog der forener teori og praktik! Det er den erfarne farvestyringskonsulent Bård Blytt Sandstad, der har skrevet denne bog. Bogen er således forankret i solid empirisk viden om farvestyrings problematikker, og ikke mindst hvorledes de løses i mediegrafiske produktionsmiljøer lige fra ...
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
En gennemtænkt analyse, som jeg anbefaler, at man forholder sig til.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Har du en gyldig licens til Photoshop CS3 eller nyere, kan du nu indtil 31.12 skifte til Photoshop CC med Lightroom for 91,02 kr. pr. måned. Det er 1/4 af prisen for Creative Cloud. Et kup for fotografer.
 ·  Translate
Here you can access, view, and share creative files saved in Adobe Creative Cloud from virtually any internet-connected device.
1
Georg Adamsen's profile photo
 
Tilbudet er forresten blevet fornyet i år, men kun en begrænset periode.
 ·  Translate
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Acrobat DC hjælper dig med at spare tid og penge

Har du brug for en underskrift på et tilbud eller en kontrakt fra en kunde?
Har du brug for underskrifter på referater, vedtægter eller forretningsordener?
Mangler du elektronisk arkivering af de underskrevne filer?
Skal du tjekke, om PDF-filer er tilgængelige?

Acrobat Pro DC har mange kræfter, de fleste ikke opdager.  
Adobe Document Cloud (som fås alene eller som del af Adobe Creative Cloud) er løsning.
At sende PDF-filer til underskrift sparer tid og penge.

Hør gerne nærmere.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Supergod tutorial
By separating color and tone from texture detail, you can make quick work of tricky retouching jobs in Photoshop. Read more at http://creativepro.com/article/frequency-separation-retouching-photoshop
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Krystalnætter giver et psykologisk indblik i menneskesind, som udsættes for ondskab, vanvittige belastninger og ulykkelige tab. Det meste af bogen foregår i et lille lokalsamfund i nærheden af Hjørring. Dorte Hummelshøj Jakobsens portræt af de mennesker, der bor i Kalum, bringer os tilbage i slutningen af 60'erne, hvor verden var lille, og tempoet en ganske anden. Til at begynde med, i al fald.
Krystalnætter er en velskrevet, spændende, til sidst meget spændende roman. Den forfalder ikke til urealistiske virkemidler, selv om det måske i første omgang kunne virke sådan. Der er en form for psykologisk "logik" i plottet, som, så vidt jeg kan vurdere, hænger godt sammen. Men forfatteren kan ikke frikendes for også at ville drille os lidt undervejs. Jeg prøver altid at undgå at blive drillet af krimiforfattere, men det lykkes heldigvis ikke altid, således ikke i læsningen af Krystalnætter.
Jeg lurede et par steder på, om visse ord virkelig blev brugt i 1967, men ellers giver e-bogsudgaven, som er opdateret sprogligt og typografisk, ikke anledning til bemærkninger.
Det er en rigtig god bog, som jeg anbefaler og giver fem krystalklare stjerner.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Native Microsoft iPad apps: Word, Excel, Powerpoint released today. Powerpoint for iPad works fine with files created on the Windows platform. Good news, very good news indeed.
1
Add a comment...

Georg Adamsen

Shared publicly  - 
 
Preview dine Photoshop-pensler, -mønstre osv. Ganske uundværlig og utrolig billig!
 ·  Translate
1
Betsy Tuma's profile photo
2 comments
 
Georg,
Sorry for replying to your Dutch in German.  DOH! Super happy to have you as a customer and supporter of Preset Viewer! Thank you, thank you, thank you!
Add a comment...
Story
Tagline
Tekstforfatter, vejleder og udviklingskonsulent
Introduction
Tekstforfatter og udviklingskonsulent med en baggrund inden for kommunikation, HR, kompentenceudvikling, forskning, undervisning, organisatorisk og pædagogisk udvikling.

Her får du et par stikord om mig:

+ Teolog (cand.theol. 1993; dr.theol. 2002) med særlig interesse for sprog, fortælling og kommunikation
+ Udviklingsorienteret: mennesker, organisationer, systemer
+ Virksomhedskommunikation inkl. hjemmesider og sociale medier

Education
 • University of Aarhus
  Cand.theol., 1983 - 1993
 • Det teologiske Menighetsfakultet / The Norwegian Lutheran School of Theology
  Dr.theol., 1994 - 2002
 • netau.dk
  Human Resource Management, 2007 - 2007
 • mediationcenter a/s
  Mediator, 2007 - 2007
 • Pastoralseminariet i Århus
  Praktisk-teologisk uddannelse, 1992 - 1992
Basic Information
Gender
Male
Other names
Georg Stubkjær Adamsen
Work
Occupation
Virksomhedskommunikation (markedsføring, hjemmeside, sociale medier)
Skills
Kommunikation, personale- og organisationsudvikling, forskning og uddannelse
Employment
 • GSAdev
  Konsulent, 2012 - present
 • Opgavedoktor
  Konsulent, 2014 - present
 • Aarhus Kommune
  Kommunikationsmedarbejder, 2013 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Aarhus
Jeg var på vej mod de 50 og i rigtig dårlig form psykisk og fysisk. Jeg vidste egentlig godt, jeg burde få noget mere motion, men fitnesscentre var _ikke_ noget for mig. Jeg kendte ikke Fysiosekvens. En af min kones arbejdskolleger anbefalede Fysiosekvens. Første gang holdt jeg til 8 minutter, så var der udsolgt. Men stille og roligt gik det fremad. Jeg havde allerede klaret det, hvis ikke Fysiosekvens havde været et rart og roligt sted med medarbejdere med god indlevelse og kunder, der smilte, roste, bød på kaffe, eller lod mig være, hvis det var, hvad jeg kunne holde til. Jeg har stadig brug for Fysiosekvens, for formen skal holdes vedlige, og vægten vil nok altid være en udfordring. Jeg ville ønske, at mange flere, især mange flere mænd, ville gøre som mig. Ikke alle træningscentre er ens. Fysiosekvens er professionel og rar. Jeg giver Fysiosekvens min allervarmeste anbefaling.
• • •
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
12 reviews
Map
Map
Map