Profile cover photo
Profile photo
Gazeta Din Vest
6 followers -
ATITUDINE, PROFESIONALISM, ADEVĂR!
ATITUDINE, PROFESIONALISM, ADEVĂR!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Douăzeci de percheziții la traficanții de țigări din vestul țării. Cum acționa gruparea
Add a comment...

Post has attachment
Cal căzut într-un canal cu apă în Cartierul Plopi salvat de la înec
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Salonul Mirilor și-a deschis porțile. Mara Bănică, invitat-surpriză

Salonul Mirilor și-a deschis astăzi porțile. Cuplurile care sunt în căutarea unei rochii de mireasă, costum de ginere și tot necesarul pentru organizarea unei nunți pot trece pragul Centrului Regional de Afaceri din Timișoara în acest weekend. Aici are loc cea de-a zecea ediție a Salonului Mirilor.

Evenimentul este organizat de CCIA Timiș și reuneşte peste 70 de firme, branduri naționale și internaționale, care expun o gamă diversificată de produse şi servicii specifice celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu: nunta.

Rochii de mireasă spectaculoase, costume de mire, toalete de gală, invitații și mărturii, buchete de mireasă și aranjamente florale, bijuterii și accesorii dar și oferte de organizare nunţi, servicii de decorare, cofetării și restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închiriere limuzine, servicii foto-video și sonorizare, hair-styling și make-up artists.

Noutatea din acest an este “White Friday”, adică 500 de rochii noi, fiecare la preț de 1000 lei. Viitoarele mirese au de unde alege rochia potrivită. Astfel că la cabinele de probă a fost înghesuială în prima zi a Salonului Mirilor. “Caut o rochie tip sirena, ceva simplu, fără pietre. Acum am ajuns, n-am apucat să ma uit la toate modelele”, “Am găsit o rochie, dar mi-e mare, trebuie modificată și îi stric croiul. În luna mai am nunta, așa că mai e vreme de căutat”, “Am nunta în 21 mai și am venit să caut o rochie. Cred că asta e aleasa. Vreau să fie simplă, finuță, gen prințesă”, “Am un model de rochie, dar nu-l găsesc deocamdată. Caut ceva gen prințesă. Modelul l-am văzut pe internet. Nunta o avem în iulie”, “Deja am luat rochia, a costat 2600 lei. E stil prințesă”, au spus câteva dintre tinerele viitoare mirese.

Cei care vor trece pragul expoziţiei, pe parcursul celor trei zile, vor avea parte și de un bogat program conex: demonstraţii de hair styling și make-up, prezentări de firmă și produse, concertul trupei PHASER, o tombolă care oferă şansa de a câştiga o superbă rochie de mireasă și multe alte cadouri suspriză.“În aceste zile CRAFT va deveni locul perfect pentru nunta ideală. Expozanții noștri pun la dispoziție întreaga gamă de servicii conexe unei nunți într-adevăr perfecte. Astăzi, de la ora 18 așteptăm toate doamnele la parada modei, cele mai spectaculoase ținute de mireasă, costume de miri și tot ce înseamnă rochițe, bijuterii, freze, make-up, etc. Sâmbătă așteptăm tinerii care sunt mai timizi să spună DA doar pentru o zi. Pentru acesta, alături de un certificat de căsătorie le oferim o fotografie gratuită, o lecție de dans și celor mai norocoși o cină romantică la un restaurant din Timișoara”, spune purtătorul de cuvânt al CCIAT, Rodica Olinic.

Despre tendințele în ceea de privește organizarea nunților și a rochiilor de mireasă ne vorbește Larisa Ivan, unul dintre organizatori: “Tendințele sunt ca în fiecare an, în mișcare. Pe partea de rochii de mireasă se poartă cele în culori nude, piersic, rozaliu. Pe partea de decor se poartă culorile neutre, un argintiu, de exemplu. În materie de costume de bărbați, croiurile sunt simple. Nu au crescut preţurile în ceea ce priveşte organizarea de nunţi, acestea sunt aceleaşi de şapte ani pe partea de restaurante şi servicii de decor”.

La rândul său, make-up artistul Sabina Cornea consideră că o mireasă trebuie să fie clasică, angelică, diafană. “Mireasa trebuie să fie clasică, angelică, diafană. Acum se poartă rujul închis la culoare, dar nu la orice morfologie a feţei se potriveşte. Aşa că ţelul meu nu este să fac mireasa să nu fie recunoscută în ziua nunţii de către invitaţi. Trebuie să păstrăm trăsăturile ei natural, să punem în evidenţă ce are ea cel mai frumos”, explică Sabina Cornea, make-up artist.

Timișorenii prezenţi la deschiderea oficială a evenimentului au avut ocazia să o întâlnească pe jurnalista Mara Bănică. Ea a fost invitată special și a luat cuvântul pe scena Salonului Mirilor. Aceasta a explicat motivul pentru care se află în capitala Banatului.“Întâmplarea a făcut ca eu şi viitorul meu soţ, care nu are costum (n.r. – de mire) să cunoaştem un cuplu din Timişoara, care are afaceri şi în Bucureşti, iar el şi-a ales costumul de ginere. Aşa că eu m-am gândit că dacă toate lucrurile astea se leagă şi n-o fi întâmplare, o fi Dumnezeu, de ce să nu vin să-mi iau şi eu rochia de la Timişoara pentru că sunt oameni mult mai talentaţi pe aici decât pe la noi. Aş vrea să duc acasă, la Bucureşti, ceea ce vă caracterizează pe dumneavoastră, pe bănăţeni: bunul simţ şi educaţia. Din păcate, nouă, în zona aia, ne lipseşte”, a spus Mara Bănică.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
CCIAT încheie anul cu succes. Vezi bilanțul proiectelor în 2015

CCIAT încheie anul cu succes.Târgurile, expoziţiile sau misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în 2015.

Valoarea totală a proiectelor este 23.420.000 euro. Acestea au fost organizate atât în ţară cât şi în străinătate. “Am avut o serie de parteneriate externe, de asemenea expoziții în afara țării. Am avut un an plin cu seminarii, 15 la număr. Au participat șase sute de persoane. Am organizat șase expoziții, cam două ediții ale Salonului Industriei Ușoare, Universul Casei Tale și Salonul Mirilor. De asemenea am avut organizate misiuni economice în toată Europa prin organizare de parteneriate de afaceri în Italia, la Florența. Am avut vizitarea expozițiilor la Munchen și multe întâlniri”, a transmis Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

În plus, au fost finalizate cinci mari proiecte, printre care „Made in Banat”, „CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”. “În acest an am finalizat cinci proiecte de suflet. Am încheiat proiectul Made in Banat, care a avut un succes extraordinar și unul care a avut conferința de presă de final, Competențe Anteprenoriale Sociale. Acest proiect a vizat persoanele din grupurile vulnerabile. Suntem prima Cameră din țară care și-a oprit atenția asupra acestor persoane. Am creat 34 de noi locuri de muncă, am înființat șapte structuri sociale”, completează directorul CCIAT.

Pentru 2016, reprezentanții instituției au în plan șapte proiecte transnaţionale care sunt deja depuse și patru proiecte transfrontaliere România-Serbia.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded