Profile cover photo
Profile photo
Gamestalker
10 followers -
Gamenieuws met een bite
Gamenieuws met een bite

10 followers
About
Gamestalker's posts

Post has attachment
Dat geen wat voor de zomer door moet gaan is weer begonnen, ook voor ons. De komende tijd zullen wij dan ook op zoek gaan naar prachtige stranden met wuivende palmbomen.

Post has attachment
Dat Sony de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren is om de PlayStation-familie nog verder uit te laten lopen op kamp Redmond wordt steeds duidelijker. Het Japanse bedrijf heeft namelijk weer een hele zwik leuke aanbiedingen in de…

Post has attachment
Nadat er wat verwarring was ontstaan over de datum, of zelfs maand, dat we de nieuwe modus Competitive Play voor Overwatch mochten verwachten, weten we het nu echt zeker. Competitive Play is namelijk nú live. 

Post has attachment
Tijdens afgelopen E3 stipte ik al even aan dat er een kleinere variant van de Xbox One zou verschijnen, de Xbox One S. En in tegenstelling tot ‘Project Scorpio’ hoeven we er niet eens zo heel lang op te wachten.

Post has attachment
Holy crap Batman! Heeft Warner Bros. het licht gezien? Wil het bedrijf geen herhaling van de erbarmelijke release van Batman: Arkham Knight? Hoe dan ook Batman: Return to Arkham is tot nader order uitgesteld.

Post has attachment
De laatste keer dat we iets van de razendsnelle blauwe egel Sonic vernamen in zijn eigen hoofdreeks, is alweer wat jaartjes geleden. Toch werd afgelopen week de 25ste verjaardag gevierd van deze snelle jongen.

Post has attachment
Ontwikkelhuis Bungie is van plan om sneller content vrij te geven voor Destiny. De oorspronkelijke game werd in september 2014 uitgebracht en heeft tot nu toe drie uitbreidingen op zijn naam staan.

Post has attachment
Volgens verschillende bronnen zou de nieuwe en krachtigere variant van Sony’s hudige console, de PlayStation Neo, dit jaar nog worden uitgebracht. Sony heeft alleen nog niets officieel over het platform bekendgemaakt.

Post has attachment
We hebben er een poosje op moeten wachten, maar eindelijk toonde Nintendo afgelopen woensdagavond een uitgebreide kijk op de wereld van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Overigens moesten we toch nog even geduld hebben alvorens de nieuwe titel aan…

Post has attachment
In Days Gone neemt de wildernis het over van de mensheid en is er van een groot gedeelte van de bevolking niet meer over gebleven dan confronterende herinneringen. Kruip in de huid van Deacon St. John en vertel zijn verhaal.
Wait while more posts are being loaded