Profile cover photo
Profile photo
GameSpace
16 followers -
Egy cél lebeg a szemünk előtt: a legjobb online, videojátékokkal foglalkozó magazint szeretnénk eléd tárni.
Egy cél lebeg a szemünk előtt: a legjobb online, videojátékokkal foglalkozó magazint szeretnénk eléd tárni.

16 followers
About
Posts

Post has attachment
A #Tenda Technology Inc., a Shenzhen #Tenda leányvállalata bemutatta a #Nova családjának új tagját, az #MW3 #mesh #WiFi rendszert. A kifejezetten nagyobb otthoni felhasználók számára készült Nova MW3 egy dual-band routerre épülő mesh WiFi, melynek előnye, hogy a szettben található eszközök a belső kommunikációra fenntartott csatornákat használnak a jel továbbítására amellett, hogy egységes hálózati névvel és teljes lefedettséggel képesek kiszolgálni a csatlakoztatott számítógépeinket, telefonjainkat és a tableteket, így elkerülhetjük több #router vásárlását, a halott zónákat, vagy az otthonunk újrakábelezését.
Add a comment...

Post has attachment
TOTAL WAR ARENA - Egy kis online stratégia

Lassan két évtizede találkoztunk először a Total War sorozat első részével. Már akkor is sokakat vonzott a játék és ez manapság sincs másképp. A SEGA és a Creative Assembly a Wargaming segítségével most egy olyan játékot tett le az asztalra ami szintén sok embert érdekelhet.

https://gamespace.hu/total-war-arena

#TotalWarArena #Wargaming
Add a comment...

Post has attachment
A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bemutatta az új TVS-882BR RDX modelleket (a TVS-882BR-RDX és TVS-882BRT3-RDX) melyek a Tandberg RDX® QuikStor™ belső, SATA 5.25 méretű dokkolóit integrálják (8813-RDX), hogy RDX lemezeket tudjuk olvasni és menteni a NAS-on keresztül. A szabványos külső merevlemezekhez képest a Tandberg RDX egység robusztus pormentes kialakítást kapott, amely hosszabb ideig védi az adatokat, és lehetővé teszi azok gyors és egyszerű továbbítását a professzionális felhasználóknak.
Add a comment...

Post has attachment
A NAB 2018 kiállításon a Seagate Technology (NASDAQ: STX), az adattárolási megoldások világelső gyártója bejelentette, legújabb termékét, a LaCie Rugged® RAID Pro-t és a kreatív szakmai felhasználóknak létrehozott közösségét, a Collective-t. A Seagate elkötelezett, hogy olyan innovatív megoldásokat és platformokat biztosítson, amelyek támogatják a kreatív szakemberek munkafolyamatait, lehetővé teszik a digitális tartalomlétrehozását, tárolását, felhasználását és megosztását egy kreatívabb és hatékonyabb módon

Post has attachment
Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek vezető gyártója, bemutatta a következő generációs XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriáit. A memóriamodul új, friss és esztétikus külsőt, lenyűgöző sebességet és programozható RGB világítást kapott, így a stílusos gamerek legújabb divatos komponense lehet. Ráadásul az XPG SPECTRIX D41 támogatja az Intel® X299 2666MHz és AMD AM4 és Ryzen platformokat, valamint kétféle színben is elérhető (CrimsonRed és Titanium Gray).
Add a comment...

Post has attachment
A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be a legújabb high-end Taichi Ultimate termékvonalba tartozó AMD X470 alaplapjait. Ezen alaplapok a gyártó legújabb termékei, melyek a folyamatosan bővülő és nagy teljesítményű AMD X470 chipsettet használják. Az ASRock X470 alaplapjai az AMD legújabb Ryzen processzoraihoz lettek tervezve, a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítják a Pinnacle Ridge CPU-nak.
Add a comment...

Post has attachment
A NAB 2018 kiállításon a Seagate Technology (NASDAQ: STX), az adattárolási megoldások világelső gyártója bejelentette, legújabb termékét, a LaCie Rugged® RAID Pro-t és a kreatív szakmai felhasználóknak létrehozott közösségét, a Collective-t. A Seagate elkötelezett, hogy olyan innovatív megoldásokat és platformokat biztosítson, amelyek támogatják a kreatív szakemberek munkafolyamatait, lehetővé teszik a digitális tartalomlétrehozását, tárolását, felhasználását és megosztását egy kreatívabb és hatékonyabb módon.
Add a comment...

Post has attachment
A NAS egy rövidítés mely az angol Network Attached Storage szóból származik, magyarul hálózati adattároló. Minden NAS-ban egy gyárilag előkészített szoftver gondoskodik arról, hogy adatainkat legyen akár file vagy multimédia tartalom zökkenőmentesen, logikusan, komolyabb hozzáértés nélkül rendszerezni tudjuk és akármikor megoszthassuk másokkal vagy elérhessük okostelefonunk segítségével. #QNAP #NAS
Add a comment...

Post has attachment
Erőteljes basszus...vagy nem, a te válsztásod! #CoolerMaster #MasterPulse #Hardverkritika
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded