Profile cover photo
Profile photo
Fysiotherapie in Hoorn | Instituut D&C
10 followers -
Fysiotherapie, echografie, manuele therapie, shockwave, dry needling
Fysiotherapie, echografie, manuele therapie, shockwave, dry needling

10 followers
About
Posts

Post is pinned.
Een review schrijven

Ga naar plus.google.com/local en log in met je Google-account.
Zoek de locatie en klik op de naam van het bedrijf om naar de bijbehorende pagina te gaan.
Klik op de knop Een review schrijven naast de omslagfoto.
Beoordeel verschillende aspecten van de plaats met behulp van de schaal van 1 tot met 5 sterren en geef informatie die je nuttig vindt, op in het tekstvak.
Klik op Publiceren wanneer je klaar bent. De reviews die je schrijft, zijn openbaar en worden gepubliceerd onder uw Google+ naam.
Je review delen

Je kunt elke review die je schrijft, delen met je kringen.

Ga naar de pagina van het bedrijf waarvoor je een review hebt geschreven.
Klik op de knop 'Delen'  onder aan de review.
Er wordt een deelbox weergegeven waarin je reacties kunt toevoegen en kringen of mensen kunt kiezen om de review mee te delen. Klik op +Meer mensen toevoegen en selecteer een kring of typ de naam van een persoon waarmee je je bericht wilt delen. Als je een kring of persoon wilt verwijderen, klik je op de X naast de naam van die kring of persoon.
Klik op Delen als je klaar bent om je bericht te plaatsen.
Bekijk onze tips voor het schrijven van goede reviews voor ideeën over wat je in je review kunt opnemen.
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag kregen wij uit handen van Taksen’s vader dit prachtige houtwerk met verhaal. Een perenboom die al vele generaties mee gaat. We vinden een mooi plekje hiervoor. En we hebben de champagne op dit geweldige team opengetrokken! Dank je wel Ad en Marianne!
Taksen, Daniëlle, Nathan, Esther
PhotoPhotoPhotoPhoto
09-07-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Peesplaatontsteking of hielspoor?
Shockwave werkt!
Www.fysiotherapieinhoorn.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bouwen aan zelfvertrouwen

Een levenslang doe-het-zelfproject

(Bron: Happinez, http://www.nathanielbranden.com, De Methode van Dixhoorn; Ruimer ademen vrijer leven door Yvonne Esser)

Zelfvertrouwen geeft je een stevige basis in het leven, maar er zijn maar weinig mensen die het hebben. Uit onderzoek blijkt dat acht op de tien mensen meer zelfvertrouwen zouden willen hebben. Hoe komt het dat we onszelf vaak eerder negatief dan positief waarderen en wat kun je eraan doen om met meer vertrouwen in het leven te staan?

“Van alle oordelen die wij in het leven vellen, is er geen zo belangrijk als het oordeel dat wij over onszelf vellen” Nathaniel Branden

In de komende zes weken krijg je van ons de zes pilaren om aan meer zelfvertrouwen te werken. Iedere week zitten er ook oefeningen bij om met het desbetreffende onderwerp aan de slag te gaan.

Deel 1: Bewust leven
Add a comment...

Post has attachment
Verkeerd zitten bestaat niet, te lang zitten wel. Tenzij je bij de bloemist bent voor een half volkoren brood, dan zit je verkeerd.

Www.fysiotherapieinhoorn.nl
Add a comment...

Post has attachment
Het is maart 2008 als het businessplan van Instituut D&C klaar is. Taksen en Daniëlle plannen een afspraak bij de Kamer van Koophandel. “Laten we 1 april doen; dan vergeten we die datum nooit meer“, besluiten we samen. Na afloop halen we hazelnootschuimgebakjes om onze nieuwe onderneming te vieren. “Op een vruchtbare samenwerking!”

En zo geschiedde het; nu tien jaar geleden. Er is een hoop gebeurd in ons eerste decennium. Binnen het pand zijn we in 2014 verhuisd van de vierde verdieping onder een plat dak, waar de temperatuur in de zomer op kon lopen tot een schamele 32 graden, naar de tweede verdieping in het andere deel met airconditioning die onze hoofden koel houdt.

Medewerkers kwamen 😄 en gingen 😪 (Mariëlle, Nick, Sharon, Judit).

Na een rustige periode van vier jaar met zijn tweeën hebben we inmiddels zelfstandige collega’s (Nathan, Bryan, Esther) gekregen met ieder zijn of haar eigen expertise.

Tien jaar later... dat betekent ook twee registratieperiodes van het kwaliteitsregister verder. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk om de patiënt de zorg te geven die hij verdient. Taksen behaalde zijn certificaat echografist van het bewegingsapparaat met Marco Bulsing, studeerde af als Master Manuele Therapeut, deed de cursus Dry Needling (extremiteiten, wervelkolom en hoofd-hals-gebied) en tal van andere kortere cursussen. Daniëlle was al echografist, maar deed naast allerlei korte opleidingen ook de dry needling cursussen met Lars Peetoom.

Naast onze beroepsgerelateerde vooruitgang zijn er ook tal van persoonlijke ontwikkelingen geweest; Zowel Daniëlle als Taksen zijn verhuisd. De kinderen van Daniëlle hebben de basisschool voor de middelbare school verruild. De oudste zit volgend jaar zelfs al in het examenjaar en wil daarna geneeskunde gaan studeren. Kleine kinderen worden groot...

Taksen is net papa geworden van een wolk van een zoon; Lennox. Wat een spannende tijd was dat, maar we zijn blij en dankbaar dat alles goed is verlopen. Het is een prachtig manneke!

Binnenkort gaan we na tien jaar weg uit dit pand. Een nieuwe toekomst tegemoet. De voorbereidingen zijn nog in volle gang om alles in goede banen te leiden. Als alles definitief rond is, brengen wij uiteraard u als eerste op de hoogte.

Terugkijkend op de afgelopen tien jaar wil ik namens Taksen en mij alle 6121 patiënten bedanken voor hun gestelde vertrouwen in ons. Zonder hen was het niet mogelijk. Op naar het volgende decennium!

Ik gun eenieder gezellige, liefdevolle Paasdagen met hen die jullie lief is!

Daniëlle Clasen-Bos
Photo
Add a comment...

Post has attachment
16/03/2018

Een goede nachtrust is letterlijk van levensbelang. De voordelen van een goede en gezonde nachtrust zijn namelijk oneindig:

#Scherper en alerter tijdens de dag,
#Vrolijkere en positievere levenshouding,
#Aantrekkelijker uiterlijk,
#Minder lichamelijke klachten,
#Minder vaak ziek,
#Meer controle over je gewicht,
#Meer zin in seks,
#Langer leven,
#Enzovoorts...

(Bron illustraties: De Telegraaf)

Meer weten of we u kunnen helpen om beter te slapen?
Maak snel een afspraak op www.fysiotherapieinhoorn.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded