Profile cover photo
Profile photo
HoornseHof - Geryszewski Fysiotherapie
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Waarom echografie?

Echografie wordt toegepast voor de beoordeling van letsel aan de schouder, elleboog, pols, hand, heup, knie en enkel. Met echografie achterhalen we de oorzaak van lang bestaand letsel.

Heeft u last van pezen, kapsel, spieren, botten of gewrichten als gevolg van een al langer geleden opgetreden letsel? Met behulp van echografie brengen de specialisten van Hoornsehof - Geryszewski snel in beeld hoe uw huidige fysieke situatie is en met welke behandeling u het snelst van uw klachten af komt.
Photo

Post has attachment
Het team van HoornseHof wenst iedereen fijne kerstdagen. Kom lekker tot rust, maar vergeet niet op je houding te letten tijdens het gourmetten!
Photo

Post has attachment
Meer moeten bewegen

Zou u meer moeten bewegen maar heeft u geen idee hoe u moet beginnen?Stap niet zomaar een sportschool in als u om medische redenen meer moet gaan bewegen. Vraag eerst één van onze specialisten om een advies op maat. Wij kunnen u helpen om een persoonlijk trainingsprogramma op te zetten waarbij de kans op blessures minimaal is.

Photo

Post has attachment
De winter komt er weer aan. En dat betekent een grotere kans op valpartijen. Heeft u een ongeval gehad of laat uw lichaam het vaker afweten waardoor u niet meer durft te bewegen? Bij HoornseHof bieden we speciale revalidatie of senioren therapie, waarmee we u stapsgewijs helpen om uw lichaam opnieuw te leren vertrouwen en u leren om uw grenzen te verleggen.

Bel nu 015 284 0645
Photo

Post has attachment
HoornseHof is een fan van Pilates, en niet zonder reden.

Deze gecontroleerde vorm van bewegen sluit perfect aan op de werkwijze en visie van ons team. Bewegen met een verhoogd bewustzijn van uw spiergebruik leert u om de juiste spieren te gebruiken en helpt om de houding van het lichaam te verbeteren.
Benieuwd of Pilates voor u ook een aanrader is? Kom eens langs en laat één van onze specialisten weten wat uw klachten zijn.
Photo

Post has attachment
Heeft u last van nek-en schouderklachten met uitstraling naar de armen? Of heeft u lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen?

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Hoornsehof
gebruikt een combinatie van fysiotherapie, oefentherapie en manuele therapie om u zo snel mogelijk verlichting te bieden. Kijk voor meer informatie op: http://hoornsehof.nl/
Photo

Post has attachment
Bent u hypermobiel en heeft u problemen met bewegen? Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland die hier een effectieve trainingstherapie voor ontwikkelen.

Met het accent op het trainen van het diepe stabiliserende spiersysteem houden wij altijd rekening met de unieke eigenschappen van uw lichaam. We kunnen u helpen om weer controle over de juiste spieren te krijgen, zodat uw belastbaarheid toeneemt zonder pijnlijke krachttraining op apparatuur.

Neem nu contact met ons op, bel 015 284 0645 voor een afspraak. Of kijk op http://hoornsehof.nl/contact/
Photo

Post has attachment
Last van stijve spieren?

Veel mensen met een zittend beroep bewegen te weinig. Combineer dit met een verkeerde werkhouding of werkplek en er kunnen zich al snel problemen voor gaan doen.

Heeft u hier ook last van?

Kom langs en wellicht kunnen we u laten zien dat er met eenvoudige oefeningen en kleine aanpassingen een groot verschil mogelijk gemaakt kan worden in het juist activeren van uw diepe houding-spieren.
Photo

Post has attachment
Heeft u hoofd- en nekpijn, waarbij u uw nek (wervelkolom) slecht kan bewegen? Neem dan contact op met onze specialisten. Met behulp van manuele therapie kunnen we uw klachten snel verhelpen.

Voor meer informatie kijk op: http://hoornsehof.nl/manuele-therapie/
Photo

Post has attachment
Als (top)sporter wil je aan de top blijven. Daarom is een goede zorg van groot belang, zowel bij het voorkomen als behandelen van sportblessures.

De fysiotherapeuten van HoornseHof hebben een ruime ervaring in het behandelen van sportblessures ( gespecialiseerd als NVFS sportfysiotherapeuten).

Meer weten kijk hier http://hoornsehof.nl/sportfysiotherapie/
Photo
Wait while more posts are being loaded