Profile cover photo
Profile photo
Futuro Uitgevers
11 followers -
Een moderne, op de toekomstgerichte multimediale uitgeverij van boeken, e-books, apps, e-learning en events. Wij staan voor samenwerken en verbinden.
Een moderne, op de toekomstgerichte multimediale uitgeverij van boeken, e-books, apps, e-learning en events. Wij staan voor samenwerken en verbinden.

11 followers
About
Futuro Uitgevers's posts

Post has attachment
Leuke reactie van recensent The Bookbabe: "Met dit weer kan je maar 1 ding: veel drinken! En een beetje proberen te lezen en te eten.... Vandaag beginnen met "Heleen" van Futuro Uitgevers". De mooie foto is van The Bookbabe.
http://futurouitgevers.nl/portfolio/heleen/ #heleen #johansteenhoek #roman #thebookbabe #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Leuke reactie van lezeres Nadine over de roman 'Tamar' van Monique Hoolt: "Afgelopen weekend, zomerse temperaturen, lekker lezen in de tuin. Inmiddels op de helft, helemaal verknocht aan de dames in het verhaal. Ik MOET ook echt weten hoe het verder gaat en zit regelmatig met ingehouden adem."
http://futurouitgevers.nl/portfolio/tamar/ #tamar #moniquehoolt #roman #oorlogsroman #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Recensent Vikeda van Thrillerlezers heeft de nieuwe thrillers 'Het Patroon' van Wessel de Valk en 'Het masker van Venus' van Daniel Meyer ontvangen. Wij zijn erg benieuwd naar haar recensies op Thrillerlezers. Heel veel leesplezier!
http://futurouitgevers.nl/portfolio/hetpatroon/
http://futurouitgevers.nl/portfolio/hetmaskervanvenus/ #hetpatroon #wesseldevalk #hetmaskervanvenus #danielmeyer #thriller #thrillerlezers #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Spannend, recensent Conny Schelvis heeft de nieuwe thriller 'Het Patroon' van Wessel de Valk gelezen. Wij zijn erg benieuwd naar haar recensie op Conniesboekkies. http://futurouitgevers.nl/portfolio/hetpatroon/ #hetpatroon #wesseldevalk #thriller #conniesboekkies #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Recensent Vikeda van Thrillerlezers heeft de nieuwe thrillers 'Het masker van Venus' van Daniel Meyer en 'Het Patroon' van Wessel de Valk ontvangen. Wij zijn erg benieuwd naar haar recensies op Thrillerlezers. Heel veel leesplezier!
http://futurouitgevers.nl/portfolio/hetmaskervanvenus/
http://futurouitgevers.nl/portfolio/hetpatroon/
#hetmaskervanvenus #danielmeyer #hetpatroon #wesseldevalk #thriller #thrillerlezers #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Auteur Frank Peters legt de laatste hand aan zijn nieuwe boek 'Mediatraining voor iedereen'. Een boek vol met praktijklessen voor perswoordvoering.
www.futurouitgevers.nl
#mediatrainingvooriedereen #mediatraining #frankpeters #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Een mooie 4* recensie bij Hebban over de scifi 'Maalstroom' van Pepper Kay: "De nostalgie van de ouderwetse detective in een modern jasje is aantrekkelijk. Het verhaal is zeer onderhoudend en verveelt geen seconde. Aan deze reeks mogen gerust nog meer delen gebreid worden."
https://www.hebban.nl/recensies/marvin-o-over-maalstroom #maalstroom #pepperkay #scifi #hebban #futurouitgevers
Photo

Post has attachment
Sinds deze week is het boek 'RESET!' van Erik Jan Koedijk de nieuwe nummer 1 in de Bestseller Top 100 van Managementboek. En als felicitatie kreeg Erik Jan van Managementboek een mooie taart. Gefeliciteerd Erik Jan!
https://www.managementboek.nl/boek/9789492221582/reset-de-9-stappen-om-in-beweging-te-komen-erik-jan-koedijk #reset #erikjankoedijk #mgtboeknl #futurouitgevers 
Photo

Post has attachment
Mooie recensie van de thriller 'De man van Venus' van Daniel Meyer door recensent Hanneke Tinor-Centi: "Meyer ziet kans om keiharde actie en de rauwe emoties die de hoofdpersoon doorleeft om het verlies van zijn vrouw, uitstekend met elkaar af te wisselen. De lezer wordt ook nog getrakteerd op intrigerende plotwendingen en een verrassende finale."
http://hanneketinorcenti.nl/de-man-van-venus/ #demanvanvenus #danielmeyer #thriller #hanneketinorcenti #futurouitgevers 
Photo

Post has attachment
De nieuwe nummer 1 in de Bestseller Top 100 van Managementboek; het boek 'RESET!, de 9 stappen om in beweging te komen' van Erik Jan Koedijk.
https://www.managementboek.nl/boek/9789492221582/reset-de-9-stappen-om-in-beweging-te-komen-erik-jan-koedijk
#reset #erikjankoedijk #mgtboeknl #futurouitgevers
Photo
Wait while more posts are being loaded