Profile cover photo
Profile photo
Funerare Ieftine
10 followers -
https://www.funerare-ieftine.ro/
https://www.funerare-ieftine.ro/

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Un ultim omagiu față de cel drag care a încetat din viață este un simbol al iubirii și al prieteniei. Florile sunt simbolul purității, a compasiunii și al prieteniei. Ca și în orice țară florile sunt folosite și la evenimentele de înmormântare.
Add a comment...

Post has attachment
Repatrierea unei persoane decedate poate să fie un proces destul de dificil, de acest lucru se pot ocupa doar persoane specializate care cunosc fiecare procedură ca totul să se desfășoare bine și într-un timp cât mai scurt.
Add a comment...

Post has attachment
Daca decesul unui cetatean roman s-a produs in afara teritoriului Romaniei iar cadavrul este transportat in tara, eliberarea adeverintei de inhumare sau incinerare se face pe baza dovezii eliberate de autoritatile locale din strainatate.
Add a comment...

Post has attachment
Cel mai dureros moment este atunci când moartea ne desparte de cei dragi. În aceste clipe de durere și sensibilitate emoțională avem nevoie de sprijin moral, dar și fizic pentru a pregăti cu grijă ultimile clipe pe care cel drag fără suflare le va petrece printre noi.
Add a comment...

Post has attachment
Declaratia de deces se face verbal in termen de 3 zile de la data producerii decesului. Acest termen cuprinde atit ziua in care sa produs decesul, cit si ziua in care se face declaratia.

In cazul inregistrarii decesului in baza certificatului constatator de deces ce a depasit termenul de un an de la data cand s-a produs evenimentul, intocmirea actului de deces are loc in limitele procedurii de inregistrare ulterioara a actului de stare civila.
Add a comment...

Post has attachment
Conform superstitiilor din batrani, sufletul persoanelor care mor in timpul posturilor mari din decursul unui an calendaristic ajunge direct in Rai, trece dincolo usor fara sa treaca nicio vama. De asemenea, in credinta populara se mai crede ca “cerurile sunt deschise pana dupa Boboteaza”. Indiferent de pacatele pe care le-a savarșit in aceasta viata, cel care moare in Postul Craciunului va fi primit in Imparatia Raiului, caci Dumnezeu ii va ierta totul si il va aseza alaturi de ingeri.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Istoria spune ca obiceiul imbalsamamrii isi are originile in Egipt, unde egiptenii au inceput sa practice acest obicei dupa ce au descoperit o serie de corpuri perfect conservate in nisipul desertului. In timp, nisipul uscat din desert a ferit corpul decedat de actiunea aerului si a umezelii, impiedicand in acest fel descompunerea naturala. ⬇

https://www.funerare-ieftine.ro/obiceiul-de-imbalsamare/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded