Profile cover photo
Profile photo
Fredrikstad Rygg- og Leddsenter
62 followers -
Søker du naprapat i Fredrikstad? Da har du kommet rett! Les mer på www.frl.no! Velkommen!
Søker du naprapat i Fredrikstad? Da har du kommet rett! Les mer på www.frl.no! Velkommen!

62 followers
About
Posts

Post has attachment
Velkommen til Fredrikstad Rygg- og Leddsenter! Se videoen og les mer på www.frl.no! :)
Add a comment...

Post has attachment
Hverdagen kaller – FRL tilbyr trening med kyndig veiledning!
Etter januar, er august den måneden i året da flest planlegger å starte trening. Eller starte opp igjen. Og ettersom det tilfeldigvis er august akkurat nå: Ta en kikk på vårt allsidige tilbud (www.frl.no/trening) , som omfatter både personlig trening, yoga, Pilates, seniortrening, Flex&Flow, step intervall, artrosetrening og annen gruppetrening. Kontakt oss i dag her på Facebook eller send mail til firmapost@frl.no for mer info!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ikke la smertene ødelegge ferien - naprapatene holder åpent i sommer! Ta kontakt for rask time på 69319911! Velkommen! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Naprapat i Fredrikstad? Vår erfaring og brede kompetanse gjør oss til ditt naturlige valg! Foruten naprapatbehandling, kan vi også tilby trykkbølgebehandling, laserbehandling, akupunktur, Pilates, yoga, personlig trening og artroseskole. Med naprapati og/eller trening, ønsker vi å hjelpe deg med alt fra en vond rygg, stiv nakke, smertende skulder eller verkende føtter til generelt bedre helse. Gammel som ung, toppidrettsutøver så vel som profesjonell stillesitter, akutte eller langvarige plager: Velkommen til FRL! Kontakt oss i dag på 69319911 eller send mail til firmapost@frl.no!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Naprapati og idrett går hånd i hånd, og her er det også morsomt å se at våre forskere anerkjennes i idrettsmedisinens verden! :)
Add a comment...

Post has attachment
Ryggsmerter har virkelig blitt en folkesykdom og man har i flere studier vist at ca 80% av befolkningen har ryggplager én eller flere ganger i løpet av livet (...og 20% lyver?? ;) ) . Rundt 50% har hatt vondt siste året og 15-20% opplever ryggplager til enhver tid. I store forsamlinger uansett tidspunkt kan man regne med at minst 40% opplever ryggsmerter akkurat da. Sammen med nakke og nakkesmerter, er smerter i korsryggen også det vanligste problemområdet også vi naprapater ser i hverdagen. Et av de viktigste forebyggende og rehabiliterende tiltakene for ryggplager ( i tillegg til time hos naprapat på Fredrikstad Rygg- og Leddsenter :) ) er bevegelse - dette gjelder både akutte og langvarige plager. Så... Ut i skogen og opp i trærne (ikke nødvendigvis bokstavelig talt altså...)!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Naprapati løftes frem i ny forskning! Studien som ble utført ved Linköpings Universitet for syv år siden er nå evaluert på nytt. I studien fant man at behandling hos naprapat ga bedre effekt – og var billigere – enn ortopedisk oppfølging. Ulike plager ble inkludert i studien, men vanlige lidelser var skulderplager og idrettsskader. 62% av de som fikk naprapatbehandling kunne fjernes fra operasjonskøene! Resultatene ble da evaluert etter 12, 24 og 52 uker , og nå har man altså sett at den positive trenden i favør naprapati ikke bare holder seg: Den er ennå tydeligere – hele syv år etter naprapatbehandlingene! Kan naprapati være noe for deg? Ta kontakt med Fredrikstad Rygg- og Leddsenter i dag på 69319911 eller firmapost@frl.no!
Add a comment...

Post has attachment
Kjenner du noen med artrose ("slitasjegikt") i knær eller hofter? Da skal du følge med videre utover sommeren! I august/september starter vi nemlig opp med en artrosesatsning inspirert av store studier fra Danmark og Sverige. Opplegget innebærer bl.a. trening i gruppe og/eller egentrening/hjemmetrening og undervisning om artrose og smertemekanismer. Individuell oppfølging og undersøkelse/evaluering hos naprapat inngår i kurset. Vi legger også til rette for behandling ved behov/ønske. Mer info kommer utover. Vil du vite mer allerede nå? Ta kontakt naprapat hos Fredrikstad Rygg- og Leddsenter på lars@frl.no eller ring 69319911! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sommeren er endelig her (selv om værgudene ikke alltid er 100% enige), og ferien nærmer seg for de fleste. Vi på FRL holder ÅPENT HELE SOMMEREN* så ta gjerne kontakt kroppen krangler før ferien – eller om smertene ikke tar ferie i dine ferieuker! Til høsten venter flere nyheter, og vi kommer til å røpe litt i løpet av sommeren. En satsning på artrose («slitasjegikt») starter i august/september, andre tilbud er også på vei inn. OG KANSKJE DET DUKKER OPP NOEN NYE ANSIKTER? ;) En riktig god sommer ønskes deg fra oss naprapatene på FRL! (*mulig stengt noen enkeltdager i løpet av sommeren)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Velkommen til Fredrikstad Rygg- og Leddsenter! Denne uken er vårens «Naprapatiens uke», og vi starter (igjen) med en video som illustrerer litt av hva en naprapat jobber med og hva naprapati er. Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.
Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet.

Hvert år utfører vi naprapater mange tusen konsultasjoner som er rettet mot å hjelpe klienter til mindre smerter, mer optimal bevegelighet, bedre helse og en positiv, aktiv hverdag. Fredrikstad Rygg- og Leddsenter kombinerer manuell medisin med trening, treningsråd og generelle råd/tips som bl.a. ergonomisk rådgivning eller informasjon om smertemekanismer. De vanligste områdene vi behandler er plager eller smerter i rygg eller nakke (det er jo disse plagene som er vanligst i befolkningen!), men vi behandler også svært mange skuldre, armer/hender, hofter, ben/føtter, kjever, hodepine og/eller svimmelhet. Gammel som ung, kontorarbeider som håndverker, topptrent som utrent: Velkommen skal du være! Fredrikstad Rygg- og Leddsenter tilbyr korte ventetider og individuelt tilpasset behandling. Parkering er selvsagt gratis. Så da sees vi da, ikke sant? Les mer på www.frl.no og www.naprapat.org!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded