Profile cover photo
Profile photo
Frans Koopal Haarwerken
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
LOURENS MAGAZINE – De tijd dat Wilma Boersma in woede de haarwerken door de kamer smeet, is verleden tijd. Na een jarenlange zoektocht door de drie noordelijke provincies en zelfs een uitstapje naar Utrecht, vond Wilma bij Frans Koopal Haarwerken eindelijk datgene wat ze zocht: een haarwerk dat in alle opzichten klopt.

‘De alopecia openbaarde zich op mijn zeventiende’, vertelt Wilma. ‘Drie jaar later was ik helemaal kaal. Ik schaamde mij voor mijn kaalheid en probeerde het te camoufleren door het dragen van een pet. Maar er is altijd wel een grapjas die je de pet van het hoofd slaat, dus ben ik op zoek gegaan naar een haarwerk.’

Post has attachment
De pepernoten liggen alweer in de winkel. Daarmee ook tijd om de inschrijving voor de Sint & Piet Workshop te openen. Wil je leren hoe je Sinterklaas en zwarte Piet dient te verzorgen (opmaak en sint stel: pruik, baard en snor) en aan te kleden? Bekijk dan onderstaand bericht. Let op: de workshop is elk jaar nogal populair. Vol is vol. Dus heb je interesse laat het dan z.s.m. weten.

Post has attachment
Beautytip van Anouk Smulders Koffietijd 'Ik heb sinds kort een satijnen kussensloop en dat werkt inderdaad echt. Je wordt namelijk wel eens wakker op een katoenen kussensloop...dat je echt zo'n leuke vouw over je gezicht hebt lopen. Als je wat ouder wordt duurt het ook echt heel lang voordat die weg gaat. Dan zit je soms wel twee uur lang met zo'n vouw op je hoofd. Het is inderdaad ook goed voor je haar, maar ook bijvoorbeeld bij huidproblemen zoals psoriasis. Maar je wordt ook niet meer met een vouw wakker.'

Deze maand in de aanbieding bij Frans Koopal Haarwerken: 2e voor de helft van de prijs. Kijk voor meer informatie:

https://www.franskoopal.nl/geen-slaaprimpels-pluizend-beauty-pillow

Post has attachment
Dank lieve Fieke dat jij mijn haarwerkmodel wilde zijn en op deze manier iedereen laat zien wat een haaraanvulling voor verschil kan zijn. Nieuwsgierig? Fieke staat met een super mooie reportage in het Lourens Magazine shoppingblog. Je kunt het lezen via onderstaande link: "Van klasgenootje tot haarwerkmodel".

Post has attachment
Een vrouw met heel dun haar, zorgvuldig elke haar op zijn plaats gelegd, heeft een afspraak. Vlak voor het betreden van de zaak kijkt ze angstvallig naar haar man en vraag, ‘zit mijn haar goed?’ Haar man kijkt haar met een vragende blijk aan, tenslotte hebben ze een afspraak voor ‘dit’ probleem. Mevrouw vind het erg moeilijk om het probleem onder woorden te brengen en kijkt voortdurend naar haar man voor bevestiging. Haar man vult heel liefdevol aan waar mevrouw hapert..... [ lees verder ]

Post has attachment
Heerlijk fris wakker worden zonder slaapvouwen in het gezicht en zonder een verward ochtendkapsel. Wie wil dit nu niet?

De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow geven deze welverdiende luxe. Bovendien vervagen fijne rimpeltjes, vermindert acné en kalmeert de huid; ook na een intensieve gezichtsbehandeling als een (chemische) peeling. Aansluitend zorgt Beauty Pillow voor verkoeling bij nachtelijk transpireren èn blijven extensions beter op hun plek.

Beauty Pillow is in 14 eigentijdse kleuren verkrijgbaar. In de maand september 2017 krijgt u de tweede Beauty Pillow met 50% korting. Normaal koopt u twee voor € 47,90, nu voor €35,93.

Post has attachment
Een dame met alopecia, die al jaren klant bij ons is, vertelde mij de volgende anekdote.

Na vele onderzoeken werd er bij haar kanker geconstateerd. Een chemobehandeling zou de volgende stap zijn. Dat was zeker even slikken, maar er werd nu tenminste wat aan gedaan. Ze had even tijd nodig om dit tot zich door te laten dringen. De arts ging vervolgens door met de volgende mededeling. Mevrouw, een van de gevolgen van deze behandeling is dat u uw haar gaat verliezen en kaal gaat worden.

Ze keek met grote ogen naar de arts en begon, samen met haar man, onbedaarlijk te lachen. De arts keek met een vragende blik naar het echtpaar aan de andere kant van de tafel. Toen ze uitgelachen waren kon ze met tranen van het lachen mededelen dat ze door alopecia al jaren’ kaal’ was. De arts viel bijna van zijn stoel van verbazing. Complimenten aan uw leverancier, dit had ik echt niet gezien!

Zo had deze trieste dag ook nog iets positiefs gebracht, tenslotte was kaal worden iets waar ze al jaren mee kon leven. Frans Koopal haarwerken kreeg op deze wel hele speciale manier een groot compliment. Dank Pia voor het delen en sterkte met je behandeling.

Post has attachment
Laatst kreeg ik een e-mail van iemand die een krantenartikel van Frans Koopal haarwerken terug vond in het nieuwsblad van het Noorden. De titel van dit artikel was 'Wat is er namaak aan blonde Layla?'. Lees hieronder het hele artikel terug.

Post has attachment
Lindsay heeft sinds een paar maanden een haarwerk van Frans Koopal. Eerst durfde ze het haarwerk niet op te doen naar school omdat ze bang en onzeker was dat het dan juist zou gaan opvallen vanwege de plotselinge verandering naar een ander model. Na een langere periode vrij, in verband met het schrijven van haar scriptie en een keuzevak waarbij ze met andere mensen zat, heeft ze toch besloten het haarwerk op te doen. Ze vertelt u graag over haar ervaringen met het haarwerk.

Post has attachment
Ons vak is zo bijzonder. Niet alleen om het uit te oefenen. Ook de ervaringen die met ons gedeeld worden zijn heel speciaal. Mia schreef haar ervaring uit 💌 en we kregen toestemming om deze op onze website te zetten. Dank voor het delen. Hopelijk kunnen veel andere dames door jouw verhaal gesteund worden. Lees het verhaal van Mia via onderstaande link.
Wait while more posts are being loaded