Profile

Cover photo
Frank Hellerup Madsen
Works at FH Media / Synlige Sider
Lives in Hillerød
2,437 followers|240,587 views
AboutPostsPhotosVideos
People
Have him in circles
2,437 people
Zoe Atlagic's profile photo
Yasir Ali's profile photo
Tobias Redke's profile photo
Henning Nielsen's profile photo
Karina Ludvig's profile photo
Nicolas Zangenberg's profile photo
Hanh Hedehus's profile photo
Claus Dittrich's profile photo
steffen m's profile photo
Work
Occupation
Konsulent indenfor SEO & Adwords
Employment
  • FH Media / Synlige Sider
    present
Basic Information
Gender
Male
Other names
Frank H. Madsen
Story
Tagline
Arbejder med Online markedsføring (SEO og Adwords)
Introduction

Jeg hedder Frank Hellerup Madsen.Jeg arbejder  som selvstændig med Adwords, SEO og online markedsføring.

Du finder mine ydelser på www.synligesider.dk.

Jeg har også en blog, hvor jeg skriver om løst og fast indenfor synlighed online i almindelighed og SEO i særdeleshed. Den hedder densynligemand.dk.

Vil du vide mere om mig, så kig på de ovenstående links eller på min Twitter-profil m.m., som du finder i sidebaren til højre.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Hillerød
Previously
Skævinge - København
Contact Information
Work
Phone
+45 29 88 09 22
Email

Stream

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Jeg har været med i et podcast. Denne gang er det en introduktion til Adwords, og det er Help Marketing-podcastet hos +Eric Ziengs.
 
 ·  Translate
Hvad skal du have styr på for at opnå succes med Adwords? Du skal vide, hvordan Google tjener penge, og hvordan du skal strukture dit Adwords-arbejde for at øge dit salg. I afsnit 85 af Help Marketing får super-ekspertens råd til at skabe succes med ...
5
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Jeg ved godt, at det ikke er så pænt at tease - og slet ikke lang tid i forvejen. Men på MarketingCamp til juni har jeg mindst et tip med, som ingen andre har omtalt endnu. (Jo, nogle amerikanere i generelle termer, men ikke specifikt på det danske marked). Vil du opleve det, foregår tilmelding her.
http://marketingcamp.dk/oplaeg/en-byge-adwords-tips-baseret-paa-danske-cases/
 ·  Translate
Få analysemetoder, taktikker og helt konkrete tips til, hvordan du kan gøre din Adwords-konto bedre. Du får dem af Frank Hellerup Madsen.
10
2
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Hvad betyder Googles nye Top-4 koncept i Adwords for dig? Jeg har nogle bud på, hvad det betyder for dig både mht. Adwords og SEO. Og har nogle håndfaste råd til, hvad du bør holde øje med lige nu.
 ·  Translate
I Adwords har vi været vant til at tale om ”Top-3” annoncerne, der bliver vist over de organiske søgeresultater. Det skal vi holde op med. Google har ændret på spillebanen igen. Denne gang er det en meget synlig ændring, da der fremover bliver vist 4 Adwords-annoncer i toppen over de organiske ...
26
8
Jacob Kildebogaard's profile photoFrank Hellerup Madsen's profile photoHenrik Bondtofte's profile photo
3 comments
 
Jeps godt indlæg og godt at se dig få noget fra hånden igen, altså, som vi andre også får glæde af :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Godt tænkt af Shoporama-drengene. Jeg ved ikke, om de andre webshop-platforme gør noget tilsvarende, men jeg har en fornemmelse af, at det ikke er tilfældet i samme omfang.
 ·  Translate
 
Det er jo egentligt ret simpelt. Hvis vores kunder i +Shoporama ikke sælger noget, så lukker de deres shop, og så har vi ikke nogen kunder. Så derfor er vi også interesseret i, at de har en super-god forretning. Derfor er det helt naturligt vi hjælper dem. Det kan vi ikke alene, så vi har samlet et sindssygt godt team til et par dage, hvor der skal rykkes placeringer, samles leads, analyseres og nå ja.. hygges. Er stolt over det fede team, der er på til vores Shoporama Symposium
http://blog.shoporama.dk/shoporama-symposium-2016/
 ·  Translate
3. og 4. marts 2016 løber det første Shoporama Symposium af stablen. Det er et arrangement udelukkende for dig, der har en kørende Shoporama shop. Formålet er: At gøre dig klogere på online markedsføring; At hjælpe dig med at sælge mere; At netværke med andre webshop ejere; At dele ninja-tricks ...
1 comment on original post
4
Morten Vadskær's profile photo
 
Tak for det, +Frank Hellerup Madsen :-)
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
En del danskere har valgt af have deres Adwords-konto i US-dollar i stedet for DKK, selvom de annoncerer mod det danske marked.
Her er et mini-tip til dem, hvis de ikke har tænkt over det.
Dollarkursen ændrer sig en del for tiden, og med stigningen i dollar vs. DKK, stiger dine bud helt af sig selv i forhold til konkurrenter, som annoncerer i danske kroner.

Satte du passende klikpriser ved årets start, har du i den mellemliggende periode hævet dine bud med 14% uden at røre en finger pga. udviklingen i valutakurser.
Var det i starten af marts, du sidst justerede klikpriser, har du hævet buddene med 6%.

Det er altså en god idé lige at have dollarkursen med i tankerne, hvis Adwords-kontoen står i USD.

#adwords   #valutakurser
 ·  Translate
29
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Jeg kan forstå på mail fra +Ib Potter  , at  +MarketingCamp  nærmer sig udsolgt. Fedt, at der år efter år er opbakning til den konference.

Og så må jeg vist hellere sætte kryds i kalenderen også til  Novicells Forretning online, som foregår i Kbh. d. 1. september. En konference til spotpris, som endda har early bird--rabat frem til 1. maj. 

#konferencer
 ·  Translate
Konference om online forretning. Vi samler landets bedste til en dag med digital viden. Aarhus 2. juni og København 1. september. Få din billet i dag!
10
1
Frank Hellerup Madsen's profile photoMarianne Mette Holmgaard's profile photoMorten Vadskær's profile photoKim Dolleris's profile photo
6 comments
 
Haha
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Inspireret af +Morten Kristensen er her lige en hurtig opsummering af nye typer af søgninger, hvor Google nu viser en eller anden form for faktaboks, svar eller lignende direkte i SERP. Og i de fleste tilfælde er det noget, de ikke gjorde på samme måde for bare et halvt år siden.

Det bliver bare sværere og sværere at tiltrække besøgende ved søgninger til websites med svar på simple spørgsmål. De spørgsmål svarer Google på. Eller fremhæver i hvert fald svarene direkte i SERP.

Først det nyeste skud på stammen på dansk:
https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hvad+er+roi "Featured snippets" hedder det, når Google fremhæver en svar fra indholdet på et website i sådan en boks øverst i SERP med kildehenvisning og link. (Overvejede at skrive et helt blogindlæg om disse, men jeg har vist ikke tid i nærmeste fremtid).

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hydrogenperoxid
Infobox i sidebar, der giver ordet på alm. dansk, har kemisk formel, massefylde osv.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=bellis+perennis
Latinsk navn oversat til dansk og beskrevet i faktaboks i højre side.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hvor+er+h+c+andersens+hus
https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=jernbanemuseet+adresse
To eksempler på adresse fremhævet med store typer i en boks øverst i søgeresultatet.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=king+diamond+the+family+ghost+album
En søgning på en musiker og et nummer + ordet "album" viser mig en fin folde-ud faktaboks med det korrekte album.

Har du andre eksempler på insta-svar fra Google, så del gerne i kommentarerne.
 ·  Translate
6
Kristian Konradsen's profile photoMorten Kristensen's profile photoThomas Frost's profile photo
12 comments
 
Jeg får aktiekurser frem direkte i SERPS med diverse funktioner, men på identiske søgninger kan min kollega ikke genskabe og se det jeg ser (jeg sidder oftest på Indonesisk ip, han sidder på dansk).
 ·  Translate
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Vildt at se effekten af en rabat-deadline i praksis. +Ib Potter har haft åbent for billetsalget til MarketingCamp med Early Bird rabat i noget tid efterhånden, og den udløber ved midnat i dag.

Det har betydet, at han har solgt noget nær 25% af den samlede kapacitet til konferencen siden i går morges (slag på tasken, jeg har bare sjusset tal ud fra deltagerlisten på MarketingCamp-sitet).
Bare hvis du sad og var i tvivl om, hvorvidt udløb af en rabat har en effekt. :-)

(Og når early bird er overstået, er der sikkert så få billetter tilbage, at Potter kan begynde på "Nu er der snart udsolgt"-budskaber, og så opfylder den profeti sig selv, fordi konferencen har en historik med at blive udsolgt, hvorfor der er en meget troværdig "scarcity"-case.)
 ·  Translate
11
1
Anders Saugstrup's profile photoLars Bachmann's profile photoFrank Hellerup Madsen's profile photo
3 comments
 
Ha ha, +Lars Bachmann. Godt at se, at der er nogen, der er endnu mere nørdede end jeg. :-) 
 ·  Translate
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Hvis du ikke så referencen i mit blogindlæg den anden dag, så vil jeg klart anbefale dig at lytte til dette Pottercut-podcast med +Thomas Rosenstand og +Ib Potter om SEO. http://pottercut.dk/thomas-rosenstand/soegemaskineoptimering-med-thomas-rosenstand/
Undervejs har Thomas nogle tanker om søgeordsudvælgelse, som ikke er rocket science, men som fandens mange mennesker derude burde lytte til og overveje. Bare sådan, så de bliver mentalt rustet til at komme ind i en mere moderne SEO-tankegang og ikke sidder fast i 2007-metoder.
 ·  Translate
Han er forfatter til en af Danmarks bedst sælgende bøger om søgemaskineoptimering. Og - nu deler han ud af sin viden i PotterCut. Det er ikke helt ringe ...
2
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Nå, du kan lige få medindflydelse på min aften. Skal jeg bruge min aften på at flikke et lille blogindlæg sammen om konsekvenser af Googles nye 4-top-annoncer-opdatering? Vil du læse det?
 ·  Translate
15
Daniela Edemann's profile photoLars Bachmann's profile photoFrank Hellerup Madsen's profile photo
11 comments
 
+Lars Bachmann Du får lov til at skrive en håndfuld kommentarer mere - kvit og frit. :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Potter har blogget om effekten af konsekvent brug og promovering af hashtag til Marketing Camp. Det giver ret voldsom reach.
 ·  Translate
 
Hashtag markedsføring. Jeg har skrevet et blogindlæg (WTF) om, hvordan jeg brugte #mc15dk  tagget til årets +MarketingCamp  - og hvad der kom ud af det.

Havde helt glemt, hvor hyggeligt det er at blogge ;)
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Frank Hellerup Madsen

Shared publicly  - 
 
Fint Analytics-indlæg af +Lars Gundersen hos +Søren Sprogø.
Og bare for at genere Sørens OCD, deler jeg her linket i den version, han delte på Twitter. :-)
 http://www.afdeling18.dk/blog/2015/4/15/fire-gode-google-analytics-tips.aspx?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=soerens
 ·  Translate
Fire ninja-tips til Google Analytics, præsenteret af to dygtige gæstebloggere. Lær at gå flere spadestik dybere, end selv Rapporten-over-alle-Rapporter kan tage dig.
18
2
Umut Ucler's profile photoSøren Sprogø's profile photoJacob Worsøe's profile photoFrank Hellerup Madsen's profile photo
13 comments
 
Jeg må hellere lige tilføje, at jeg ikke ville have drillet med utm'er osv., hvis det havde været noget forretningskritisk for Søren. Men når han ikke er selvstændig pt. og slet ikke prøver at sælge noget med indlægget, er det en anden snak.

Eksemplet fra +Morten Vadskær er noget andet. Han må nu til evig tid huske at undlade at kigge på statistikken fra nyhedsbrevet i den periode. :-)
 ·  Translate
Add a comment...