Profile cover photo
Profile photo
Francina Armengol
3 followers -
Secretària General del PSIB-PSOE i portaveu del Grup Parlamentari Socialista. Candidata a la Presidència del Govern de les Illes Balears.
Secretària General del PSIB-PSOE i portaveu del Grup Parlamentari Socialista. Candidata a la Presidència del Govern de les Illes Balears.

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Com sabeu, la setmana passada vaig estar a Madrid. A més de parlar amb Javier Fernández i exposar-li la postura del PSIB, vaig poder parlar amb Mariano Rajoy i dir-li que seguim esperant que l'Estat compleixi amb els acords signats. A diferència del que voldria fer Cs, quan vaig a Madrid hi vaig per defensar els interessos de tots els ciutadans de les Illes Balears. Hem reivindicat la derogació de la Lomce, de la Reforma Laboral, un millor finançament, la tarifa plana aèria, millores sanitàries, recuperació de dessaladores, etc. Aquí teniu un resum de tuits amb els temes tractats al Parlament: http://buff.ly/2dLckzP :-)
Add a comment...

Aquesta setmana he rebut una carta que m'ha fet especial il·lusió. Els alumnes de quart de primària del Ceip Can Cantó Eivissa m'han escrit per convidar-me a visitar el seu centre i explicar el funcionament del Govern de les Illes Balears i l'Estatut d'Autonomia, temes que ara estan estudiant. Vull compartir amb vosaltres la carta que m'han enviat i la resposta que els he fet arribar. :-)
Add a comment...

Hola, si queréis hacerme alguna pregunta, dejadme un comentario. :-)
Add a comment...

Avui vespre he assistit a la celebració del XV aniversari del Grupo SIFU. Una entitat que fa una feina encomiable a les Illes Balears i, amb la seva tasca, ha obert i aplanat el camí cap a una societat respectuosa amb la diferència, amb igualtat per a tots. Amb les mateixes oportunitats per a tothom. Vull subratllar el seu compromís amb una societat inclusiva, una prioritat que és també la d’aquest Govern. I és que des del Govern de les Illes Balears hem posat en marxa un programa de formació dual per a la millora de l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció professional de col•lectius vulnerables per valor de 9 milions d’euros. A més, com vos he comentat altres vegades, hem aprovat les clàusules socials, perquè sabem que la integració dins el món laboral necessita d’esforços públics decidits. Amb aquesta mesura, hem estat pioners en l’àmbit nacional. Tots tenim capacitats diferents, posem-les en valor i treballem per implementar una legislació inclusiva. Ningú ha de quedar enrere.
Add a comment...

Hoy, en Madrid, le he explicado a Javier Fernández que la militancia debe tener la palabra. Desde Baleares defenderemos el #NO a Rajoy y al PP.
Add a comment...

Post has attachment
Hola! Avui hem tengut una nova sessió plenària al #ParlamentIB. 🏛Aquests són els temes clau sobre els quals he parlat: 📝 Gestió de Govern. En aquest temps, hem avançat molt en la recuperació de drets socials, però també en l'àmbit econòmic. Una xifra: hem reduït el reconeixement de deute del IBSalut dels 250M💶 als 80M💶. 🔂 Més info: http://buff.ly/2dS4LJ0 💰 Pressuposts del 2017. He explicat quins són els eixos clau, fonamentats en els #AcordsPelCanvi. Consolidam la cultura del pacte. 🔂 Més info: http://buff.ly/2dS6bDb 👵🏻 Son Dureta tendrà partida pressupostària el 2017. És un projecte emblemàtic per a les Illes Balears. 🔂 Més info: http://buff.ly/2dS5JoH 👇🏻 Un detall molt important👇🏻 Hi ha dos models de gestió: el d'aquest Govern de les Illes Balears, que té en compte l'envelliment poblacional i aposta per l'atenció a les persones i la cronicitat i el model del ⚠️PP⚠️ que volia omplir Son Dureta d'oficines.
Add a comment...

Post has attachment
Avui vos vull comentar un tema de l’àmbit sanitari molt important per a Eivissa i Formentera. La consellera de Salut, Patricia Gómez i el President del Consell d'Eivissa, Vicent Torres Guasch, han presentat l’estudi previ de reconversió de l’antic Hospital Can Misses. Què farem i què suposarà aquesta reforma? 🤔 💶 Invertirem 2,4M€ en una primera fase. 📅 Primera fase enllestida a l’abril de 2017. Inclourà: 🛌🏠 Residència per a professionals i desplaçats de Formentera. 🏥 Nou Centre de Salut de Can Misses. 👥 Un espai destinat a associacions. 🤕😷 La unitat de Convalescència Polivalent (UCOP). 💀 El dipòsit de cadàvers – sala d’autòpsies. A més: ❤️ La setmana passada, el nou Servei de Cirurgia Vascular va començar les consultes externes a Can Misses. Ara, evitarem el trasllat dels pacients a Mallorca. 👶🏻 I un altre detall: fa pocs dies vàrem inaugurar la nova guarderia-ludoteca destinada a millorar la conciliació familiar. Seguim! :-) Més info: http://buff.ly/2e0xzxi
Add a comment...

Joan Veny i Clar, ha estat nomenat Doctor Honoris Causa per la Universitat de les Illes Balears. Un reconeixement a una trajectòria de recerca i investigació lingüística. Vull subratllar la seva important tasca investigadora en les variacions lingüístiques, l'etimologia i l'onomàstica. Un referent acadèmic. Enhorabona, Joan! :-)
Add a comment...

Post has attachment
Bon dia! 🌞 Avui sóc a la XV Mostra de la Llampuga al Moll de Cala Rajada per donar suport a una nova edició d'aquest fira gastronòmica.
Add a comment...

Post has attachment
Avui, juntament amb la consellera Fina Santiago i el batle de Palma, Jose Hila Vargas, hem visitat el solar on ben aviat estarà enllestit el nou Centre de Dia de Son Ferriol. Un projecte que per cert va paralitzà el PP i que nosaltres reprenem. Com bé sabeu, i els nostres fets així ho avalen, apostam per les polítiques socials com eix clau d'aquest Govern de les Illes Balears. Apostam per una inversió pública que resolgui problemes reals dels ciutadans, i en aquest cas, invertirem 714.000€ en aquest Centre de Dia. :-) Més info aquí ▶︎ http://buff.ly/2dHInSB
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded