Profile cover photo
Profile photo
FP-Ruys
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Partijenpost Gemengds met de frankeermachine
Het is nu ook mogelijk om op uw NetSet™2 frankeermachine post te frankeren als Partijenpost Gemengd. Hiermee zijn de mogelijkheden van uw frankeermachine nog verder uitgebreid van brief tot pakket, van 1 stuk tot partijenpost, van 24 uur tot maximaal 72 uur overkomstduur.

https://www.fp-ruys.nl/frankeren/partijenpost-gemengd-met-de-frankeermachine/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Hans Hofman, Managing Director FP-Ruys: “Wij zijn er trots op dat we als eerste frankeermachine leverancier in Nederland, naast onze uitstekende oplossingen in samenwerking met PostNL, nu ook een Sandd-frankeermachine aan het MKB kunnen leveren.

Alle samenwerkende partijen bezien de afnemende postvolumes en stijgende prijzen met zorg en denken dat deze ontwikkeling de brief en de frankeermachine opnieuw zeer relevant kunnen maken.”

Post has attachment
Introductie Sandd-frankeermachine

Als eerste in Nederland introduceert FP-Ruys in samenwerking met onder meer Sandd een frankeermachine voor het MKB. Sandd en FP-Ruys maken hiermee voordeliger versturen van post, met een bezorging van twee keer per week, ook haalbaar voor het MKB. Het prijsvoordeel kan oplopen tot 35%.

Met deze samenwerking , waaraan ook DPD en PS Nachtdistributie meewerken, zijn Sandd en FP-Ruys in de voorhoede van het ontwikkelen van een concurrerende postmarkt, in het belang van het MKB in Nederland.

Hans Hofman, Managing Director FP-Ruys: “Wij zijn er trots op dat we als eerste frankeermachine leverancier in Nederland, naast onze uitstekende oplossingen in samenwerking met PostNL, nu ook een Sandd-frankeermachine aan het MKB kunnen leveren. Alle samenwerkende partijen bezien de afnemende postvolumes en stijgende prijzen met zorg en denken dat deze ontwikkeling de brief en de frankeermachine opnieuw zeer relevant kunnen maken.”

FP-Ruys maakt deel uit van de FP-groep, wereldwijd koploper met innovatieve frankeermachines en postoplossingen.

https://www.fp-ruys.nl/persbericht-fp-ruys-introductie-sandd-frankeermachine/
Photo

Post has attachment
PostNL mag in 2017 de tarieven voor het basispakket aan postdiensten gemiddeld met 8 procent verhogen. Met een frankeermachine frankeert u uw post ook in 2017 tot 12% goedkoper. Met een frankeermachine werkt u altijd met de meeste recente frankeertarieven. Uw korting wordt automatisch verwerkt.

Stap nu over, en profiteer in 2016 al van voordelig frankeren met een frankeermachine. Bekijk ons assortiment frankeermachines of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Post has attachment
Wat is een frankeermachine?
Een frankeermachine werkt als eens postzegelprinter en zorgt voor een professionele frankering van al uw post. Door de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd het juiste tarief. Met een frankeermachine kunt u alle soorten post verwerken.

Daarnaast kunt u fors besparen op uw portokosten. U kunt tot wel 12% besparen per poststuk. Zo is een frankeermachine van FP-Ruys al rendabel vanaf 10 brieven per dag.

https://www.fp-ruys.nl/frankeermachines/wat-is-een-frankeermachine/

Post has attachment
Wat is een couverteermachine?
Een couverteermachine automatiseert, versnelt en verbetert uw postproces. En zorgt voor een forse kostenbesparing!
https://www.fp-ruys.nl/wat-is-een-couverteermachine/

Post has attachment
Een couverteermachine of een enveloppenvulmachine is een machine die documenten vouwt, in een envelop stopt en de envelop vervolgens sluit. Dit levert een enorm tijdwinst op en zorgt voor een besparing op vele uren saai handwerk. https://www.fp-ruys.nl/couverteermachines/

De FPi 600 is een compacte couverteermachine en geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. De Fpi 600 neemt u veel werk uit handen. De machine kan tot 1350 brieven in een uur verwerken.

Post has attachment
De POSTBASE is de beste frankeermachine van FP-Ruys. Gebruiksvriendelijk, snel en volledig digitaal. Vraag een vrijblijvende offerte aan. https://www.fp-ruys.nl/frankeermachines/postbase-frankeermachine/

Post has attachment
De frankeermachines van FP-Ruys:
Bij FP-Ruys huurt u al een frankeermachine vanaf een laag bedrag per maand.
Bij FP-Ruys is een frankeermachine al rendabel vanaf 10 brieven per dag.
Bij FP-Ruys krijgt u een flexibel contract met een looptijd vanaf 1 jaar.
FP-Ruys levert gebruiksvriendelijke en innovatieve frankeermachines.
FP-Ruys heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.

Wij bieden twee soorten frankeermachines: de nieuwe Postbase Mini voor kleinere postvolumes (tot 30 brieven per dag) en de Postbase voor grotere volumes (vanaf 20 brieven per dag).
https://www.fp-ruys.nl/
Wait while more posts are being loaded