Profile cover photo
Profile photo
FOTOVIVA
8 followers -
Fiindca iti doresti sa stralucesti
Fiindca iti doresti sa stralucesti

8 followers
About
FOTOVIVA's posts

Post has attachment
La aproape un an de la nunta părinților lui Irina și Marius, ne-am întâlnit în formulă extinsă. :)

Post has attachment
În pauzele competiționale ne antrenăm cum putem. :)
De data asta, am fost invitați să realizăm o sesiune foto pentru un cunoscut salon din Ploiești.
Așadar rochii, coafuri, machiaje, flori și, desigur, fete superbe…

Post has attachment
Photographing High School Senior Portraits

Post has attachment
Deși nu suntem atât de bătrâni, când absolveam liceul, Canon de-abia experimenta primele aparate foto SLR digitale. Despre albumele fotocarte nici nu era cazul.
Îmi iubesc fotografia mea de absolvire (singularul nu e o greșeală de tehnoredactare), iar  modul ei de realizare îl țin minte și acum. Eram în studio, pe un scaun. În fața mea trona un aparat foto cu burduf și glugă dinaia sub care moșmondea un domn. A schimbat o placă fotografică, mi-a atras atenția să nu clipesc și… zbang… un blitz în ochi.
Cochetam de ceva vreme cu fotografia, dar ce vedeam în studioul acela de provincie m-a făcut să-mi ascund Zenit-ul. (L-am scos de la naftalină după aproape un an, când m-am înscris în cineclubul StudFilm).
Era o industrie tare costisitoare, iar minusculul meu album evantai știu că a costat o grămadă.
Astăzi, cu toată explozia fotografiei digitale și cu prețuri considerabil mai mici la tipărirea de albume, adolescenții nu mai par dispuși să învestească într-un album de calitate (și atât de valoros, zicem noi) alături de colegii cu care au petrecut, poate, cei mai frumoși ani din viață.
Dar, sunt și excepții și ne bucurăm că vă putem prezenta una în continuare:

Post has attachment
La începutul lui Decembrie 2013, pe un ger cumplit am avut onoarea să participăm la cel mai reconfortant eveniment din ultima perioadă.
Deși a trecut ceva vreme de atunci, înainte de a publica cele mai recente fotografii, am vrut să împărtășim cu voi această experiență. Într-un timp record, Tedi și Maria au reușit să organizeze o petrecere unică, iar toți invitații lor s-au dat cumva peste cap și au venit costumați tradițional. Chiar dacă nu toți au găsit porturi românești. :)
V-aș povesti de mărturii, niște ulcioare minuscule pline cu grâu încolțit, v-aș povesti despre tortul… dar mai bine vă las să-l vedeți. Vă asigur că a fost absolut delicios.

Post has attachment
Contrar proverbului, o zi ce se anunța ploiasă și mohorâtă s-a dovedit a fi însorită și plină de voie bună.
Ne-am bucurat tare la aflarea veștii iar, în așteptarea iminentului botez și a inevitabilei nunți, ne-a făcut plăcere să le fim alături la cununia civilă… :)
Casă de piatră dragilor!
Monica & Iulian

Post has attachment
Mă simt măgulit de fiecare dată când primesc cereri de la colegii fotografi. Unii își doresc să învețe, iar alții nici nu-și închipuie nunta fără fotografiile mele.
Așa că, mi-am luat inima în dinți și cu experiența căpătată ca „guest lecturer” în cadrul cursului susținut de Sorin Petculescu, am organizat la sfârșitul săptămânii trecute un micro workshop de fotografie de nuntă în Ploiești pentru câțiva colegi entuziaști care au dorit să-și ducă fotografia la următorul nivel.
A fost un început timid, dar feedback-ul primit a întrecut așteptările noastre, așa că nutrim un sentiment de speranță că data viitoare vom reuși să organizăm ceva grandios.
Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, în primul rând lui Sorin – gazda noastră – cel care a făcut și fotografiile de „making off” de la sfârșitul articolului, Cristinei și lui Daniel – minunatele modelele și nu în ultimul rând Lucky Wedding - prietenii noștri care ne-au furnizat superba rochie de mireasă.
Vă las, așadar, în compania câtorva imagini realizate cu ocazia primului meu workshop de fotografie de nuntă.
Cu drag,
Iulian Arion
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-05-07
15 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Ce ziceți, are Natasha aptitudini de fotomodel?

Post has attachment
Andreei și lui Dan le-a plăcut atît de mult în fața aparatelor, blitzurilor și reflectoarelor noastre, încât nu ne-am lăsat și am ieșit până la Sinaia într-o minunată zi de toamnă.
Wait while more posts are being loaded