Profile cover photo
Profile photo
F.M.L.C usluga d.o.o.
10 followers -
GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila, radnih strojeva i plovila
GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila, radnih strojeva i plovila

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Dok neka područja uživaju u blagom zimskom vremenu, kod drugih su vremenske prilike sasvim drukčije. Kada su određena područja prekrivena snježnim prekrivačem, zimska služba ima priliku da zasja u punom svjetlu.
Kako sustav GPS može pomoći da zimske službe obave svoj posao što učinkovitije? Doznajte u novom FMLC blogu:

Post has attachment
Blagoslovljen Božić i Sretna Nova Godina / Merry Christmas and Happy New Year - F.M.L.C. usluga d.o.o. | http://www.fmlc.com.hr/
Photo

Post has attachment
Moderna tehnologija ugradnje GPS uređaja u flote vozila donosi tvrtkama brojne prednosti i uštede. Na primjer, kroz sustav GPS i Fleet Management rješenja tvrtke u svakom trenutku vide kretanje vozila u realnom vremenu te mogu pratiti prijeđene kilometraže vozila. Sustav za vas vodi brigu o održavanju vozila, isteku registracije, isteku leasinga, različitim servisima na vozilu...

Post has attachment
U poslovnom svijetu zahtjevi za povećanje brzine i učinkovitosti svih oblika i sadržaja poslovnih procesa izravno se osjećaju u području prometa i logistike. Razlozi za to su mnogostruki.

Post has attachment
GPS sustav za praćenje i Fleet Managment rješenja omogućavaju Vam real-time podatke o vremenu i protoku prometa, te nude informacije i preporuke za alternativne rute. U svakom slučaju ugradnja sustava uštedjet će Vam dva bitna čimbenika u poslovanju - vrijeme i novac.

Post has attachment

Post has attachment
U svijetu isprepletenom javnim cestama jedva da postoje poslovne aktivnosti koje ne zahtijevaju gorivo koje je sve manje dostupno. Rast cijene goriva utječe na sve, uključujući povećanje cijena proizvodnje, poslovanja i potrošačkih cijena. To je uvelike povećalo zahtjeve za promišljanjem i optimiziranjem aktivnosti koje se izvode vozilima.

Post has attachment
U novom FMLC blogu doznajte kako GPS praćenje može pomoći Vašem poslovanju!

Post has attachment
Optimalna ušteda i minimalan rizik s GPS sustavom za praćenje vozila, radnih strojeva i plovila

Post has attachment
GPS sustav može pomoći voditeljima voznih parkova u rješavanju mnogih izazova. GPS štedi vrijeme, poboljšava obavljanje poslova, pa čak i poboljšava ugled menadžera.
Wait while more posts are being loaded