Profile cover photo
Profile photo
Floralex
About
Posts

In Waddinxveen vindt u hoveniersbedrijf Floralex waar zowel particulieren als bedrijven ons kunnen inschakelen voor een breed pakket aan hoveniersdiensten. U kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise voor een aanbod van diensten van A tot Z als hovenier. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen. Zowel incidentele hovenierswerkzaamheden als grotere projecten kunnen wij realiseren, zoals uitgebreide groenvoorzieningen.

Wij bezoeken u op locatie om de situatie ter plekke in kaart te brengen en uw wensen en behoeften te inventariseren, rekening houdend met het budget wat u voor onze diensten beschikbaar heeft. Alles wordt samengevat in een duidelijke offerte. Hierbij wordt met alle bijkomende werkzaamheden rekening gehouden, zodat u nooit voor onplezierige verrassingen achteraf komt te staan. Na acceptatie van de offerte gaan wij als vakkundige hovenier voortvarend en enthousiast voor u aan de slag.

U kunt altijd vertrouwen op onze flexibiliteit, de uren waarop wij werken stemmen wij af op uw dagindeling. Komt het u iin de avonden beter uit, vanwege bezigheden overdag, dan passen wij onze hoveniersdiensten hierop aan. Aangezien wij zeer creatief zijn in het samenstellen van een beplantingsplan realiseren wij voor u een tuin of groenvoorziening, die er in alle seizoenen fraai en representatief uitziet.

Bedrijven die hun klanten een aantrekkelijke entree willen bieden, voorzien wij graag van een representatieve groenvoorziening. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf, wat bezoekers en passanten zeker zullen waarderen. Wij besteden ook veel aandacht aan de juiste integratie van de groenvoorziening in de bebouwing, wat een goede harmonie oplevert.

Ook voor het aanleggen van de (sier)bestrating kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Wij verzorgen de aanvoer van alle benodigdheden, zoals zand en aarde en voeren de overgebleven zaken weer af. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan stenen en legpatronen, wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Als allround hovenier verzorgen wij voor u ook erfafscheidingen en verfraaien uw tuin met solide en duurzame veranda’s.

Zoekt u dus een hovenier die uw droomtuin kan realiseren en wilt u daar een aantrekkelijk tarief voor vernemen, zoekt u dan niet verder in de regio Waddinxveen, u heeft hoveniersbedrijf Floralex tenslotte al gevonden. Neem vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.
Add a comment...

Vanuit Waddinxveen is hoveniersbedrijf Floralex werkzaam voor particuliere klanten en voor bedrijven. Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van tuinen en groenvoorzieningen en kunnen als ervaren hovenier een totaalpakket aan diensten verzorgen. Wij kunnen zowel kleine projecten aan, maar hebben ook de capaciteit en de middelen voor grotere projecten, zoals het realiseren van een volledig schoolplein.

In eerste instantie hebben wij een adviserende rol, op locatie bespreken wij met u de mogelijkheden en houden daarbij rekening met uw wensen en het beschikbare budget. Dit vatten wij samen in een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Als wij tot overeenstemming komen, dan gaan wij enthousiast voor u aan het werk.

Het plan van aanpak bespreken wij uitgebreid met u, hierin zijn wij zeer flexibel. Als het u in de avonduren beter uitkomt, dan is dat geen probleem. Doordat wij zeer veel kennis hebben van plantencombinaties en een ruime ervaring in alle aspecten van het hoveniersvak komt uw droomtuin al snel dichterbij.

Voor bedrijven geldt dat een groenvoorziening vaak een visitekaartje is voor uw bedrijf, wat bezoekers meestal als eerste opvalt. Ook wordt veel aandacht besteed aan harmonie tussen de bebouwing en het groen, waardoor een fraai geheel wordt bereikt.

Om uw tuin bereikbaar te maken en tot een plek te maken waar het goed recreëren is, kunnen wij ook de (sier)bestrating voor u verzorgen. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen, zoals de aanvoer van zand en grond en voeren de overgebleven materialen af. Wij hebben ervaring met alle steensoorten en legpatronen. Uw keuze is hierin bepalend.

Om uw privacy te waarborgen plaatsen wij allerlei erfafscheidingen en ook kunnen wij degelijke veranda's voor u plaatsen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, hoe groot het project ook is, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Bent u dus op zoek naar een veelzijdige hovenier, die gelooft in uitdagingen en niet in onmogelijkheden, dan is Floralex voor u de aangewezen partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden. Laat ons u verbazen, niet alleen door de hoge kwaliteit die wij leveren, maar ook door de aantrekkelijke tarieven die wij hierbij hanteren.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded