Profile cover photo
Profile photo
Floka
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Har du stenkoll på frisyrer?
Testa dig i vårt quiz, utmana dina vänner och ha chansen att vinna hårvårdskit från XL.

Post has attachment
Det är nu den sista arbetsveckan för många innan semestern. Vi på Floka har öppet under hela sommaren men med lite begränsad personalstyrka och öppettider.

Post has attachment
Kolla in vår senaste inlägg på bloggen där vi presenterar och ställer lite frågor till vår nya grymma frisörkollega, Karolina. #teamfloka  

Post has attachment
Efter en månads smyglansering av vår nya webbsida och internetbokning så börjar det bli riktigt bra. Läs mer om det vi gjort i veckans blogginlägg. Vi vill gärna höra vad du tycker så kommentera gärna.

Post has attachment
Nu är Instagramtävlingen vi arrangerade tillsammans med @juliakrischel avslutad och vinnaren är @emja87. Stort grattis till dig! Priset är en makeover samt hårförlängning hos oss på Floka. Tack till alla som har deltagit, följ oss gärna även i fortsättningen för fina tävlingar. På Instagram heter vi @floka_se https://instagram.com/floka_se/
Photo

Post has attachment
Nytt inlägg om hårförlängningen vi gjorde på Julia Krischel för ett tag sedan.

Idag är dessutom sista dagen att vara med och tävla om att vinna en makeover med klipp, färg och hårförlängning. Gå in på Julia Krischels Instagram för tävlingsregler.

Post has attachment
“Mitt upp i julbestyren, får du inte glömma att fixa frisyren. Med denna lilla elektriska sak, blir varje lock genast rak.”

Vill du vinna en julklapp till dig själv eller kunna ge bort en fantastisk present till någon du tycker om. Gå in på vår Facebook sida och delta i tävlingen.

https://www.facebook.com/floka.se 
Photo

Post has attachment
Idag blev vår kära Camilla fastanställd och då bjöds det på tårta. #tårta   #fastanställd   #Floka  
Photo

Post has attachment
Fredag och nu är det dags för oss på #Floka att ta semester. Vi har semesterstängt mellan den 15 och 19 juli. Måndagen den 22 juli öppnar vi åter.

Hoppas att du får en skön #semester.
Photo

Fredag och nu är det dags för oss på Floka att ta semester. Vi har semesterstängt mellan den 15 och 19 juli. Måndagen den 22 juli öppnar vi åter.

Hoppas att du får en skön #semester.
Wait while more posts are being loaded