Profile cover photo
Profile photo
Flisehaven DK
7 followers
7 followers
About
Flisehaven DK's posts

Post is pinned.Post has attachment
Få vores professionelle rådgivning og hjælp til det praktiske. I et samarbejde med os, kan nemt gennemføre drømmen om dit nye uderum. Team /flisehaven består af arbejdsomme håndværkere, designere og kreative ildsjæle, som altid søger efter nyt...  nye løsninger, anderledes produkter og så elsker de at bygge særpræget og unikke uderum. 

Intet er for småt og intet er for stort. Det er ment til jer.

Et uderum kan blive overskueligt og hyggelig at opholde sig i, meget ment og meget billig. Det drejer sig først om lidt ro, find en stol og placer den forskellige steder i uderummet... sæt dig ned og luk øjne... tænk på VARME.... hvor er solen... sidder jeg i læ... er der hyggeligt her... hvor er resten af familien?.... og så lave en liste og en skitse med følgende indholds punkter: Byggestil, Former, Funktioner, Tema, Trends, Behov, Nødvendig, Nuancer, Økonomi, Omfang og Overraskelser, Haveplan, Tegning, Byggetilladelse, Materialer og Sanser.

Tip 1) Del store terrasser op i to mindre, evt. med beplantning mellem... rumdel i højden, med f.eks lette flotte skærme i lærred, træ, tyk reb... eller køb et flot aflangt hegn i to højder + plus stolper. 

Tip 2) Det kan svare sig at bygge rigtigt fra starten af. Tænk på at to-tredjedele af pengene og to-tredjedele af arbejdstiden ligger under overfladen, men det er der kvaliteten og levealderen på anlægget ligger gemt. Spar ikke de forkerte steder og start projektet, både i plan og med det praktiske... indefra og ud. 

Citat: " Et enkelt træ kan løfte en hel have "

God dag
/palle B.
Photo
Photo
Team flisehaven /
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Havedesign kan være meget personlig og tit opnås der gode resultater ved at integrere nye uderumskonstruktioner, med de umiddelbare omgivelser, jeres egne behov og ikke mindst, et klart mål for resultatet af det opførte uderum.

"En positiv oplevelse i et uderum - det er kun en følelse og den er forholdsvis nem at skabe med planter og rumdelt afskærmning. Arkitektur, stil og kvalitets produkter gør forskellen"

Få mere inspiration på vores nye website.

Post has shared content

Post has shared content
Have big ideas for your backyard but have limited space? Make your space work for you with our guide to stylish small gardens. Check our most recent blog out below.

http://bit.ly/small-garden-spaces-gardenguys

Post has attachment
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Team flisehaven /
5 Photos - View album

Post has attachment
Uderummet - anno 2015
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Uderum anno 2015
6 Photos - View album

Post has attachment
Og lidt flere billeder...
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
LiveSet 2010 - Flisehaven Grejsdalen
155 Photos - View album

Post has attachment
Her er lidt ældre billeder fra temahaven, som jeg lige faldt over :)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
LiveSet 2010 - Flisehaven Grejsdalen
52 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded