Profile cover photo
Profile photo
Flex Media
78 followers -
Online marketing
Online marketing

78 followers
About
Posts

Post has attachment
MULIGHED FOR EN FACEBOOK COVER VIDEO ER HER NU

Facebook har ikke gjort det tilgængeligt for alle profiler endnu, men for Jagt-Jakt har vi fået muligheden for at prøve den nye feature.

Så husk at tjekke jeres Facebook og se om I har fået muligheden.
https://www.facebook.com/vildsvinshoppen
Photo

Vi er Dynamicweb partnere, og leverer #Dynamicweb løsninger til vores kunder. Igår bestod vores Projektleder endnu en certificering. Sådan! :-) God weekend og Sankthansaften.

Post has attachment
Fantastisk at møde ind til denne mail fra en af vores dejlige kunder ”Tak for indsatsen. Anbefaler jer i øvrigt til højre og venstre!”. God tirsdag :-)
Photo

Post has attachment
Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter. Nyt #website er kommet i luften og her er det muligt at se alle de flotte gulve og plader. Sitet er også et #B2B site, hvor forhandlere kan logge ind og se priser etc. Se sitet her: http://ow.ly/QgwJ30clOGZ
Photo

Post has attachment
DERFOR SKAL DU SKIFTE FRA HTTP TIL HTTPS!

Google’s planer om at eliminere brugen af HTTP er langt hen af vejen blevet en realitet. I stedet for HTTP bør der nu anvendes HTTPS.

- Men hvorfor tænker du måske?
- Men har jeg brug for HTTPS?
- Men hvad er fordelen?
- Men giver det nogle udfordringer at skifte?
- Men hvordan får jeg installeret HTTPS?

Vil du have svar på ovenstående spørgsmål? Så læs svarene på vores blog: http://www.flex-media.dk/blog/derfor-skal-du-skifte-til-https.asp

Post has attachment
Så fik vi sendt Lars godt afsted. Vi ønsker ham held og lykke hos SoRoTo :-) Husk du lovede at komme forbi til en kop kaffe i ny og næ.
Photo

Post has attachment
TAK FOR ET GODT SEMINAR
Igen i sidste uge havde vi fornøjelsen af at afholde et seminar omhandlende Søgemaskineoptimering og Dynamicweb 9.
I den forbindelse vil vi gerne sige mange tak til de deltagende, som var med til at quizze og stille gode relevante spørgsmål - og dermed gøre seminaret til en succes.
Vi ser frem til næste seminar om en måneds tid - datoen er ikke fastlagt, men vi har allerede tilmeldinger. Er du interesseret, så lad os høre fra dig!
Photo

Post has attachment
HVAD ER SØGEMASKINEOPTIMERING EGENTLIG?

Sidder du med ansvaret for virksomhedens hjemmeside, eller er du webredaktør får du på dette seminar et overblik over elementerne i disciplinen søgemaskineoptimering.

Som en bonus kigger vi grundigt på et af værktøjerne inden for søgemaskineoptimering, hvordan en effektiv tekst skrives til Google (og jeres besøgende).

Der er også en gennemgang af cms systemet Dynamicweb, især med fokus på mulighederne for automatiseret marketing indenfor webshop-delen.

Efterfølgende vil der være mulighed for, at vi sammen kan tage en snak om jeres online marketing indsatser, og herunder hvilke fordele I vil kunne drage af søgemaskineoptimering.

Læs mere om seminaret her og tilmeld dig gratis. http://ow.ly/vPPK30b6If2
Photo

Post has attachment
DELTAG I KONKURRENCEN & VIND ÅRETS PÅSKEÆG

Påskeharen har været forbi Flex Media og gemt sine påskeæg på et af vores skriveborde. Gæt det rigtige antal af gemte æg, og vind årets Fabergé-æg fra Svend Michelsen Chokolade. Der er 3 æg på højkant. Deltag i konkurrencen på http://www.flex-media.dk/paaske2017/

Konkurrencen gælder til og med tirsdag d. 18. april 2017 kl. 12:00, hvorefter de heldige vindere vil få besked.

God påske og god ægge-jagt :)

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Flex Media, ikke til Facebook.
Photo

Post has attachment
Vi har endelig fået tid til at designe et roll-up banner med det nye Flex Media logo. Vi er meget tilfredse med resultatet :) Det skal være med til, at repræsentere os ved forårets og sommerens events.
Photo
Wait while more posts are being loaded