Profile cover photo
Profile photo
Flavius Bunoiu
856 followers -
Cate putin din toate!
Cate putin din toate!

856 followers
About
Posts

Post has attachment
Desi nu suntem inca gata de oaspeti asa cum ne-am fi dorit, ne-am gandit sa facem „un fel de” inaugurare. Sa profitam de timpul frumos ca sa deschidem usa pentru prietenii Cultura in Miscare, pentru parteneri dar si pentru cei care vor sa ne cunoasca si sa ne asculte planurile si ideile.

Post has attachment
Casa CiM este – la propriu – o casa pe care intentionam sa o transformam intr-un veritabil centru cultural pe care dorim sa-l inauguram anul acesta daca “planetele se vor alinia corect”. Atunci cand va fi gata, Casa CiM va fi disponibila pentru programul de artisti in rezidenta pe care il planuim impreuna cu Asociatiile din orasele Capitale Culturale Europene Timisoara, Novi Sad si Rijeka, va putea fi inchiriata de alte ONG-uri pentru evenimente culturale, vom putea organiza tabere de creatie (foto, sculptura, pictura, etc) si – in sezonul cald – va fi un loc lejer de intalniri si discutii in cadrul unor evenimente pe care vrem sa le implementam sub forma unor seri dedicate familiilor. Practic, sambata dupa-amiaza ne veti putea vizita, veti putea lasa copiii in grija unor supraveghetori profesionisti si va veti putea bucura de un gratar, de socializare si de mini-spectacole de teatru, prezentari, expozitii, etc.

Post has attachment
Branding, graphic design, public relations. http://www.woao.ro
Photo

Post has attachment
Vă invităm la conferinţa „De la superioritatea naţională la protecţia rasială: Ungaria, 1900-1920”.

Speaker: Attila Varga, cercetător, Institutul de Istorie „George Bariţiu” din Cluj-Napoca al Academiei Române.
– Universitatea „Babeş-Bolyai”, Facultatea de Istorie şi Filosofie, Cluj-Napoca (1997-2001), licenţa 2001, specialitatea: Istorie modernă.
– Masterat, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca, Specialitatea: Istorie modernă comparată (2001-2002).
– Universitatea „Babeş‑Bolyai”, Cluj‑Napoca (2002‑2006), conducător ştiinţific prof. dr. Nicolae Bocşan. Doctor în istorie, titlu acordat în 2006.
– Academia Regala Britanica din Londra si Academia Regala din Stockholm, istoria fracmasoneriei din Europa Centrala si de Nord in a doua jumatate a veacului al XIX-lea, post doctorat.
Detalii: http://culturainmiscare.ro/de-la-superioritatea-nationala-la-protectia-rasiala-ungaria-1900-1920/

Acest eveniment este sustinut de: ARED, Hilton, Vinurile Corcova Roy & Damboviceanu, Meatic, WOAO Advertising, Top Casa, Simbac.
Photo

Post has attachment
Vă invităm la conferinţa „De la superioritatea naţională la protecţia rasială: Ungaria, 1900-1920”.
Speaker: Marius Turda, profesor la Școala de Istorie, Filosofie și Cultură de la Universitatea Oxford Brookes, U.K.

Este specialist în istoria rasei, eugeniei și naționalismului. Este directorul fondator al Institutului Cantemir de la Universitatea din Oxford, un institut fondat pentru studiul interdisciplinar al Europei Centrale și de Est în contextul său mai larg european și global. De asemenea, a înființat grupul de lucru pentru istoria rasei și eugeniei (HRE) în 2006 la Universitatea Oxford Brookes și coordonează seria de cărți CEU Studies in History of Medicine. Este membru al Societății Regale de Istorie.

Detalii: http://culturainmiscare.ro/de-la-superioritatea-nationala-la-protectia-rasiala-ungaria-1900-1920/
Photo

Post has attachment
Oferta de Black Friday in #Oradea: 1 bilet la 25 de lei sau 2 la 50 de lei. :)
Hai sa facem o fapta buna!
Detalii: http://culturainmiscare.ro/bum-spectacol-caritabil/
Photo

Post has attachment
Asociaţia Cultură în Mişcare vă invită la conferinţa „De la superioritatea naţională la protecţia rasială: Ungaria, 1900-1920” susţinută de Marius Turda şi Varga Attila.

Subiectul conferinţei este reprezentat de modul în care a evoluat de-a lungul timpului naţionalismul maghiar, de la faza sa culturală până la cea etnică generând astfel ideea de superioritate naţională. Această idee este resposabilă pentru radicalizarea relaţiei dintre maghiari şi restul naţionalităţilor din Imperiul Austro – Ungar şi a condus, în final, la decăderea dublei monarhii.

Post has attachment
Va invitam la un spectacol caritabil organizat în scopul strângerii de fonduri necesare îngrijirii și terapiei pentru Avram Narcis David, 10 ani, suferind de pareză spastică și hidrocefalie.

Costul unei invitatii este de 25 de lei. Avem 100 de locuri disponibile.
Invitatii: 0747578876 sau 0751254234

Post has attachment
S-a incheiat ultima editie din 2017 a Behance Portfolio Reviews #Oradea. Foto aici:

Post has attachment
Faceti ultimele retusuri la prezentarile voastre, hraniti animalele de companie, luati hainele de la curatat si ne vedem diseara, de la ora 18.00, la Bodega (Arany Janos, 7) pentru ce-a de-a patra editie Behance Portfolio Reviews #Oradea. Seara se incheie cu un after party de milioane de like-uri.
Wait while more posts are being loaded