Profile

Cover photo
Fizah Mohd
Lived in malaysia
438 followers|462,911 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
Takde rezeki...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM.... Hari ni nak story pasal beg yang aku beli kat LAZADA.com.my Handbag ni aku beli nak pakai raya hari tu…bukan main lagi aku dok cerita kat SINI.....excitednya aku dapat beli handbag ni. Aku beli hand...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
TUDUNG AIDIJUMA
Assalamualaikum.... Tudung Aidijuma atau AJ tak perlu lagi nak di perkenalkan sebab semua orang dah kenal…kat facebook, kat instagram, kat blog ada je orang memperkatakannya. Aidijuma juga ada facebook , instagram dan websitenya sendiri. Sekarang ni pun AJ...
 ·  Translate
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
HAPPY BIRTHDAY SAYANG....
 ·  Translate
Assalamualaikum.... Hari ni genaplah dia berusia 1 tahun.... Pada 14/08/2014 tepat jam 3.00 pagi di hospital bersalin UMRA Shah Alam......lahirnya seorang puteri yang di beri nama NUR ALISHA HUMAIRA dengan seberat 2.88k...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.... Semalam pi SEGI subang permai beli lauk sayur nak buat tomyam untuk makan malam kami sekeluarga semalam. Sempat lagi haris pi cari roti gardenia nak ummi dia buatkan roti goreng nak makan sarapan pagi n...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
KORANG RASA BERAPA RINGGIT???
Assalamualaikum... Percaya atau tidak inilah hakikat yang perlu diterima... RM5.00 Murah atau tidak terpulanglah terhadap empunya diri sendiri bila dikenakan caj sebegini..... Tapi bagi saya ia adalah sangat-sangat mahal... Cuba memujuk diri untuk menerima ...
 ·  Translate
Assalamualaikum... Percaya atau tidak inilah hakikat yang perlu diterima... RM5.00 Murah atau tidak terpulanglah terhadap empunya diri sendiri bila dikenakan caj sebegini..... Tapi bagi saya ia adalah sangat-sanga...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
CERITA RAYA : RAYA PERTAMA
 ASSALAMUALAIKUM... Sudah baca al-kisah  10 Perkara yang kita suka tiap kali hari raya ???? kalau sudah baguslah…Sebenarnya banyak lagikan....Tapi bagi aku pulak selain daripada 10 perkara tu, aku suka bab BONUS sebab
company aku ni time ni lah dia nak bagi...
 ·  Translate
 ASSALAMUALAIKUM... Sudah baca al-kisah 10 Perkara yang kita suka tiap kali hari raya???? kalau sudah baguslah…Sebenarnya banyak lagikan....Tapi bagi aku pulak selain daripada 10 perkara tu, aku suka bab BONUS sebab comp...
1
In her circles
392 people
Have her in circles
438 people
Daus Redscarz's profile photo
ikhwan yusuff's profile photo
Fyieda Gurlshop's profile photo
myz daily's profile photo
Haslinda Hassan Ali's profile photo
cikx bummbum gemox's profile photo
Ari arinar's profile photo
Nabila Barni's profile photo
Fakhruddin Yusoff (mountdweller)'s profile photo

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
AJ oh AJ
 ·  Translate
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
Bila terpengaruh dengan drama korea...inilah jadinya.
 ·  Translate
Assalamualaikum... Jom kita ke KOREA hari ni... Meh!!! nak kongsi sikit pasal satu drama korea ni...entah macam mana aku boleh layan cerita ni, aku pun tak tahu, yang aku tahu mesti aku nak tengok sampai habis. Drama n...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
SETAHUN SUDAH...SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG
Assalamualaikum.... Hari ni genaplah dia berusia 1 tahun.... Pada 14/08/2014 tepat jam 3.00 pagi di hospital bersalin UMRA Shah Alam......lahirnya seorang puteri yang di beri nama NUR ALISHA HUMAIRA dengan seberat 2.88kg yang dilahirkannya secara normal. AL...
 ·  Translate
Assalamualaikum.... Hari ni genaplah dia berusia 1 tahun.... Pada 14/08/2014 tepat jam 3.00 pagi di hospital bersalin UMRA Shah Alam......lahirnya seorang puteri yang di beri nama NUR ALISHA HUMAIRA dengan seberat 2.88k...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum..... Bila anak request nak makan itu nak makan ini...maka menggigihlah umminya sediakan makanan permintaan anak-anak... 1. Nasi Goreng Planta Bila mana haris minta nasi goreng kosong taknak taruk apa-apa...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
SELAMAT HARI RAYA SEMUA....AMPUN MAAF DIPINTA ANDAI ADA SILAP DAN SALAH TANPA DISEDARI..
 ·  Translate
 ASSALAMUALAIKUM... Sudah baca al-kisah 10 Perkara yang kita suka tiap kali hari raya???? kalau sudah baguslah…Sebenarnya banyak lagikan....Tapi bagi aku pulak selain daripada 10 perkara tu, aku suka bab BONUS sebab comp...
1

Fizah Mohd

Shared publicly  - 
 
ASSALAMUALAIKUM.. Alahai hari ni raya dah pun masuk hari yang ke-21 Syawal, baru nak berkongsi cerita pasal raya... al-maklumlah keretapi den lambat sikit hihihi... nasib baik bukan habis raya baru sampai ceritanya... ceri...
1
People
In her circles
392 people
Have her in circles
438 people
Daus Redscarz's profile photo
ikhwan yusuff's profile photo
Fyieda Gurlshop's profile photo
myz daily's profile photo
Haslinda Hassan Ali's profile photo
cikx bummbum gemox's profile photo
Ari arinar's profile photo
Nabila Barni's profile photo
Fakhruddin Yusoff (mountdweller)'s profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
malaysia
Links
YouTube
Story
Tagline
About Me
Introduction
Wife - Aminullah 
Ummi - Haris, Hafiz & Humaira
Penulisan utk suka-suka je...
Basic Information
Gender
Female