Profile

Cover photo
DORF documentary movie festival
11 followers|13,284 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
KLASIK TV I DORF NAGRADA DARIJU BUKOVSKOM
Nagrada koju dodjeljuju KlasikTV u suradnji sa DORFom u iznosu 10.000 kn za najbolji scenario glazbenog dokumentarca pripala je Dariju Bukovskom za film "Svima treba san".

http://filmfestivaldorf.com/hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
PREMIJERNO U HRVATSKOJ!

ZEMLJA NOSEVA (2012)
Noseland
T: 82′
09.03 (nedjelja), 19.00 – Centar znanja

Duhovita posveta svijetu klasične glazbe i vrhunskim glazbenicima, dokumentarno-igrani film o Julianu Rachlinu, koji u Dubrovniku s kolegama radi sjajne koncerte. U filmu se pojavljuju i John Malkovich, Roger Moore i brojni svjetski poznati velemajstori klasične glazbe u situacijama kakve ne viđate često.

http://filmfestivaldorf.com/hr/opisi-filmova/
 ·  Translate
1
Add a comment...
In their circles
1 person
Have them in circles
11 people
1
Add a comment...
 
DORF 2014 POBJEDNIK FILM O DAMIRU AVDIĆU!!! Žiri u sastavu Ines Pletikos, Damir Čučić i Petar Protić je jednoglasno odlučio pobjednikom 8.Festivala DORF proglasiti film „Pravi čovjek za kapitalizam – Damir Avdić“. „Autor filma Dušan Moravec portretirao je pjesnika, performera i glazbenika u stvaralačkom naponu snage. Filmom dominiraju sirova energija, bijes i preciznost Avdićeve artikulacije trenutka u kojem živimo, što je bilo presudno u donošenju odluke žirija. Ukratko rečeno, smatramo da je Damir Avdić zaista pravi čovjek za kapitalizam", stoji u obrazloženju žirija.

http://filmfestivaldorf.com/hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
DORF 2014 PROGLAŠENJE POBJEDNIKA


Hvala svima - Marku Brecelju, Romanu Škripziklu, žiriju, gostima, Stjepanu iz Kazališta...bilo je odlično a mi nastavljamo druzenja na Filmskim utorcima u Centru znanja

http://filmfestivaldorf.com/hr/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Večeras: vrhunski audio i video užitak
PRAVI ČOVJEK ZA KAPITALIZAM

08.03 (subota), 19:00 – Gradsko kazališteNovi Dušanov film koji gledamo u Vinkovcima, o sjajnom bosanskom muzičaru, pjesniku, performeru…Damiru Avdiću


http://filmfestivaldorf.com/hr/opisi-filmova/
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In their circles
1 person
Have them in circles
11 people
Communities
Created by DORF documentary movie festival
View all
Story
Tagline
Documentary rock and beyond film festival
Introduction
Napokon naš DORF završava i osnovnu školu. I baš ponosno se osvrćemo na situaciju u Vinkovcima: svaki utorak gledamo filmove u Centru znanja, radimo EDIT radionice i družimo se sa sjajnim osnovnoškolcima, pokrenuli smo Antičke filmske večeri, u cool dvorištu  Gradske knjižnice gledamo ljeti filmove…

DORF priča je ozbiljno pokrenuta i u Beču, a sve više prijava iz nekih novih zemalja i gradova pruža pravi osjećaj zadovoljstva. U ekipi su napokon novi ljudi i svi smo spremni za next level.

U ovih 7 dana i noći završavamo projekt Film it LouD, koji smo 12 mjeseci provodili sa partnerima Cinema City iz Novog Sada, financirani od pretpristupnih IPA fondova. Pogledajte 5 odličnih filmova kao zagrijavanje za DORF, a na otvaranju gledamo filmove nastale na 2 filmske radionice u Novom Sadu i Vinkovcima. Donosimo i prve muzičke dokumentarce o klasičnoj glazbi na DORF i nadamo se da će vam se svidjeti. U popratnom programu imamo sjajnu priču o 9 mladih akademski obrazovanih umjetnika iz Vinkovaca kojima će upravo DORF izložba biti prvo zajedničko pojavljivanje pred vama.

Podržite ih – oni su budućnost i oni su tu, s nama. Promoviramo i knjige, sviramo, jašemo na diskovima, družimo se sa dragim prijateljima na 7 lokacija i vjerujemo da će ovogodišnje izdanje biti zapamćeno kao najbolje.

Zahvaljujem se u ime cijele ekipe svim pokroviteljima i sponzorima, te medijskim partnerima koji vjeruju u naš projekt i prate nas od početka. Pozivam vas sve da se uključite i sudjelujete u DORF tjednu – pronađite razlog za izlazak u dobrom društvu i osjećajte se normalno, bez reklama i loših vijesti.

Toni Šarić, direktor Festivala DORF

Contact Information
Contact info
Email