Profile cover photo
Profile photo
Fieza Sani
269 followers -
Lifestyle Blogger
Lifestyle Blogger

269 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
air avokado suam versi k.fiezz..selalu orang buat ada ais bagai..k.fiezz kata nak jaga kesihatan..kita buat versi suam2 je...
Add a comment...

Post has attachment
bukan daging masak merah yg macam kita order kat kedai tu..nama je sama..dari segi rasa & rupa totally different..untuk k.fiezz, menu dia so simple...tak banyak bahan pun..
Add a comment...

Post has attachment
jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment
jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment

jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment

jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment
jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment
jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html

Post has attachment
jerawat..sapa suka kan..haih, satu masalah besar kalau tetiba dia datang menyinggah..so ni ada solution untuk tak mo bagi jerawat selalu hinggap kat muka..hehe

kebiasaannya jerawat ni sebab liang pori kita kotor, tersumbat..kadang kita rasa dah cukup bersih bila guna pencuci tapi sebenarnya pencuci kita cuma cuci di lapisan luar je..lapisan dalam masih kotor, jadi aloe ac clean bubble cleanser ni mampu mencuci hingga ke lapisan dalam untuk mengeluarkan kotoran yg menyebabkan punca jerawat...

http://www.fiezasani.xyz/2019/01/hapuskan-jerawat-dengan-aloe-ac-clean-bubble-cleanser.html
Wait while more posts are being loaded